Ha Kellert bárki is komolyan gondolná a csapatból, akkor szerintem nem Baracot hozzuk Milosecic helyett, hanem egy 3-ast, aki esetleg tud felfele játszani. Kellerrel sokan lennénk a palánk alatt (bár tegnap egész szépen működött a magas szerkezet), Gaspernek meg még két csere sok lenne szezon közben. Szerintem extrém helyzet kellene, hogy még valakit elküldjünk, egy-két gyengébb meccs nem elég hozzá...
Kellerrel annyival lennénk beljebb, hogy nem másik csapatot erősítene... Úgyhogy remélem marad valahol külföldön! Szezon elején bejelentve bármikor elfogadnám, az elmúlt két év után is, most viszont inkább ne...
Keller védekezésben jobb, mint az említett kettő, de összességében igazad van. Mégis eljátszva a gondolattal - és nem csak Keller miatt, hiszen beszéltünk róla, hogy kellene egy komoly center - , ha tényleg lenne center csere, ti melyiküket cserélnétek?
Üdv srácok! Régóta akartam regisztrálni a nyugatos fórumra de totál betli az egész, szóval örülök én is ennek a felületnek, és remélem aki tud azok át is jönnek ide mától!