Volt 1-2-3 éve vagy a Dunán, vagy a M2-n egy krimisorozat. Egy kertésznőről szólt, hogy mindig máshol vállalt munkát, és mindig történt valami gyilkosság, amit kinyomozott. Emlékszik valaki a címére?
Nekem "Titokzatos kertek" vagy ilyesmi rémlik, de nem ez, mert erre nem találok semmit a neten.
Egy szovjet filmet keresek: röviden arra emlékszem a tartalmáról: egy család valahol az ázsiai részen az 1930- as években éhezik, az egyik fiú elmegy élelemért, mire visszajön, a család éhen hal.
Üdv. Egy olasz film címét keresem, kb a 90-es évek elején forgatták. Kissé zavaros film...
Egy börtönviselt ügyvéd fickórol szól, aki egy kikötővárosba megy, egy gyerekképü városi maffiózóval üzletelni egy cikrusz-vidámparszerüségbe.. Fel kell gyújtania vagy át kell vennie egy szállodát, amit egy magyarországot is megjárt ex-kamionos vezet. Közben meg a barátnője abortuzsra megy, a maffiózó-gyerek egyre idegesebb mert valami futóbajnok haverját várja, elég szürreális egy film....
A választ előre is köszönöm, a mailcímemere kérem szépen.
Egy nagyon régi Brandon Lee filmnek keresem az eredeti szinkronját! A film címe: Lézermisszió. Sajnos a tv-ben és az interneten az új szinkronnal lehet megtalálni. Tudnátok nekem segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni a régi szinkronos változatot?
Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam ezt a filmet!!
A filmből annyira emlékszem, hogy 1 család örökölt valami házat, vagy hotel...és felakarják ujítani h síparadicsomot...vagy valami 8ilyesmit csinálljanak belőle...a film télen játszódik..ha jólemlékszem nagyon sok gond van az épület felújításánál a filmben...
ja még annyra emlékszem ami csak a film végén derül ki...h nemistudták, hogy nemcsak 1 hotelt örököltek, hanem a hozzá lévő hatamas birtokot erőkkel meg hegyekkel...
Ha tudnátok segíteni a FILM címében azt nagyon MEGKÖSZÖNNÉM..
90-es évek elején ment a magyar mozikban, fiatalok azt kutatták mi van a halál után, olyan embereket kerestek akik már félig meghaltak, látták a fényt az alagút végén, ennyire emlékszem, tudja valaki a film címét esetleg?
Az oroszok elfoglalták a Zoogartent. Melyik filmben hangzik el?
Ez a jelenet Berlin ostromakor játszódik. Lehet, hogy az egész film is, de erre nem emlékszem. A jelenetben egy elefánt kószál a Lindenen, mire egy német katona megjegyzi: Az oroszok elfoglalták a Zoogartent. Vagy valami hasonló, lehet, hogy Tiergartent mondott. Emlékszem még egy másik jelenetre is, abban egy svájci van egy luxusszállóban. Talán az Adlonban és aggódik, hogy mi lesz, ha odaérnek az oroszok. Melyik filmben van ez? Gondoltam arra, hogy a Berlin felett az ég egyik részlete, de nem tudom.
Itt tudsz szűrni a filmekben előforduló márkákra, tipusokra, de jelen esetben elkél némi pontosítás, mert pl. 911-esre keresve 54 oldalnyi találatot adott.
Címében kérnék segítséget: angol film a 80as évek végéről, kezdődik hogy emberünk (szőke manus, a buzibarátra hasonlít a Lesz ez még így se-ből) villanyborotválkozik a tükör előtt, belecsap a villám és visszakerül a I. vh-ba, ideggáz kísérletek amolyan félig földbeépített iglukban, valami duplafedeles repülős üldözés is van, mi lehet ez?
Az egyik elso film, amit eletemben lattam (70-es evek kozepe), egy rablast meselt el. Annyi maradt meg belole, hogy a menekulo jarmu nyomai egy szakadekhoz vezettek, ahol megszuntek. Valami olyasmi volt a megoldas, hogy a jarmuvet (furgont ?) daruval feltettek egy teherautora, es meg egy buggy-duplikacio is volt a tortenetben.
A masikat 83-85 tajan mutattak be a nyugat-europai mozik, egy (osztrak) filmes musorban lattam a bemutatojat. Szupersportkocsikkal, elsosorban Porsche-kkal szaguldoztak / versenyeztek benne, es idonkent nemelyik kisodrodott, felborult latvanyosan, de a tobbiek csak hajtottak tovabb, senki nem allt meg.
Aki ez alapjan megmondja, mikrol lehet szo, le a kalappal. :)
Egy Penelope Ann Miller filmet keresek A címe The hired heart .Magyarul talán félreértett érzelmek a címe. ha valakinek van ötlete honnan lehetne letölteni! sajnos én sehol sem találtam meg!
Régi filmet keresek, a 70-es években volt a mozikban, francia vagy olasz színes film volt. A sztoriból annyira emlékszem, hogy egy pasi meghalt (talán egy bérgyilkos), és akit ki akart nyírni, az egy szoborba öntötte a hullát, és az Ádám nevet adta a szobornak. Aztán két másik pasi is meghalt, akkor őket is szoborba öntötte, és lettek a Három testőr. Aztán a hullák és a szobrok szaporodtak, a végén Ali baba és a negyven rabló lett.
Ha az imdb-n keresel filmcímet, akkor csak a Titles legyen bejelölve jobbra a lenyíló menüben (ne a default All), mert akkor nemcsak az Exact matches jelenik meg, hanem a Partial is...
Megvolt, de elveszett filmet keresek. A nyolcvanas évekből való, és 100%-ig biztos voltam benne, hogy a címe Rainbow. Többek közt azért Rainbow, mert az elején a fiatal apa három színű lekvárcsíkot tesz a kislánya kenyerére.
Ilyen címen azonban csak tévésorozatot, meg Judy Garland-életrajzot találok, ami szintén tévé, pedig ez egy rendes mozifilm volt.
Magyar film talán tv film a dunán ment régen. Egy fiatal nő( Nagy-Kálozy Eszter? ) emlékezik vissza eltünt vagy meghalt férjével töltött időkre. Közben a mában egy idős orvos ( Mensáros László ? )és néhány barát próbálják benne tartani a lelket. Van benne vendéglői jelenet, meg leüti a házmesternő fiát, de utána a korházban látogatja. Valami ilyenre emlékszem. Sajnos nem láttam végig és már régóta keresem. Néha olyan Krúdys
képek voltak benne. Előre is köszönöm ha valaki emlékszik rá.