Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2019.10.02 -9 4 65531

A többiektől előre is elnézést (bár beteg barátom nagyon örült ennek a képnek, tudom, talán nem mindenki így fogja fel).

Ezt tudatosan eltitkolja az orvos tudomány, nagyon nem szeretik, ha reklámozzák, 

Pont, mint ezt:

Előzmény: Qanon (65525)
Qanon Creative Commons License 2019.10.02 -5 1 65530

Én csapvizet nem reklámoztam. Véleményt írtam egy õsrégi gyógyitási módról, amit jelenleg újra sikeresen alkalmaznak. Paracelzius már ötszáz évvel ezelõtt ugyanezzel a diétás eljárással gyógyította a betegeket. És meg is kapta érte a fizetséget, akár én itt a topikba.

Aki Paracelzius életpályáját végig kíséri láthatja, hogy jóformán minden nagyobb német városban gyógyított. Ennek az volt az oka, hogy mindig a befutott orvosok elüzték a városból, mert a betegeket elvette tölük. Ez így van. A tudatlan ember bizzon csak orvosában, ha nem képes maga orvosa lenni.

Ettõl eltekintve kívánok a betegeknek jó gyógyulást!

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (65529)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2019.10.02 0 3 65529

No ez az!

Saját fülem hallatára őrjöngött egy orvos az OOI-ben, mert egy beteg már végső stádiumban került elé egy hasonló qrvajó kúra után, miközben, ha időben ment volna oda, 70% fölött lett volna a túlélési esélye.

És még joga sincs a kuruzslót feljelenteni, hiszen a beteg rendelkezhet a saját gyógyításáról.

Sőt! Az OOI mellett árulják sokezerért a csodavizet és tehetik.

Előzmény: japipapi (65528)
japipapi Creative Commons License 2019.10.02 0 4 65528

Szia!

Nos, csak annyi a válaszom, hogy írásod nem is minősítem. Magam részemről ne fáradj, nem igénylem "tudásod".

Anna vagyok Creative Commons License 2019.10.02 -3 5 65527

Ket hetig csapvizen elni, hehehe?  A Nobel dijra nem jeloltek meg?

Nem is lehetsz teljesen normalis, az is biztos.

syssy48 Creative Commons License 2019.10.02 -1 11 65526

Ekkora marhaságot még nem hallottam. Nem biztos, hogy vissza kellene térned!!!!!

Qanon Creative Commons License 2019.10.01 -11 1 65525

Szia!

Az ismerõsöd valószínü egy szélhámos volt. Vagy egyszerüen csak pekje volt.

Itt a német nyelvterületen vannak természetgyógyászok, akik a hasonló betegségeket, vagyis a tumort, rákot 30-40 éve sikeresen gyógyítját. Sokkal nagyobb sikerrel és teljesen gyógyszerek nélkül, mint a kemótherápia. A kemótherápia egy óriási üzlet a gyógyszergyártó maffiának és azok, akik túlélik is az elsõ éveket, a legtöbbjüknél a betegség újra vissza tér. És ez nem véletlenül van így.

A szervezet egy intelligens lény, mindig és mindenkor megpróbálja a lehetõ legjobbat tenni magának.

A szervezet soha nem dolgozik saját maga ellen. Csak éppen idõt kellene neki adni, hogy a betegséget maga gyõzze le. Ez érvényes rákra, tumorra is.

Ezért itt nálunk a természet gyógyászok azt tanácsolják mindenkinek, hogy a diagnózis megállapítása után a csapvízen kívül semmit nem szabad enni. Semmit. Legalább két hétig semmit és így lehetõséget adnak a szervezetnek, hogy saját magát meggyógyítsa.

A betegek lefogynak persze, gyakran elveszítik felét a súlyuknak, de a beteg sejtek elhalnak, helyettük újak fejlõdnek és az emberek teljesen meggyógyulnak.

Ezt tudatosan eltitkolja az orvos tudomány, nagyon nem szeretik, ha reklámozzák, sõt a tudatlan embereknek a körében nevetségessé teszik. Ez nem igaz, mondják. 

A te orvosod ugyancsak ennek éppen az ellenkezõjét javasolta neked. Sokat enni, erõss lenni.

