Keresés

Részletes keresés

Mike73 Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1720
www.hirek.hu tudomány rovatában volt nemrég, de most már nem találom :-(( Valahol a Plútó után találták...
Előzmény: mrzool (1719)
mrzool Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1719
Mike, ird mar meg hol olvastad ezt a hirt, mert en meg nem hallottam... Koszi.
Előzmény: Mike73 (1715)
Mike73 Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1718
Ne máááá.... hát mit hűtenek ott??? Nyissák ki az ablakot, kint elég hideg van... Amúgy meg a hűtőben elég ritkán megy gáz, az sem így, és az sem ennyi, és az sem ekkora hodály nagy csövön. Úgyhogy ha mégis az akarna lenni, akkor nagyon nem ért hozzá, aki odamanipulálta....
Előzmény: Vegetable (1717)
Vegetable Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1717
A hűtőrendszer! (látni akarlak, amint lemész hidba :o)
Előzmény: Mike73 (1716)
Mike73 Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1716
Különben kedvencem a robbanó panelek mellett az, hogy kicsit rázkódik a hajó, akkor a mennyezetből rögtön kilőg pár gégecső, amiből természetesen ömlik a fehér színű füst. (Éljen a füstgép) Az hagyján, hogy először az álmennyezet borításának kéne leszakadni, de mia afenét keresnek ott füstös csövek? A kipufogó nem hátul van? De hát nem is benzinmotorral mennek... Csak azt ne mondja valaki, hogy az a hűtőrendszer, mert lemegyek hídba....
Mike73 Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1715
OFF

Minap volt egy hír, miszerint újabb bolygót fedeztek fel a naprendszerünkben. Aztán arra gondoltam, hogy mi marhák meg kiküldtük a Voyagert a feneklassz jelképekkel, meg a (eszerint hibás)naprendszerünk rajzával miegymás. A szerencsétlen idegenek meg azóta is minket keresnek egy másik naprendszerben, ahol csak annyi bolygó van, amennyi a rajzon volt, és nem értik, hogy haltunk ki, mikor ők annyira siettek... Ezt a szívást.... :-)))))

ON

Mike73 Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1714
Meg hát :-))
Előzmény: duck (1713)
duck Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1713
Azt nem tudom, de az biztos, hogy Janeway kapitány állatul néz ki vészhelyzetek esetén az ujjatlan szerelésben. Tényleg Tom már biztosan megcsinálta B'ellanát, nem?
Előzmény: Mike73 (1711)
FLaci Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1712
Biztos így a legkönnyebb kinyírni a vörösinges zászlósokat...
Előzmény: Mike73 (1711)
Mike73 Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1711
és mégis mitől robban egy konzol? annyira nagyra vannak a biztonsági előírásaikkal, aztán meg beérik vacak Color Star tévékkel?
Előzmény: FLaci (1710)
FLaci Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1710
Re: biztonsági övek.

Szerintem nem lenne olyan jó ötlet odakötözni a jónépeket a robbanós konzolok elé... :-)

Előzmény: bozilla (1697)
JetBoy Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1709
Nincs meg valakinek egeszen veletlenul az STV: Elite Force ? Full CD-s verzio erdekelne, "kiprobalasra" ;)
Ha valakinek esetleg meglenne es hajlando lenne kolcsonadni egy napra, az dobjon egy mailt ide:
verti.go@freemail.hu

Elore is kosz!

Vóbert Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1708
De azért ez a "főgonosz" dolog még mindig nem érthető, hiszen a végén amikor legyőzték a hajót, akkor visszaállt az idő, de a "főgonosz" akkor is a hajó tervezésével foglalkozott a végén, vagy nem? Ez ilyen időparadoxonnak tűnik, hiszen most akkor egy időben tervezte a Voy áthaladásával a hajót, vagy hogyan van ez? Az időben ment vissza 200 évet?
Valaki el tudná ezt magyarázni, lehet, hogy csak én vagyok értetlen, de ezt valahogy nem tudom felfogni.
alric Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1707
2. A "főgonosz" nem tudom 200 év után minek akarja visszaállítani az "eredeti" állapotot, hiszen akkor a felesége már 200 évvel idősebb lenne.

A feleségével együtt az utódai is eltüntek(és ezzel - ahogy ő mondta - a jövője is). Ezt akarta korrigálni.

Előzmény: pg_breki (1706)
pg_breki Creative Commons License 2001.04.09 0 0 1706
Na, mostanra sikerült csak megnéznem ezt a dupla részt. Vagyishogy csak az elsőt, a másodikat sajnos csak a replikátoron "láttam". Bevallom, nem igazán voltam oda érte a sok zavaró dolog miatt.
1. A Kes-es dolog
2. A "főgonosz" nem tudom 200 év után minek akarja visszaállítani az "eredeti" állapotot, hiszen akkor a felesége már 200 évvel idősebb lenne. :)
3. Miért tart egy csata 3-4 napig? Sőt azt sem értem, hogy a szanaszéjjel lőtt Voy, hogy volt képes kibírni ennyi napot a háborúban EGYEDÜL egy egész faj ellen. Furcsa, és idesítő "baki".

Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe, de biztos volt még 1-2 dolog. Nem tetszett ez a 2 rész a logikátlanság miatt.

mrzool Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1705
>>Szerintetek megveszik az X-Aktákat ha lobbizunk?

A baj az, hogy hiába veszik meg, ha csak este 11 után lehet adásba rakni. Ha emléxel még, anno elég nagy port kavart fel az ORTT ezen rendelete...

