Keresés

Részletes keresés

Indigo69 Creative Commons License 2011.12.31 0 0 2556

Szia, "Egyenesen át", Kevin Bacon, Kiefer Sutherland voltak a főbb szereplők. BÚÉK :)

Előzmény: wizardry8 (2545)
Indigo69 Creative Commons License 2011.12.31 0 0 2555

Sziasztok!

Volt 1-2-3 éve vagy a Dunán, vagy a M2-n egy krimisorozat. Egy kertésznőről szólt, hogy mindig máshol vállalt munkát, és mindig történt valami gyilkosság, amit kinyomozott. Emlékszik valaki a címére?

Nekem "Titokzatos kertek" vagy ilyesmi rémlik, de nem ez, mert erre nem találok semmit a neten.

Köszi, és BÚÉK mindenkinek! :)

pobeda Creative Commons License 2011.12.30 0 0 2554

Orosz filmek topikja. Lehet itt hamarabb válaszolnak.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9131443

Előzmény: akali (2553)
akali Creative Commons License 2011.12.30 0 0 2553

Egy szovjet filmet keresek: röviden arra emlékszem a tartalmáról: egy család valahol az ázsiai részen az 1930- as években éhezik, az egyik fiú elmegy élelemért, mire visszajön, a család éhen hal.

Köszönöm

pancer1 Creative Commons License 2011.12.29 0 0 2552

Üdv. Egy olasz film címét keresem, kb a 90-es évek elején forgatták. Kissé zavaros film...

Egy börtönviselt ügyvéd fickórol szól, aki egy kikötővárosba megy, egy gyerekképü városi maffiózóval üzletelni egy cikrusz-vidámparszerüségbe.. Fel kell gyújtania vagy át kell vennie egy szállodát, amit egy magyarországot is megjárt ex-kamionos vezet. Közben meg a barátnője abortuzsra megy, a maffiózó-gyerek egyre idegesebb mert valami futóbajnok haverját várja, elég szürreális egy film....

A választ előre is köszönöm, a mailcímemere kérem szépen.

Guild Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2551

Sziasztok!

Egy nagyon régi Brandon Lee filmnek keresem az eredeti szinkronját! A film címe: Lézermisszió. Sajnos a tv-ben és az interneten az új szinkronnal lehet megtalálni. Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a régi szinkronos változatot?

Üdv.

Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2550

Hihetetlen, a történet nagyon ismerős, de valahogy mégsem sikerült a megflelő szavakat beírnom a gugliba.

A port.hu szerint a címe Hógolyó futam:

http://port.hu/hogolyo_futam_snowball_express/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=9634&i_city_id=3372&i_county_id=1

Én is köszönöm a megfejtést :)

Előzmény: A boy named Sue (2549)
A boy named Sue Creative Commons License 2011.12.28 0 0 2549

Szerintem a hozzászólásodban szerepel a film címe. :))

http://www.imdb.com/title/tt0069291/ 

Síparadicsom

Előzmény: sasa850 (2548)
sasa850 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2548

Sziasztok

Szeretném a segítségeteket kérni!

Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam ezt a filmet!!

A filmből annyira emlékszem, hogy 1 család örökölt valami házat, vagy hotel...és felakarják ujítani h síparadicsomot...vagy valami 8ilyesmit csinálljanak belőle...a film télen játszódik..ha jólemlékszem nagyon sok gond van az épület felújításánál a filmben...

ja még annyra emlékszem ami csak a film végén derül ki...h nemistudták, hogy nemcsak 1 hotelt örököltek, hanem a hozzá lévő hatamas birtokot erőkkel meg  hegyekkel...

Ha tudnátok segíteni a FILM címében azt nagyon MEGKÖSZÖNNÉM..

Üdv: Sanya 

wizardry8 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2547

Köszönöm szépen.