Ez pedig hazugság. A szénhidrátok különösen. A kenyér,sütemények mérgek a szervezetnek, mert már a sejtek annyira tele vannak, hogy oda már nem fér cukor. De a hasnyálmirigynek kell az inzulint termelni, mert érkezik a cukor folyamatosan és hiába nyitsa meg a sejteket, oda már semmi több nem kell. Azt pedig mindenki tudja, hogy az inzulin egy erõss sav és mennyire káros a szervezetre.

Csak egy egyszerü példa erre, amit te is kipróbálhatsz magadon. Elvágod az újadat, vagy lehorzsolod a bõrödet. A seb kb. tíz nap alatt begyógyúl, ha nem kaparod. Ha pedig nem eszel, a seb 3-4 nap múlva teljesen begyógyúl. És ugyanez érvényes minden betegségnél, nemcsak egy egyszerü sebnél.

Majd még vissza térek, jó éjszakát.

Előzmény: japipapi (65517)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.01 0 0 65524
Sziasztok. Már rég voltam itt lassan olvasgatok vissza, de zajlott itt is az élet amint olvastam.
Mi már túl vagyunk a 30 sugáron, a párom nagyon de nagyon jól viselte! Majd most megyünk 2 adag kemora és ott tudjuk meg mi lett a dögel. Most annyi hogy zsugorodott, de lehet hogy mire megyünk vér vételre addig el is tűnik!.

De vannak még mindig dolgok amiket nem értek!
Örülnék ha valaki még magyarázná!

Diagnózis. :T2N2MO St. III/a
C3490 hörgö vagy tüdő rosszindulatú daganata.
Hist: cc. Microcell.
80413 Carcinoma microcellulare
Akkor még mindig nem tudják hogy, tüdő vagy hörgö??

Ja és most 2 hete fejeztük be a sugár kezelést! De a párom lapockájánál állandóan viszket neki, ami úgy már 1 piros folt is lett! Talán most gyógyul? Vagy mi? Azt mondja olyan mint ha bogár mászkálnak ott!

Köszönöm a segítséget mert én már fonalat vesztettem ezekkel a kód okkal.
japipapi Creative Commons License 2019.09.30 -4 3 65523

Szerencsére nincs semmiféle hiba labort illetően. Koleszterin szintem az alsó határtól néhány tizeddel magasabb, de nem éri el a felső határt. Most valószínűleg kell mennem CT-re, akkor előtte megcsináltatom a labort, mindenre kiterjedően. Dokim mindig csak mosolyog, de megírja a komplett labor beutalót. "..... ha, ettől megnyugszik kiírom, de nem meghatározó ebben az esetben.........." . Szóval figyelem folyamatosan állapotom, de nem teszem túlzásokba.

Előzmény: Anna vagyok (65520)
japipapi Creative Commons License 2019.09.30 -3 3 65522

Nem sajnos.

Az ok ismert, szerettem értelmes írásait, bár sokszor az alpári stílus, a nem éppen szalonképes szóhasználat csípte a szemem. Vallom, betegségünk nem jogosít fel senkit a parlagi vitastílusra sem. 

Azért szívből kívánom Neki is sorsa jobbra fordulását a rák okán.

Előzmény: seabound01 (65521)
seabound01 Creative Commons License 2019.09.30 -1 2 65521

Japi, Látensről tudsz valmit?

Előzmény: japipapi (65519)
Anna vagyok Creative Commons License 2019.09.30 -4 2 65520

Igen, valoszinu hogy a szervezetnek erosnek kell lenni hogy vedekezni, harcolni, tulelni tudjon es ezt az ennivalobol tudja megszerezni. Jo kajakbol.

Jokat eszel, az a kalacs is nagyon jol nez ki. Koleszterol problemad nincs? Erdekes lehet hogy nem erzed az izet az eteleknek de le tudod gyurni. Gondolom kell kepzeloero hogy milyen is az ize. Mindenesetre sok szerencset kivanok..

Előzmény: japipapi (65519)
japipapi Creative Commons License 2019.09.29 -3 9 65519

Szia!

