Na mi történt, Mark papánál elfogyott a "lőpor"?! :) Vagy komolyodnak az ellenfelek és már nem olyan nagy az önbizalom?! Ejnye-bejnye. Nem kellene ennyire megkönnyíteni a kis ufó fiúcska dolgát...
Már ne haragudj, de megkérdezem: miért nem tudod a világ egyik legjobb játékosának a nevét rendesen leírni?
Az hogy a televízióban a meghívott szakértő nem todja kimondani a nevét az is rettenetesen irritáló(most nézem a tegnapi meccset. a Kurucz szintjét is alulmúló nem tudom kicsoda "gondolom legnagyobb magyar snooker oktató" is folyamatosan csak Salivenezi.)
ezzel az erővel Mcgil lehet csak Gil, McManus meg csak Manus, Un-Nooh csak Noh.
És még egy (nem bánnám, ha lehetne itt szerkeszteni a hozzászólásokat): A 92/93-as szezon óta minden szezonban volt legalább egy játékos a nagy trióból legalább egy Triple Crown döntőben. És ez most is így lesz.
Így van, Higgins bárhonnan visszajön, szép volt. Majdnem összejött a nyugdíjastalálkozó de a 92-es osztálytalálkozó így is megvan. Én most Trumpra tippelnék.
Higginsen borzasztóan érződik a nyomás, egy két évvel ezelőtt ezt a meccset már rég megnyerte volna kb 13-7-re. Viszont ha valahogy továbbjut akkor nem érzem teljesen esélytelennek O'Sullivan ellen, mert hagyományosan felszívja magát, O'Sullivan meg képes összeomlani. Egy esetleges döntőben viszont Trump és Williams ellen se érzem esélyesnek.
Williams ellen szerintem simán fog nyerni, 17-10-et tippelek, vagy inkább nagyobb különbséget.
Higgins-t még nem írnám le, tapad rá Lisowski, de nem tud egyenlíteni. Az elődöntőben sem lenne esélytelen, főleg ha Ronnie szokás szerint leblokkol ellene.
Lehet, hogy igazad van, eredetiben nem olvastam az interjút, a szövegkörnyezetekben amikben láttam nem nézett ki túl jól.
Viszont jelenleg kivételesen komolyan gondolom, hogy Trumpnak jó esélye lehet erre most. Teljesen a radar alatt volt egészen eddig (kicsit hasonlóan ahhoz, ahogy tavaly előzőleg senki se várta Selby győzelmét), és ha már itt van, akkor tényleg képes lehet megnyerni. Ráadásul Williamsszel ellentétben kifejezetten jó mérlege van O'Sullivannel szemben.
Szerintem túldimenzionáljátok Trump nyilatkozatát. Az egész interjú arról szólt, hogy régebbi önmagához képest az utóbbi időben rosszabbul játszik és úgy gondolja, hogy nem önbizalmi probléma, hiszen úgy áll az asztalhoz, hogy azt gondolja magáról játék közben, hogy ő a világ legjobb játékosa, de tisztában van a realitásokkal és tudja, hogy ezt sokan nem így gondolják. Inkább túledzettnek gondolja magát, semmint, hogy ne végezte volna el a megfelelő munkát. Az interjúban végig tele van kétségekkel, hogy miért nem megy jobban a játék.
nem trump rontja el, bingham cseszte el, de rettentően. simán ott volt a 9:5 kapujában, amikor ziccert rontott, ezzel szépen kihúzta a sz*rból tramplit.
aki köszönte szépen az újraélesztést, azóta söpör.
Közben Higgins szépen odaajándékozza a meccset Lisowskinak, és könnyen lehet, hogy ezzel együtt a vb címet is O'Sullivannek.
De az is lehet, hogy a surranópályán érkező és eddig nem túl meggyőző Trump a végére megtalálja a formáját, ami saját bevallása szerint ugye a legjobb a világon.