Egy barátomtól kaptam heko légterelőt az első ajtókra csak sajna nem tudom ugy felrakni hogy az ablak felmenjen. Az automatika állandóan visszahúzza. Fújkáltam szilikonnal akkor is.
Találkozott már valaki ezzel a problémával, és sikerült megoldani?
Persze, hogy szép, és nincs is vele tulajdonképpen semmi gáz...csak hát a kora. Szeretnék átülni egy C GTS-be:) megvan a szervízkönyve, bár az utóbbi időben egy másik márkaszervízbe vittem, de természetesen van nyoma, teljesen hivatalosan ment a szervizelés. Nekem az a véleményem, hogy hiába szép, előbb-utóbb érdemes váltani, és inkább egy fiatalabbra költök:(
Az OBD-2 szabvány csak 2001-től előírás benzinesre, 2003-tól dízelre.
Nekem ScanMasterELM programmal a 2000 évjáratú benzinesemből minimális adatokat sikerült kicsalni, alvázszám, talán motorvezérlő hibakód, ha lett volna. Más vezérlővel nem sikerült beszélnie.
Az újabb Corsán viszont nagyszerű élő adatok vannak, szenzorok, fogyasztás stb.
Lehet, hogy nem a legjobb helyen próbálkozom, de ki tudja....
Szóval eladósorba került a Vectrám, 2000-évi, 1,8as benzines, 142 ezer km-el. A verdával nincs semmi gond, 10 ezrenként kapja a castrol magnatec-et, fél éves bosch akku van benne, a műszaki szintén fél éves, 116 ezernél volt vezérműszíj csere+feszítőgörgők+a többi...Ja, és jár hozzá 4 felnire szerelt téligumi is. Már csak egy kérdés maradt, szerintetek mennyit lehet kérni az autóért?
Azok a gombok szimplán csak kihúzhatóak. Lapos végű csavarhúzóval, vagy késsel próbálj meg kétoldalán benyúlni mögé, aztán kihúzni. érdemes az oldalán pont a közepén próbálkozni, mert ott van egy sín szerű vályat, abba könnyen bele tudod akasztani. Olyan tel tartót viszont még nem láttam közelről...
Pajtás , NAGYON igazad van! Az alapvetö dolgokat én cseréltem ki,de a szijjakat olyanra bizom aki már csinálta. Szomszédom, Szerintem a szervizben is egyszerü emberek dolgoznak,ja és ha én töltöm fel az autom olajjal,az biztos benne van és nyugodt vagyok.
Kösz! de értem én,csak mégis hogy jön ki az a gombb a hejéröl?? Meg a tel.tartót hogy kell kiszerelni? nekem egyenlöre nincs rá szükségem,de valamikor lehet hogy viszateszem. Le kell vennem az egész fa betétet???
Nem is azt mondtam, hogy rossz, csak azt mondtam, hogy a labancoknál nehéz lessz eladni, tehát lehet alkudozni. Egyébbként BP belvárosábol is ezek a járművek lesznek elösször kitiltva, ha bevezetik a környezetvédelmi határt. Tegnap pont erről beszéltek a Kossuth rádióban.
Nem LED van a kapcsolókban, hanem mezei rizsszem izzó. Ha LEDesíteni akarod, akkor hosszú távon jobban jársz. Ha viszont nem, akkor inkább vegyél másik kapcsolót, ha nem jó az izzó, mert magának az izzónak a cseréje felér egy gyökértöméssel.
Szerintem nem baj az ha egy autónak nincs meg a szervizkönyve. Nyilván németországba azért picit más a helyzet, de itthon nem is vinném márkaszervizbe az autómat... Inkább egy jó szakihoz akinél végig ott lehetek az autó mellett ha csinál rajt valamit és közbe mindent meg lehet tárgyalni az autóval (+ sok minden mással) kapcsolatban :-)
Sziasztok! A szervízkönyvet egyenes megmondta, hogy nem vezetik, nincs, haverhez vitte javíttatni. Olcsóbban meg nem adja, teljesen középmezőny. Szervízbe pedig természetesen elviszem, anélkül nem veszem meg!! Tajgi