3 éve, amikor kórházból haza küldtek, az orvosom útravalóul elmondta, hogy szerinte mit kell tennem a továbbiakban. Kiemelte az étkezést és a mozgást. Mindent kell enni, mert a sokféleség sokféle anyagot igênyli az szervezet. Soha nem voltam válogatós, de csökkentett nyelvvel, fog nêlkül marha hehêz volt változatosan kajâlni. Minimális súly veszteségem lett a kórházban, mert orrszondával  táplálkozva, érthető. Otthon már visszaszedtem kilóim igen hamar.   

Doki azóta sem engedi a fogyózást. "Egyen, ami belefér és mozogjon többet". Azért már koromnál fogva sem tudok szaladgálni, de mozgok. Meglehetősen jó erőben érzem magam többnyire. Persze nekem js sokszor fáj valamim, de próbálok nem eltunyulni. A mai menüm volt: Paradicsom leves, dinsztelkáposzta, sült csirke, sült parázs krumpli. 1 l tej és saját kalácsom vacsorára. Ilyen lett a kalácsom:   

Előzmény: Anna vagyok (65518)
Anna vagyok Creative Commons License 2019.09.29 -2 3 65518

Nagyon jol csinalod, csak igy tovabb. Milyen erdekes hogy egy ismerosomnek akinek hasnyalmirigy rakot fedeztek fel, igaz hogy az elejen jar mert meg tunet sem volt a gyengesegen kivul mikor kiderult, kapja a kemot elsore es az orvosa azt mondta neki hogy egyen. Amit csak akar, amit csak megkivan, egyen,  hizzon. Ha gulyast akar enni akkor azt, ha csokoladetortat akkor azt. Lenyeg hogy egyen, jol taplalkozzon, erore van szuksege a szervezetenek  es ennivalora hogy legyurje a betegseget.  Hat most eszik. A dietaval amit gyorsan osszeallitott maganak fogyott egy csomot, most hizik es raadasul jobban is erzi magat. Erosebb mint mondja, lehet sot valoszinu hogy  neked van igazad hogy enni kell es a szervezetre bizni hogy harcoljon. Az orvosa is ezt hiszi el inkabb.

Előzmény: japipapi (65517)
japipapi Creative Commons License 2019.09.28 -4 13 65517

Sziasztok!

Különös esemény nincs nálam, csak kicsit lehangolt vagyok.

Rosz hírem van. Jó régen, kb. 1,5 éve hírt adtam egyik közeli ismerősöm mellrákja okán. Muszály, ismét szólnom kell. Múlt hónap 30. elhunyt. Hihetetlenül gyorsan. Júliusban korházba került. Két hétre haza jött, majd ismét saját kocsijával visszament, de azt már neem Ő hozta haza.

Teljesen elfogyott az immunrendszere (így mondták nekem), számtalan áttét. 

Ő volt az, aki zöldség - gyümölcs lén élt, csak oxis vizet ivott, tömte magába a vitaminos kemikáliát, semmi fehérje, minimális cukrot, de az is  nyírfacukor, tengeri só, mindenféle antioxidáns, stb. szóval 6 év alatt elfogyott. Sokat vitatkoztunk. Egyenesen károsnak tartottam módszerét, de hajthatatlan volt. Mindig azt mondta, hogy jól érzi magát, nagyon vigyáz magára, az Ő módszere jó. Én pedig azt mondtam, hogy szerintem kicsinálod magad. 

Mindezt csak azért mondtam el, itt, hogy okuljunk talán. Az önfejüség hozza a biztos végzetet.

A rák elleni harcot a lehető legnagyobb fizikai erőben lehet megpróbálni, talán túlélni. Ezért én mindent eszek, azt is amit nem szerettem, ha már az ízeket úgy sem érzem, rendszeresen főzök, ritkán, de akkor sokat eszek. Persze ez nem egy jó megoldás. Sokat mozgok, pringázás, kert, állatok, háztartás stb., de sokat pihenek is. Ez a következő 2 - 3 nap az pihenésé lesz. Mert a héten piszkosul elfáradtam, ismét begyűjtőttem a második lekaszált szénát. Marha nagy területről. Itt a kép, hogy látjátok.  (bocs, nem tudom forgatni)

Fárasztó, de jó levegő, csodálatos illat és biztos téli kaja nyulaimnak. Ez a kép csak az 1/4 része. 

Szóval nem adom fel.