Előzmény: Törölt nick (2546)
wizardry8 Creative Commons License 2011.12.27 0 0 2545

Sziasztok,

90-es évek elején ment a magyar mozikban, fiatalok azt kutatták mi van a halál után, olyan embereket kerestek akik már félig meghaltak, látták a fényt az alagút végén, ennyire emlékszem, tudja valaki a film címét esetleg?

fadongó Creative Commons License 2011.12.25 0 0 2543

Ha még aktuális a Zusje-felirat, akkor az ismert magyar feliratos oldalon találsz hozzá angolt, amihez nyilván könnyebben találsz fordítót magyarra.

Máshol akad még spanyol és indonéz nyelvű sub is, ha igényled küldöm mail-re.

Ha nem jó az időzítés, pl. feliratszerkesztővel hamar orvosolható a dolog.

Előzmény: karrier (2510)
karrier Creative Commons License 2011.12.22 0 0 2542

Köszönöm.

És mindenkinek boldogot!

Karrier

Előzmény: Zolcsi Baba (2514)
GOLAZ111 Creative Commons License 2011.12.20 0 0 2541

Az oroszok elfoglalták a Zoogartent. Melyik filmben hangzik el? 

Ez a jelenet Berlin ostromakor játszódik. Lehet, hogy az egész film is, de erre nem emlékszem. A jelenetben egy elefánt kószál a Lindenen, mire egy német katona megjegyzi: Az oroszok elfoglalták a Zoogartent. Vagy valami hasonló, lehet, hogy Tiergartent mondott. 
Emlékszem még egy másik jelenetre is, abban egy svájci van egy luxusszállóban. Talán az Adlonban és aggódik, hogy mi lesz, ha odaérnek az oroszok. Melyik filmben van ez? Gondoltam arra, hogy a Berlin felett az ég egyik részlete, de nem tudom.

Theo Kojak Creative Commons License 2011.12.20 0 0 2540

Ezaz!!! Khirály, köszönöm:)))))))))))

Előzmény: fadongó (2537)
qdz Creative Commons License 2011.12.20 0 0 2539

A második keresett film lehet, hogy a 'Le Mans'?

http://www.imdb.com/title/tt0067334/

(Igaz, az 1971-ben készült, de Porsche nyeri a versenyt.)

Előzmény: Kipper (2535)
fadongó Creative Commons License 2011.12.19 0 0 2538

A második kérdésed megoldásához egy kis segítség:

http://www.imcdb.org/search.php

Itt tudsz szűrni a filmekben előforduló márkákra, tipusokra, de jelen esetben elkél némi pontosítás, mert pl. 911-esre keresve 54 oldalnyi találatot adott. 

Előzmény: Kipper (2535)
fadongó Creative Commons License 2011.12.19 0 0 2537

Hali!

Ez bizony a Biggles, 1986-ból.

http://www.imdb.com/title/tt0090729/

Előzmény: Theo Kojak (2536)
Theo Kojak Creative Commons License 2011.12.19 0 0 2536

Üdv mindenkinek!

Címében kérnék segítséget: angol film a 80as évek végéről, kezdődik hogy emberünk (szőke manus, a buzibarátra hasonlít a Lesz ez még így se-ből) villanyborotválkozik a tükör előtt, belecsap a villám és visszakerül a I. vh-ba, ideggáz kísérletek amolyan félig földbeépített iglukban, valami duplafedeles repülős üldözés is van, mi lehet ez?

Kipper Creative Commons License 2011.12.19 0 0 2535

En is kedvet kaptam ket film megtalalasahoz:

Az egyik elso film, amit eletemben lattam (70-es evek kozepe), egy rablast meselt el. Annyi maradt meg belole, hogy a menekulo jarmu nyomai egy szakadekhoz vezettek, ahol megszuntek. Valami olyasmi volt a megoldas, hogy a jarmuvet (furgont ?) daruval feltettek egy teherautora, es meg egy buggy-duplikacio is volt a tortenetben.