Az a poen, hogy a Viasat barmikor adhat barmit: ha jol tudom, nem Magyarorszagrol sugarozzak fel a muholdra a musort, igy nem koti oket semmi.:))) Persze biztos odafigyelnek erre-arra: elvegre nem hinnem, hogy kockaztatnak a budapesti UHF 47-et...

Előzmény: Cifu (1704)
Cifu Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1704
>>Szerintetek megveszik az X-Aktákat ha lobbizunk?

A baj az, hogy hiába veszik meg, ha csak este 11 után lehet adásba rakni. Ha emléxel még, anno elég nagy port kavart fel az ORTT ezen rendelete...

Előzmény: Valiant (1703)
Valiant Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1703
Jadziákat illetően Ezri egyértelműen nyerő! Még 7of9-an is felveszi a versenyt. Ugyanolyan szép és vannak érzelmei is!

A mini Dune sorozat nagyon jól néz ki, a scifi.com-on van oldala ahol meg lehet nézni az előzetest.

Ami meg a Viasatot és a VOYát érinti: valószínűleg csak azután tudnak megvenni egy szezont, hogy végleg legyártották, hiszen nem árulják őket darabokban.

off
Szerintetek megveszik az X-Aktákat ha lobbizunk?
on

Üdv!

alric Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1702
Korábban volt szó a Dűnéről:

(SF News) A magyar HBO júliusban bemutatja a Dűne minisorozatot, Frank Herbert kultikus regényének legújabb feldolgozását. Az amerikai premiertől eltérően három, kétórás epizód kerül sugárzásra.

zengei3 Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1701
bozilla:
Úgy tudom, hogy a biztonsági öv szerepét a Csillagflotta hajóin az Inertial Damping Field lenne hivatott betölteni. Ez afféle lokális interciatompító-mezőt hoz létre a hajóban, hogy ne röpködjenek szanaszét a dolgok. (Ha pontatlan a magyarázatom, valamelyik kollega majd kijavítja) Ám nyilván néha nem működik teljesen jól, mert bizony néha alacsonyan szállnak a humanoidok a hídon.

Veg:
Persze, hogy nem ettől jó a Voy... (hm... jó egyáltalán a Voy? :-)), de nekem ezek imponáltak.

Zengei.

bozilla Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1700
Szegény Tuvok nem sokra ment a belső látásával, miután megvakult egy robbanás következtében. Megvágta magát a borotvával, Hetes vezetgette, tapintásos interfész üzemmód, stb.
Más is észrevette, hogy Janeway rövidebbre vágatta a frizuráját?
'lla
Vegetable Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1699
Szia zengei3! :)
Sajnos ez se a Voy különleges jóságát bizonyítja, ez már ST panel, pl: TNG Tasha Yar vs. Worf... Tasha haláláig elég komoly főszereplő volt :o)
Veg :)
Előzmény: zengei3 (1696)
Sad Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1698
Igen ezen a bekotozosdin mar en is jokat derultem. En sem ertem, legalabb veszhejzetben miert nem kell bekotniuk magukat. Ugy ropkodnek a hidon a szekeikbol, hogy inkabb attol serulnek meg, es mondjuk nem egy talalattol:)
bozilla Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1697
Kérdés: a hídon miért nincs bekötve a legénység? Ha jön 1-1 zökkenő vagy találat mindenki lerepül a székéről, esetleges értékes másodperceket vesztve a visszatápászkodással.
'lla
zengei3 Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1696
Eddig két dolog tetszett nagyon a Voyagerben:

Ez egyik, hogy kiírták/kilépett/kirúgták Kes-t, vagyis az egyik főszereplőt. Ez egy kicsit megzökkentette azt a sablont, hogy "mindenki életveszélybe kerül, és valaki meg is hal, és szörnyű, meg bű, meg bá... de az utolsó utáni másodpercben kiderül, hogy idegen befolyás/másik létsík/párhuzamos univerzum/stb., és minden vissza az eredetibe, mintha mi sem történt volna" Semmi bajom Kes-szel, konkrétan a karaktercsere ténye tetszett.

A másik, amikor a Year of Hell 2 végén ripityomra zúzódik a Voyager a másik nagy űrhajó falán. (fegyverhajó vagy mi a szösz volt) Hát az szenzációs.

Viszont a Year of Hell is beleesett a fent elsőként említett hibába.

Zengei.

FLaci Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1695
A Sat1-en pénteken még a 6. szezon megy. Ahogy Ewron is írta, a 7. talán majd az ősszel. Legalábbis úgy emlékszem ilyesmit olvastam valahol.

Visszatérve a Year of Hell-re: igazatok van, tényleg az egyik legjobb Voyager epizód (jobb mint ahogy emlékeztem rá), de hát nem sok hűhó semmiért? Már az elején látszott hogy a végen megnyomják az Extra Nagy Reset Gombot.

Előzmény: Transwarp (1694)
Transwarp Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1694
SAT1en folyamatosan megy, most is. Péntekenként.
És épp reklámozták hogy jönnek az uj részek is.
Ewron Creative Commons License 2001.04.07 0 0 1693
A SAT1 is csak ősztől fogja adni. Legalábbis azt hiszem.
Előzmény: Cifu (1692)
Cifu Creative Commons License 2001.04.07 0 0 1692
És a SAT1 meg tudja?
Előzmény: mrzool (1691)
mrzool Creative Commons License 2001.04.07 0 0 1691
Koszi az infot, gondolom csak az all a hatterben, hogy mivel meg tart a 7. evad forgatasa, ezert nem tudtak megvenni a Paramount-tol. Persze lehet, hogy tevedek.:(
Előzmény: zengei3 (1689)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!