Kêt hét múlva kontroll. Most nem izgulok, bár mostanában ismêt alvás kôzben erősen izzadok. Nem jót jelent, úgy tudom. 

Azért nem baj lenne ám, ha kicsit pôrgösebb lenne e topic.

Minden jót mindenkinek! (Különösen üdvözlöm és jó egészséget kívánok kedves minuszolóimnak😅😅😅)

emp Creative Commons License 2019.09.26 0 0 65516

engem is ő operált a Korányiban.

bár nálam csak egy lebeny ugrott jobbról, és magam miatt nem kezdeményeztem volna beírást, de a tapasztalatok érdekelnek. nem is tudtam, hogy Ő(kivételesen nagybetűvel a sz.névmás :)ekkora ász, csak varratszedésnél mondták, hogy a doktor úr varrási technikája is különleges.

műtét után kemo, aztán CT, ami semmit nem mutatott ki.

3 hónap után újabb CT, amin a "nóvum" az, hogy van valami folyadék a tüdőben.

egy hónapja ezért RTG, és októberben megyek vissza kontroll RTG-re.

az onkológus szerint vsz nem komoly, de ha marad a folyadék, leszívják, és megvizsgálják.

tehát most elég szarul vannak a napjaim, mert nem szeretnék megint befeküdni.

vagy hülyeség itt kérdezni, jobb várni az eredményekre?

Előzmény: beni53 (65515)
beni53 Creative Commons License 2019.09.26 0 5 65515

Tüdőrák kapcsán érintett voltam ebben a témában. A túlélési esélyemet 3 hónapban határozta meg az onkológiai team, ha csak nem vállalja valamelyik mellkas sebész az életmentő műtétet. Dr Kas József főorvos úr vállalta a műtétet, Magyarországon egyedüli technikával operál. Ez 7 éve történt. A bal oldali tüdőmet el kellett távolítani, utána kemoterápiás kezelést kaptam és szerencsére tünetmentes az állapotom. Azt hiszem megértitek, hogy milyen nagy hálát érzek az orvosaim iránt. Közel teljes életet élek, bringázok, sétálok, szertornát is végzek, természetesen nem erős nagy intenzitással de napi rendszerességgel.

197475 Creative Commons License 2019.09.20 0 0 65514

Sziasztok! 

Valaki segítene megfejteni az alábbi mondatot? 

"Egy ponton egyedülálló kisebb arteria mellett extramuralis venainvasio gyanúja merül fel, de ezt az Orcein-festés nem erősíti meg."

Most akkor vénabetörés történt, vagy sem? Szerintem nagyon sokat számít prognózis szempontjából, megkérdeztem az onkológust is, ő annyival elintézte, gyanú van, de nem merte leírni a patológus. Túl sokat nem foglakozott ezzel a témával. De az Orcein-festés megbízható ebben a témában? 

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.12 -4 2 65513

Ha így van, ahogy elővezetted, akkor ez az orbánista-semjénista-káslerista egészségpolitika újabb hatalmas "diadala".

Előzmény: Regina89 (65511)
emp Creative Commons License 2019.09.08 0 3 65512

a te példád olyan - sokszor látok ilyet -  amikor a bulvarista szinte rávigyorog az olvasóra, hogy bocs, átcsesztelek, de már kattintottál, mission accomplished.

az igazán gusztustalan az, amikor XY - szabadon választható jelenlegi celeb - ilyen meg olyan borzalmakon ment keresztül.

na ja! 20 évvel ezelőtt, és még jó, ha tényleg ő volt a főszereplő, és nem a harmad unokatrstvérével esett meg.

Schumaher újra a volánnál - igen, a fia :(

Előzmény: japipapi (65505)
Regina89 Creative Commons License 2019.09.08 0 1 65511

Tisztelt Tagok!

Segítséget és tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek.

Hátha valaki volt hasonló helyzetben...