A masikat 83-85 tajan mutattak be a nyugat-europai mozik, egy (osztrak) filmes musorban lattam a bemutatojat. Szupersportkocsikkal, elsosorban Porsche-kkal szaguldoztak / versenyeztek benne, es idonkent nemelyik kisodrodott, felborult latvanyosan, de a tobbiek csak hajtottak tovabb, senki nem allt meg.

Aki ez alapjan megmondja, mikrol lehet szo, le a kalappal. :)

trono Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2534

Pursuit a címe. A sors csapdájában! ha még nem sikerült megszerezned, tudok segíteni.

Előzmény: n80qd (2401)
trono Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2533

Egy Penelope Ann Miller filmet keresek A címe The hired heart .Magyarul talán félreértett érzelmek a címe. ha valakinek van ötlete honnan lehetne letölteni! sajnos én sehol sem találtam meg!

bucci1 Creative Commons License 2011.12.16 0 0 2532

Sziasztok!

Régi filmet keresek, a 70-es években volt a mozikban, francia vagy olasz színes film volt. A sztoriból annyira emlékszem, hogy egy pasi meghalt (talán egy bérgyilkos), és akit ki akart nyírni, az egy szoborba öntötte a hullát, és az Ádám nevet adta a szobornak. Aztán két másik pasi is meghalt, akkor őket is szoborba öntötte, és lettek a Három testőr. Aztán a hullák és a szobrok szaporodtak, a végén Ali baba és a negyven rabló lett.

Mi lehet a címe?

Előre is köszi

neofrix baszmacs Creative Commons License 2011.12.15 0 0 2531

Köszönöm mindkét tippet. Ez a történet ugyan nem ismerős, de megpróbálom, hátha.

Előzmény: Zolcsi Baba (2530)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2011.12.15 0 0 2530

Ha az imdb-n keresel filmcímet, akkor csak a Titles legyen bejelölve jobbra a lenyíló menüben (ne a default All), mert akkor nemcsak az Exact matches jelenik meg, hanem a Partial is...

Előzmény: neofrix baszmacs (2528)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2011.12.15 0 0 2529

Ez esetleg...? (Nem láttam, így a lekváros kenyérről nem tudok nyilatkozni...)

Előzmény: neofrix baszmacs (2528)
neofrix baszmacs Creative Commons License 2011.12.15 0 0 2528

Megvolt, de elveszett filmet keresek. A nyolcvanas évekből való, és 100%-ig biztos voltam benne, hogy a címe Rainbow. Többek közt azért Rainbow, mert az elején a fiatal apa három színű lekvárcsíkot tesz a kislánya kenyerére.

Ilyen címen azonban csak tévésorozatot, meg Judy Garland-életrajzot találok, ami szintén tévé, pedig ez egy rendes mozifilm volt.

Ismeri valaki?

neofrix baszmacs Creative Commons License 2011.12.15 0 0 2527

A Déry Tibor - Makk Károly-féle Szerelem?

Nagy-Kálozy ugyan nincs benne, de a visszaemlékezés meg az orvos-Mensáros stimmel.

Előzmény: atirex (2525)
atirex Creative Commons License 2011.12.14 0 0 2526

Ez az előmény hozzáadás még nem megy:(

atirex Creative Commons License 2011.12.14 0 0 2525

Fellelkesültem :)

Magyar film talán tv film a dunán ment régen. Egy fiatal nő( Nagy-Kálozy Eszter? ) emlékezik vissza eltünt vagy meghalt férjével töltött időkre. Közben a mában egy idős orvos ( Mensáros László ? )és néhány barát próbálják benne tartani a lelket. Van benne vendéglői jelenet, meg leüti a házmesternő fiát, de utána a korházban látogatja. Valami ilyenre emlékszem. Sajnos nem láttam végig és már régóta keresem. Néha olyan Krúdys

képek voltak benne. Előre is köszönöm ha valaki emlékszik rá.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!