"Hé kis Oroszlány... " :-) Tehát a Mega Pubba mégse menj! :-) Szombaton lesz ez az Európa nap is, (ohne FF :-() bár nem tudom meddig tart... Szerintem elég szar helyek vannak Pesten, (mostmár MP sincs :-() régebben azért nagyobb volt a választék, és volt vmi. nívó is. Én pl. egy ideje csomót járok vidékre bulizni ... :-/
benicia: Kösz a tippeket!:) Amúgy tudom, hogy a Pardon elég drága, viszont belépő nincs, ami elég pozitív!
MINDENKINEK: Látogassatok el a www.mindcontrolmusic.com-ra és segítsétek már meg ezt a zenekart egy szavazattal. Megjelenik egy ilyen piros izé, arra kell klikkelni és már szavaztatok is. Olyan jók és még mindig olyan kevesen ismerik őket! Kösz a nevükben is!
A Zöld Pardon akkor nem lett volna jó választás, hiszen nem a legolcsóbb helyek egyike...
Próbáld meg a Mega Rock Pub nevű helyet a XIV. ker. Öv u. 120., vagy a Ráday klubot, bár az elég tré, de rockbuli van szombatonként.Esetleg a Rocktogont.
Pestiek! Szombaton el akartam látogatni a Zöld Pardonba, de állítólag elég ramaty idő lesz. Van valami javaslat, hova lehet még menni, ami jó, és lehetőleg minél olcsóbb?
Szia LBB! Nem én nem debreceni vagyok. Oroszlány nem tudom, mit mond Neked. Ott lakom. Az egy rettenet, komolyan. De amúgy Tatabányán dolgozom, az 1 fokkal jobb...Te hol laksz?
Tonex: Jó reggelt! De jó neked, milyen tuti kis meglepiket kapsz ... :-)
Amint befejeztem ezt a hozzászólást nekikedzek a mailednek. (má' megint sokat fogok dolgozni ... )
MCSing: Te nem debreceni vagy? Mert, ha igen, akkor nem értem, hogy a Lukács - mint zenei kultúrfelelős - miért nem nevelte még meg a várost?! :-)
Akkor is mázlid van! Lehet, hogy nálunk én vagyok a legfiatalabb, de szerintem a legidősebb emberke sincs több 32-nél. Csak tudod, ez a vidék nem arról híres, hogy túl sok ember szeretné a normális zenét. Tőlem is kérdezik a kedves kollegák múlt hétvégén: "Mész diszkóba?" :( (<- valami ilyen fejet vághattam). Aztán finoman megfogalmaztam, hogy nem vágyom ilyen helyre, bocs! Szóval mázli!:)
A 7en kevesen vagyunk, és mindenki fiatal, szóval azért birják.. Amúgy meg a szar Danubius v. Roxy szólna egész nap :(
Az ETA egy punk zenekar, viszont a DMH-en van egy szám, ami UGYANOLYAN riffekkel kezd (csak magasabb hangon), mint az ő egyik régi számuk!! ::))
Hi Tonex, én nem ismerem. Milyen zenét produkálnak? (Amúgy milyen jó Neked, hogy a munkahelyeden értékelik a zenét, amit szeretsz. Itt mindenki furcsán néz rám, mikor azt mondom FreshFabrik, hát még ha hallgatnám...)
Hali Nektek! Nekem ma jó kedvem van attól függ., hogy ma egész nap engem fog basztatni a főnök :( Amúgy a jó kedv amiatt van, mert valaki meglepett tegnap egy DMH CD-vel, és ma egész nap az fog itt bent üvölteni mellettem :) Már el is kezdtem.. A többi kollégának is bejön :)
LBB: Amúgy most már tényleg jó lenne szövetkezni :) + mailt kapni..
BreZol????? Tanfolyam ma is?? :(
Egyébként most eszembe jutott az én főnököm útlevélképe, és már jobb... :-) De azért megnézném a tiedet is! Na, gyorsan szedjél ki vmi. családi fotóalbumból 1-et! (de nehogy FF pólóban legyen a BOSS ... :-) )
Persze a puszit is külön köszönöm, abszolút a nap fénypontja volt! :-)
Tonex: Kicsi Nyuszifül! Holnap reggel azonnal válaszolok a mailedre, és szövetkezünk; igérem! Látod, most nem tombolhatunk az 1. sorban... :-( Vidulj TE is, soksokpuszi!
Találnom kéne egy képet a főnökről, attól biztos felvidulnál!:))) Ne legyél lehangolva, lécci, lécci... Nem tudom, mennyire dob fel a hír, de mindjárt indulok haza. Még van 20 percem. De már ez is társadalmi munka! Csak azért maradok, mert fél ötig nincs már busz.
Már megint halálra dolgozom magam.:) De pénteken már jön a főnök! :(((((. Munkám akkor sem lesz, viszont nem tudom, mennyire értékeli, ha egész nap a neten lógok. Nem hinném pl., hogy echte FFrajongó lenne! A nickem marad, de szólíthatsz Wukkinak is, ha szeretnéd!
Szia MCSing, (nem jó ez a név! :-) )
el kellett mennem valahova, és közben kaptam a HÍRT, úgyhogy azóta le-, és össze vagyok törve... :-( Veled MIZU? Még mindig olyan rengeteg a melód?! :-)
Épp most akartam közölni veletek a rossz hírt, de ezek szerint már mindenki tudja... :-( (Nem tesz jót a hangulatgörbémnek!)
Ettől függetlenül azt hiszem én is lenézek, de így -ohne FF- már nem lesz olyan (jó)... :-/