Aposóm 73 éves tavaly szeptemberben kezdődött az egész,keletkezett a fején egy seb mely csak terjedt folyamatosan,szaga írtozatos volt és folyamatosan váladékozott. Járt a házi orvoshoz nem mondott semmit,nem küldte sehova. Helyi bőrgyógyászaton is volt ott tovább küldték a kék golyó korházban szövettant is vettek tőle,vérvételt is,Ct-n is volt. Azt mondták nem daganatos beteg így ott nem kezelik minden eredménye negatív volt,papír szerint. Majd a klinikákról is elküldték hisz majd elmúlik ami a fején van,de szomorú igazság a fél feje le van rohadva. Majd telik az idő és nem bírjuk tétlenül nézni hogy nem javul az állapota közel nem bírtunk hozza menni mert iszonyat a szag. Egyik nap eldöntottük a párommal elküldjük mentővel,mert ilyen nincs hogy nem csinálnak semmit. Majd kiderült,aposóm elmondta nekem hogy két napja vért köp,de nem szólt eddig. Bajcsyba vitték a mentővel mentünk utánnuk egész nap vizsgálták,majd a kezelő orvosa felvilágosított hogy sajnos itt nem tudják kezelni mert nagy a baj, meg ultrahangozták és a tüdején láttak valamit szerinte daganat. Az nap este 22 órakkor mentővel megérkezett Törökbálintra a tüdőintézetbe. Teltek a napok egy hétig csak vizsgálták persze azonnal bent fogták és ki se engedték mert kiderült bőrrák ami a fején van,ami a tüdejére át tét lett. E hét hétfőn délelött bent voltunk nála semmi baj,hétfő délután hív hogy azonnal szóljunk valami orvosnak mert a reggelt nem éli meg ha így hadják. Nem tudtuk mire vélni azonnal mentünk be hozzá ahol látjuk hogy alig kap levegőt és ha kap is fáj szorít neki és nehéz a légzés. Azóta napról napra csak rosszabb. Kedden 7dl folyadekot csapoltak le a tudejéből,majd szerdán már alig eszik nem bír. Csütörtökön még mindig nem eszik az orvos felhívta a párom menjünk be hozzá ha tudunk mert válságos az állapota,majd pénteken már morfiumot kap és pelenkában van. Beszéde gyenge és folyamatosan alszik egy egy pillanatra ébred meg. Tüdőembóliára kezelik de csak tüneti lezelés mert gyenge. Két napja nem eszik nem iszik nem is akar. Kérdezem én? Mi lehet ez a hirtelen gyengülés rossz állapot? És mint írtam 6-7 hónapi vérvétel ct negatív. Egyik hétről a masikra súlyos Rák? És 2 hónappal ezelőtt nem mutatható ki? 

Köszönöm előre is a válaszokat 

japipapi Creative Commons License 2019.09.08 -6 5 65510

Egyet értek Veled. Mióta itt vagyok, nem hoztam szóba sérelmeim, inkább próbáltam bemutatni, hogy én hogyan jutok túl vélt vagy képzelt traumáimon. Most viszont viszont kihozta belőlem Latens reakcióit. Ő valóban rettenetes kegyetlen életét, felnéztem Rá, maga erelyéből erős emberré vált. Most a meg nem értést vizionálta. Na, erre reagáltam. 

Igen, többnyire mindenkinek volt mélypontja, ha nem is kürtölte világgá.

Mint, ahogy Te se, sok társunk se, én sem  nem vertük dobra. Most adtunk egy egy rosszabb életfázisunkból, de nem ez a lényeg, azt tênyleg hagyjuk meg magán szférának, esetleg privibe mehet, gondolom.

Persze, van bőven más vélemény is,  és tiszteletben tartom kulturált vita szintjéig.

Előzmény: _chillout_ (65509)
eta61 Creative Commons License 2019.09.07 -4 9 65508

Azon gondolkodom, hogy meddig lehet az érzéketlenséget, onzést és bunkóságot fokozni...

Látens a sorstársatok,abból amit olvastam tole úgy gondolom o van most kozuletek a legrosszabb állapotban. Segítségre, megértésre és támogatásra volna szuksége nem ezekre a minosíthetetlen onigazoló nekemisvanéppelégbajom hozzászólásokra.

japipapi Creative Commons License 2019.09.07 -7 2 65507

Igen, főképpen azt a 2 hónapod, talán mondhatom, trakikumát. 

