most nyomtam le egy prágai kiruccanást a Vecivel (kb 1100 km) és sikerült 7,1es átlag fogyit kihoznom, az 1.6 ből.
Régóta tartoztam már ezzel a képpel, ahol látszik, hogy nekem valami rövid áttételezésű váltóm van: 4.000 ford-on kb 133 km/h - és igen 5. sebességben :))))
Kérdés: egy '96os Vecinél van-e még értelme egy profi alváz és üregvédelemnek? - Elvieg 5-6 évig megoldja a problémát, de nem hiszem hogy 20 évesen még ez az autó futni fog az autakon. Vagy ha igen, nem nálam, ezért nem tom, hogy meg éri-e még 35-40 ezret rákölteni.
Ha szétnézel a mobilen. ott találsz 2004 es-t jo felszereltséggel 6000 euro alatt,ami gondolom a duplája mire elindul a magyar utakon. Nálunk vajdaságban gondolom 8000 eu körül meglenne.
A vectrára gyárilag milyen ablaktörlő lapát való ? Egyforma hosszúságú mind a kettő? Nekem most két 48 cm-es van fent de amikor vettem akkor a vezető oldali 53 cm-es volt és a másik meg 48 cm-s! a leggyorsabb fokozatban össze akadt a végük ezért is cseréltem le!
Hej! Nekem ott nincs rozsda,de a szegö léc alatt a hátso ajton egy ujhegyni van, ja és amiröl irtam,az vezetö felöli ajto also sarka,ami a hátso ajtó felöl van. Baker, jo leiirtam mi?! majdnem belegabajottam,remélem érthetö.
Ha érdekel 20/3106859 Hívjál fel mert a festő barátom hétfőn jön aki csinálta és megkérdezem tőle. Én is akarok csináltatni vele dolgokat és ha több dolgot csinál eggyütt akkor talán olcsóbb. Nekem úgy megcsinálta, hogy abszolut nem látszik meg. Nenm tudom, hogy most mennyiért fogja neked vállalni, de nem egy lehúzós pali.
Talán erre gondoltok. Nekem 2 éve jelent meg a hátsó keréknél. A fényező barátom tökéletesen megcsinálta, és azt mondta, hogy csak vak roszda volt. Hanyagok voltak amikor az üregelést csinálták, és szakadtan tették vissza az üregelő dugót. Aztán kijavítottuk most oké. :)
Megmondom oszinten,mar nem tudom mit higgyek a "nevesebb" alkatreszekkel kapcsolatosan is.... Anno pug206-ban uj markas stabilpalca=3honap,veki hatso szilent kb.400km aztan allt 3 honapot az auto es megadta magat....-szal nem minden irhato az auto szamlajara...
Ja és a vicc az hogy mikor megvettem kicseréltem a komplett vezérlést + az ékszíjat és a feszítőgörgőt is, ez azt jelenti h kb 10-12 ezer km-t bírt ki.....
Beállt az ékszíj feszítő görgő csapágy, a görgő darabokra szakadt, a csapágy a helyén maradt.....Leesett az ékszíj, ezáltal se szervó, se generátor, ezzel még hazajöttem volna, de megállt a vízpumpa is, majdnem megfőztem a motort, de gyorsan megálltam(nem értem vele haza már 3.-adjára 1,5 év alatt) néztem ezt a kibaszott görgőt 28 ezer bárdinál, DEJÓ!
Én megint szarul jártam már kedvem sincs leírni.... 7 év alatt 5 különböző Opel használtam de egyikkel sem szoptam annyit mint a mostanival, ja és nekem is van rozsdám:)
Nekem sem volt semmi komolyabb bajom a vekivel,pedig a fel vilagot bejarta velem.... Csak kora miatt mar nem erte volna meg kolteni ra..... :-( Neztem E39-t is(528-540 aut.)de lehangolo a kinalat,mint a legtobb kategoriabban.... Nyiregyen viszont van 1 olyan szinu B2-s v6 veki ,mint a tied eleg popec allapotban-azzal meg szemezgetem,mert nem nagyon tudjak elfele adni.....