Itt akadtam meg Én is, hogy nincs anyag legalábbis itthon nem, feketében találtam. A XV-ben van egy kis autósbolt ott lehet venni, szerintem ugyan az mint a gyári, vagy legalább is nagyon hasonlít. De más színben nincs nekik.
Szőnyegtéma: nekem nem is igazából magák a szőnyegek mentek tönkre, hanem a küszöböt és a hátsó ulések "rugdosóit" borító kárpitot amortizálták le a gyerekeim.... tehát ha valahonnan lehetne szerezni ilyen gyári anyagot, akkor a minta után kivágva, beszegve már hamar meglenne. A kérdés, hogy hol lehet gyári anyagot kapni vajon.
Nézegettem a a felhozatalt, de így a leírások alapján csak egyet találtam aki úgy nézki hogy a gyárihoz hasonlót csinál. Itt is van szimpatikus emberke ( Bus K) akinek a felesége megvarná és ért is hozzá, de vinni kellene hozzá szövet anyagot, azt viszont sehol nem találtam eddig.
Kikuberálom ha gondolod a címet és felrakom ide, de jövőhéten biztosan el is megyek hozzá.
Ha találtál olyan szőnyegkárpitost, aki gyári anyagokkal méretpontosan dolgozik, és nemcsak a taposókat, hanem a többit is legyártja, légyszíves jelezd, engem is érdekelne (mind a W123-ba, mind a W107-be...)
Jaj. A lényeget elfelejtettem írni: van egy garnitúra első szériás (elefántfüles) zöld üvegszettem. Talán az egyik elefántfül fehér, ha jól láttam, de a többi négy plusz a másik elefántos az zöld. Ha kell valakinek, akkor eladó.
Kedvcsinálónak nézd meg az oldalam (nyilvános). :)))
Ilyen kasztnit nem hinném hogy fogsz itthon találni. Éremes megnézni az osztrák autókat, azokkal talán nincsen annyi teendő, mint a hazaiakkal, amik elég lomosak.
Érdemes megvenni egyet kintről és azt megcsinálni, lényeg, hogy itthoni, régi "sztárkasztnisok" által még ne legyen "megszakértve". :))) Munka mindegyikkel lesz.
Első körben önts egy vizet a szélvédőre. Ha az utastérbe folyik a víz és nem a gumidugókon kersztül, akkor tűzfal error van, azzal nem érdemes foglalkozni, mert óriási gyötrelem azt a duplalemezes részt megcsinálni.
Van sok-sok alkatrészes kapcsolatom, dobj egy emailt, hogy pontosan mi kellene, aztán megnézem, hétha van nálam is.
Új vagyok,és keveset tudok az állólámpásról, de sikerült szereznem egyet amit szeretnék felújítani. Keresek egy jó állapotú bódét, és sok apróságot. Aki tud esetleg W115 olyan kasznit amivel nincs sok vagy esetleg semmi munka kérem jelezze.
sziasztok!szeretnék venni egy diesel állólámpás mercedest!tud esetleg valaki eladó autót?használtautón van egy 120ért.ismeri valaki azt az autót esetleg?azt szeretném megvenni ha másikat nem találok.köszi!hali!