sziasztok. megvan a vas.sárba nem voltam még de küzútón megy mint a szél.holnap próba út kb 200km .majd kiderül mekkora a hasa.alkatrész ezekhez kapható bárhol vagy valami spec. rendeléskell.fékbetéteket kell cserélni
sziasztok végig olvastalak bennetek elejétől végéig/napok müve/ ,reggel valószínűleg én is ex tulajdonos leszek.nagyon várom már .9kor megyek érte ,azonnal jelzem felétek))))))))).Remélem ez is jó vas lesz.Eddig patrol tulaj és függő,valszeg offroadra továbra is az marad mert annál nincs jobb
Ha minden jól megy lassacskán explorer tulaj leszek! Imádom az amerikai autókat ,jelenleg egy PT CRUISER tulajdonosa vagyok! A kérdésem egyszerű automata vagy manuális váltós a jobb?
UAZ 469B! Na az nincs teli elektronikával, és "büntetni" is jó! Használtam egy pár évig. Egyszer egy szegény Fiat Puntót sikerült összezúzni vele. A károkról annyit, hogy a biztosító nem akarta elhinni, hogy én törtem össze.
Nadeazert nem a vilag penzeert am... Egyebkent azt a nezetet vallom, hogy hasznaltat jobban megeri megvenni mint egy draga ujat. Meg, ha koltok is ra. A hasznaltat meg tudom venni (nyilvan ugy valogatok) kp-ert. Ezek utan senki sem kopogtathat a fizetesi mulasztas miatt az autoert. Mellesleg nem is szeretem ezeket az elektronikaval nagyon-nagyon telekurt autokat. Tudom, expiben is van eppen eleg. De az ujakban... Minap neztem egy kollega Lexus 400h autojat. Bakker ott a computer magatol inditja meg allitja le a motort, attol fuggoen, hogy milyen a terheles es mi a telepek toltottsegi allapota, meg ilyenek. A srac mondta, hogy annyira le van szigetelve az auto hangtechnikailag, hoyg eszre sem veszi mikor indul vagy mikor all le a benzin motor... Na ilyen nekem nem kellene. Kiprobalnam, meg minden, de nem koltenek ra.
Koszi sracok a tippeket. Az igazsag az, hogy legszivesebben az asszony ala betolnam az expit, en meg vennek valami hard-core jarganyt apanak. Valami igazi celszerszamot! Varosi bunteto autot es amivel esetleg csapatnek is neha-neha.
Nekem volt Patrol-om, alig 550.000 km-t tettem bele új korától, többért tudtam eladni, mint amennyiért vettem, nem sokat kellett rákölteni. Annál csak a nagy Land Cruiser a jobb. 4.2 td hatalmas gép.
Nekem még nem volt Landim és Rangem,de nemrég az egyik komámnak akartunk venni.A kocsi maga szenzációs lenne,de iszonyúan leharcolt példányok vannak.Kipróbáltunk néhányat,diselt,V8-ast,gázost mindent.Hát mit mondjak,sokan kérdezgetik,hogy az Expi sokat eszik-e.Hát annyit,hogy a V8-as egyetlen gázfröccsével szerintem én 2 napig megyek.Ha találtok jót,azonnal vegyétek meg,mert állat gépek amúgy.Csak szerinted az itteni fizetésekből ki szervizeli 10e km-enként egy vagyonért?Hát ez a baj.
Azt látom,hogy itt néhányan vágjátok a témát,sőt szerelitek is a gépet.Nekem sajnos nem áll módomban,de van jó gépészem.Én pl.a javitásokról és alkatrészekről mindig megőrzöm a számlát,sőt még sokszor a kicserélt alkatrészt is,-eladáskor igy dokumentálom a dolgokat.Aki ennek sem hisz azt sajnálom,bár mint irtam az eladással nem szokott sok gondom lenni.Azt látom,hogy sokan az autót csak használják mint az állat,és azt hiszik,hogy eladás előtt néhány perccel egy doboz szilikonnal megtörténik a felújitás.Mindenben teljesen egyetértek Veletek,hihetetlen sok a gánymester,és a sok őszinte nyilt arcú kereskedő,aki ha kérdez azt sem lehet elhinni(bordásszij meg most volt tegnap cserélve stb.-aztán 1 hét múlva meg motorhalál.)Ilyet szerintem tudnátok párat mesélni Ti is.
Valójában nagyon nehéz jó gépre akadni,de az is,hogy a halálból épitgetni fel a gépet,aztán majd lesz valahogy.....-hát nem tudom,én ennek nem vagyok hive.
Azért érdekes, több mint egy évig hirdettem az eladó 2001-es Sportot, nem nagyon érdekelt senkit, két hete nem hirdetem, azóta többen hívtak... Egyébként szerintem tökjó, csak ha valaki hasonlót szeretne, én nagyon meg vagyok vele elégedve, annyira hogy már el sem adom...
A Range az jó autó!!! Nekem volt 10 évig. Egy rövid ideig egy 92-es 4.2 LSEi (összetört) aztán 9 évig egy 89-es 3.5i. Csak jót tudok róla mondani. Ha megkímélt darabot találsz akkor nagy baj nem lehet. Persze tudni kell mit is akarsz. Classicot (1970-1995), P38-at (1995-2002), vagy az újabb típust. Véleményem szerint a classic a legjobb. Csak hát öregek. Esetleg Discovery? A lényeg, hogy mire is kell. Mert ha városba akkor még a Freelander is jó. A fogyasztásuk amúgy elég brutál. Classic 3,5 18 liter 3,5i 16 liter 3,9i 18 liter 4,2i 20 liter P38-asok (4,0, 4,6) 20 liter körül. Gondolom dízelt nem akarsz. A fenntartás a classic esetében nem veszélyes van hozzá minden elfogadható áron.
Persze rövidben csak a 3,5, 3,5i és a 3,9i létezik. ,
Geri a Range az jo vas? Meg mindig asszonynak keresek valamit. Nagyon szivesen vennek G mercit, rovidet, nyilvan sajat vagyaim manifesztacioja is lenne (auto teren mindenkeppen), de a G-k kurva dragak. Masik a Rovid Pajerok, esetleg Range Roverbol a szinten rovid (uvegkabinos) valtozat. De a RangeRoverekrol eddig csak roszat hallottam muszaki szempontbol. Van most egy rovid Expi is a neten (sport), forgalomba kell helyeztetni, stb, de az ara az jonak nez ki.
Korrekt válasz.. Én is így gondolom! Most éppen van egy 2003,Range 2.5 ért nagyon morfondírozom a cserén(,ugye nekem még a Land Rover a nagy nyavalyám) 4.4.V8 van benne 2700000 km ismerős korrekt,csakhát annyira jó az expi,nem tudom miért cserélném le,ugye nem olyan idők járnak hogy emócionálisan döntsünk
Bocsi, tényleg én írtam nagy marhaságot... mentségemre szóljon, hogy sokat nézegettem a neten a sport expiket (nekem 2001-es volt), de sosem tűnt fel, hogy még 2 évvel fiatalabb is van:-)