"Van valamilyen tapasztalatotok a NEC DVD írókról?"
Nekem kb. 2 hete van NEC ND1300A, még nem volt vele problem.
- és + -os lemezt is meg tudtam vele írni. Egyedül az a hang nem tetszik amit ad a tálca kiadása közben ad - jóval hangosabb mint az LG Dvd olvasó.
A 2 hete megírt Traxdata DVD-t tegnap ellenőriztem, mégy minden byte olvasható rajta.
Szóval egyenlőre nem bántam meg hogy megvettem.
Ha a kiterjesztés nem mpeg,mpg vagy dat, akkor mindenképpen. Ha igen, akkor is kiírhatod adatként is, de akkor már /nagy(?) minőségromlás árán/ át is alakíttathatod a Nero-val (S)VCD-vé. Ahogy teccik... :o)
Tökéletes erre a Nero, nem kell másikat használnod.
Sziasztok! Tegnap vinyón lévő filmet akartam kiírni CD-re. (CD író 52x-es LG, progi Nero talán 5-ös, 6-os?). Beállítottam videó-írásra, elkezdett dolgozni, ott hagytam és + (!!!) óráig szenvedett, végül kiírta, hogy a CD-írás nem sikerült! Ez mi lehetett??? Adatként kellett volna írnom? Vagy film írásra használjak másik programot? Ha igen, mit? Köszi
CD lassító program működik
(CD Throttle)
Kivéve az újabb 52x LG olvasón.
Akinek nem megy nero drivespeed, próbálja ki.
(Nem megijedni, csak a telepítő német!)
(link 5 hozzászólással lejjebb van)
Ha az ajja is ojjan lyó lenne, mint amillen dizájnoss a teteje, akkó' biztos áttérnék ezekre a Plextor-okró' !!
De sajna nem fenyeget a veszély.... :o)
Valamelyik oldalon (talán a Prohardver...??) külön fórumszál van ezügyben. Ha jól emléxem, akkor egyetlen új(abb) LG egységgel sem lehet megcsinálni a sebességállítást semelyik sebességbuzerátorral sem.... :o((
Esetleg keresd meg PPeti-t privátban, mert ő is írt oda, és szvsz ő biztosan tud valamit, amit mi nem... :o)
Nero Drivespeedet szeretném használni, de nem működik.
Gép: P4, LG 32x író és 52x olvasó, Win-XP
Elindítom a programot, beteszi magát az óra mellé (kis ikon). A beállításainál bemegyek az Options menübe. Detect, majd kitörlöm az összeset, kivéve 8x. Ok, majd program kiírja, hogy CD read speed: 8x, current 40x.
És ezek után a meghajtó vígan olvas 4-6 mega/sec.
Újraindítás után is.
Természetesen a spin down time állítgatása se vezet semmire.
Sziasztok!
Légyszi segítsetek!
3 db CD RW-m van (direkt mindegyik más)
Most letöröltem őket (valós), és egyiket sem hajlandó megírni. A nero azt mondja, hogy nem támogatott a CD...
Hallottam már erről a problémáról, de most nem takálom sehol..
A hangsúly azon lett volna, hogy sem a Feurio, sem a Nero szerint egyáltalán nem tud overburn-t a Pio106, noha a valóságban tud. Szóval az sem mindig készpénz, amit ott írnak...
Csak jelzem, hátha valakit érdekel, hogy tegnap próbáltam Pio106-ossal egy olyan VCD-t írni, ami bár byte-tal hosszabb volt a nyersanyagon lévő üres helynél. A Feurio szerint a Pio106 nem tud overburninget, azt hiszem, a nero szerint sem, bár most nem jön be a www.nero.com. Nos hát ez tudott, csak DAO/96 módba kellett állítani, DAO-ban tényleg nem volt hajlandó.
1. Változott-e valami (sw,hw) azon a környéken,
amikor elkezdte csinálni ?
2. Opsys, író típusa, kora ?
3. Más progival is ugyanezt csinálja ? (Legkorrektebben az Alcohol 120-al tudod megnézni)
4. Imidzs kiírásánál csinálja, vagy cödökopinál, vagy mindkettőnél ?
5. Stb,.......
Önmagában nézve: a változó írási sebesség nem biztos, hogy kóros, sőt...
Sziasztok. A Clone Cd-vel irok mar jo ideje de ilyet meg nem csinalt, be allitom 16X irasra erre hol 14X hol pedig 23X a sebesseg, valtakozik iras kozben. Ujra telepitetest is hiaba csinalok. Guruk segitsetek.
Nem.
Fölösleges görcsölnöd. Az ATIP gyártáskor kerül rá a lemezre; utólag nincs rá mód, hogy 'rávésd'.
Jobban jársz szvsz egy pc-s cédéíróval (max. bruttó 10), mint ezekkel az asztali csodákkal....