És voltam többször így és nem is rákomnál, hanem amikor volt feleségem, csak úgy lazán, mellékesként, hogy válik. Másnap elment dolgozni, és tettem szokások dolgom, gyerekeim elvittem iskolába, óvodába. Aztán bevásároltam, megfőztem a kaját vacsorára. Ez volt a kialakult  munkamegosztás is rokkant voltam. Enyêm volt a gyerekek ellátása, iskolás lányom tanulás segítése, este fürdetés, lefektetés, "alvospuszi", bevásárlás, főzés. Persze a szokásos karbantartása, kert, állatok nevelése stb. Nejem mosott, takarított. Össze vissza járt haza, de este 7 óra óra soha. Szóval, szinte anya és apa voltam egyszerre. 

Aztán szokás szerint mentem a gyerekekért. És nem találtam meg Őket, az anya elvitte! Rohantam össze vissza. A rendőrség lesz@rt, később megtudtam, a volt feleségem intézte így. Ő BM-es volt, az egyik titkosszolgâlati főnök titkárnője, rendőrtiszti rendfokozattal. Azt sem tudhattam, hol laknak egyáltalán gyerekeim, nem tudtam semmit, teljes elszigetelés.

Akkor jött nálam a krakk, azt hittem belebolondulok. Kerültem az embereket, Olyan piszkosul konspiráltak, hogy számomra lehetlen volt valamit kideríteni. Éjjel, nappal róttam a várost, eredménytelenül. És ez közel fél évig így volt! Közös bankszámlánkat lenullázta ráadásul.

A csávó is céges volt. És ami rettenetes volt, kiderült, 3 évig "etettek", mire szépen berendezték a cég által biztosított lakást!

Persze, ez tényleg nagyon off, de tényleg én is bekaptam a traumát. Szerencsére lepattant az "akkoris", akkor is talpra állok, egyedül is. Akkor dobtam el a cigarettát egy pillanatról a másikra, pedig naponta 3 doboz Szinfoniát elszívtam. Sohan többé nem volt a számba cigi.

Nekiálltam rengeteget melózni, voltam ács, hideg- meleg burkoló, kőmüves, asztalos, sima segédmunkás, költöztető, festő, sörfőző sőt csapos is. Mindegy, hogy mit, csak fizikai munka kellett, hogy lekössön, ne filózzak, mert rögtön rám jött a sírás, nem tudtam magamnak parancsolni. Viszont semmit nem ittam soha. 

Szóval bőven nekem is kijutott, talán kicsit megedződtem, a rákom már sokkal kissebb lelki(?) konfliktust okozott. Talán már másképpen látok. 

Egy biztos, talán nem ártana befogni a szám, sokszor, ha még lehet igazam is lenne. De, megvênültem, nekemi akaratlanul is rögzültek a rosszak, jók egyaránt.

Tanuló pénz meg van, megpróbálok itt kussolni, talán sikerül, itt leszek, de megpróbálok semmibe állást foglalni. 

Majd kiélem magam a facán. 😂

Bocs, hogy marha hosszú off-ot nyomtam, bár ez még csak nem is töredék, csak egy poszem. 

Minden jót Neked és Mindenkinek!

Előzmény: GeriSoft07 (65506)
GeriSoft07 Creative Commons License 2019.09.07 -2 8 65506

Szerintem tök jól megírtad. Te is tudod, milyen lelki válságokon megy át egy ilyen betegségben az ember, és ezt fel kell dolgozza. Nem kell idegből reagálni.

Én abban a bizonyos két hónapban senkinek (de tényleg!) nem vettem fel telefont, és nem válaszoltam egyből email/messenger/bármi, mert tudtam, nem vagyok kommunikáció képes. Amikor épp higgadt voltam, visszahívtam aki keresett. Aki meg ezt nem értette meg, leszartam.

Ezt a jelek szerint Látens kolléga nem tudja most jól feldolgozni. Egyébként szerintem az a szerencsétlen cikk úgy születhetett, hogy azt is bele lehet látni "nem feltétlen baj, hogy a rák a vezető halálok, mert ha nem az lenne, más lenne a vezető". Pl mindig van legrosszabb gyerek az iskolában. Ha kirugják, az utolsó előtti lesz a legrosszabb. azt is kirugják, akkor a kettővel előtte lévő.

Ha most mondjuk a rák nem vezető halálok, mert egy százalékkal megelőzi az alkoholizmus, vagy az autóbaleset, akkor annak, aki rákos, jobb lesz? Nem! Ha csak a 4. legrosszabb halálok akkor sem lesz jobb. amíg gyógyítani nem lehet, addig ha a 10. a listán, akkor is szar annak, aki beleesik.

Előzmény: japipapi (65504)
japipapi Creative Commons License 2019.09.07 -5 5 65505

..... és van olyanú a bulvárban, hogy nem címben feltünő félreérhetó? Pl.: XY elhagyta Magyarországot! Aztán a tartalomban kiderül, elment nyaralni az Adriâhoz. 

Ez nem is kor kérdése, pusztán el kell adni valohogy a cikket, hogy megéljen. 

Előzmény: emp (65499)
japipapi Creative Commons License 2019.09.07 -8 10 65504

Ilyen ember is van. 

Latens feldobott egy témát, lettek reakciók. Akkor a reagálókat két csoportba osztotta, a Vele nem megértők hülyêkre, akiket alpári módon minősít és másik csoportok a megértők, akik végül is nem a cikk tartalmához szóltak szimpátia alapon dönti el, hogy a résztvevő véleménye reális vagy sem, vagy teljesen érzelmi alapon reagâl, têmához se hideg, se meleg igaz vagy nem. Persze sarkítom, nem akarom tovább ragozni, tényleg e topic nem erről szól.

Viszont, ha nem kapott volna reagálást, akkor is a lelketlenség ugyan úgy felmerült volna. Ez a nyúl és a sapka esete.

Lehet itt kevésbé vagyok empatikus, de a francba, én nem vagyok a halál torkában rohadt rákom okán?  Had legyek már egy kicsit önző kertelés nélkül és szerintem kullturâltan leírom véleményem. 

Egyik hozzászóló, aki minden hszt olvas, (összesen 6 db jelenése van, hisz friss tag) már skatulyázza a csapatot, szimpátia alapon osztogatja a mínuszt, maga valja. Jó mi?😢

Azt hiszem e topic célja, hogy osszuk meg, hogy miképpen tudunk élnii a döggel, hogyan küzdünk. Rosszul értelmezem? 

Szóval, én általában keresem a forrást, most is így volt, hozzá olvastam a BBC cikket, és minden világos lett, semmi sértő, csak megfigyelés, adat értékelés. Tényleg kár volt ennyire túl ragozni. 

Na, mindegy. 

Kezdem a napot, reszelem az almát, pitét akarok sütni, mire majd ha végzek az etetéssel,  felvâgom és betolom, tejjel.

Előzmény: emp (65500)
_Eti_ Creative Commons License 2019.09.06 0 3 65503

figyu, téged is nagyon bírlak, tudod... ahogy Látenst is (más-más miatt), de ebben most épp nem veled értek egyet :( bocsesz

itt (Látens részéről) nem voltak érdekesek az érvek, csak az érzelmek (szerintem)

szerinted mennyire van kibukva (nem az itteni vita miatt, hanem a saját helyzete miatt)?

szerinted mennyire érdeklik az észérvek? 

PEACE, plíz

avagy:

szeressük egymást gyerekek... (ezt ki a tök énekelte, nem tudom :))

Előzmény: _chillout_ (65502)
_chillout_ Creative Commons License 2019.09.06 -5 8 65502

"csak egy kis empátia kellett volna :("

Feldobott egy témát, érveltem, leszólt, azonnal lezártam a magam részéről. Mások még csamcsogtak rajta egy napot, mégis nekem szólt be. Itt mindenki küzd, mindenkinek nehéz, és a legtöbben próbáljuk nem bántani a topiktársainkat, nemhogy szándékosan, igazsagtalanul megsérteni. Én egy nagyon empatikus és megértő ember vagyok, éppen ezért veszem nagyon rossz néven, amikor olyan valaki bánt meg szándékosan, aki elvárja - és megkapja - a megértésemet.

Részemről már egy napja lezártam ezt az értelmetlen gittrágást.

Előzmény: _Eti_ (65498)
Gigidago Creative Commons License 2019.09.06 -5 5 65501

Totálisan egyetértek minden szavaddal. Végre volt egy intelligens fazon, akinek szívesen olvastam a hozzászólásait...Erre tessék, az az 1-2 unszimpatikus "mindenttudó" meg elüldözi. 

Előzmény: _Eti_ (65498)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!