Keresés

Részletes keresés

Dorien Creative Commons License 2006.01.06 0 0 314
Mit nem értesz?
Előzmény: gb. (310)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 313
az asszony azt szokja általában mondani: lusta disznó! ;-))

és tudod mit, igaza van!

dehát disznónak lenni jó, nem kell számlát fizetni ;-ĐĐĐ
Előzmény: gb. (312)
gb. Creative Commons License 2006.01.06 0 0 312

tudod az alkoholistak sem ismerik fel betegseguket.

Kerdezd az asszonyt ,o majd megmondja.

Előzmény: Törölt nick (311)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 311
" nehogy mmunkaholista legyel."

na ez aztán abszolúte ki van zárva.
Előzmény: gb. (309)
gb. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 310
?
Előzmény: Dorien (307)
gb. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 309

miert kedveskednek?hahaha.

ja agyerekek azok verhetetlenek!

nehogy mmunkaholista legyel.

negyven 5-on felul van es San Francisco-ba el. csak ennyit tudok rolla.

Előzmény: Törölt nick (304)
gb. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 308
bocsi.
Előzmény: füegy (306)
Dorien Creative Commons License 2006.01.05 0 0 307
Itt van pár esszé, talán segítenek valakinek rátalálni a saját útjára.
füegy Creative Commons License 2006.01.05 0 0 306
EZ az AJ. Christian NEM AZ az AJ.Christian... ;)
Előzmény: gb. (297)
füegy Creative Commons License 2006.01.05 0 0 305

christian@edesviz.hu   !!!! :))

A honlapját ismered?

www.ajchristian.hu

Előzmény: Lindacska (295)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 304
te kedveskedni akarsz? ;-)

nálunk is minden OK csak éppen eltemet a munka, annyi van, mint az utóbbi 5 évben 1x sem.
az imáimat is alig bírom tartani. na de ez is elmúlik.
a gyerekek szépen növekednek, a fiam meg a minap erős karmozdulatok és csípőcsavarások közepette kijelentette, hogy: 'én tudok kung-fuzni!' ;-)))
jó gyerek, apja fia: nagyobb a szája, mint a füle... ha ha ha

(és a 68 Mark Ong közüll szerinted melyik az igazi?)
Előzmény: gb. (303)
gb. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 303

Szia te fiatal gazember.

Minden Okay itt .

Koszi es nallatok?

Probald meg ezt,Mark Ong.

http://www.privateeye.com/?piid=01&from=pgn18000631&vw=people&fn=Mark&ln=Ong

Előzmény: Törölt nick (301)
Mumu Creative Commons License 2006.01.05 0 0 302

Kedves gb, az elet folyaman kialakult egy onelato strukturam, meg vannak a sajat magam  valoszinuleg a Toled ajnlotthoz kozeli metodusaim,jol meg vagyok vele. Ismerm a szotarat.Volt mar ugy hogy bekapcsoltam a  "rejtozo" mechanizmusomat ,egy parancsal es nagy akarat koncentracioval eltuntettem a genyes cystat a foghusba...

van mikor kozepes de egyintenzitasu fajdalmakat akarterovel el tudok tuntetni. Ne ketrdezd hogy csinalom, valamikor a fiatalkoromba kezdodhetett ..ugyanakkor sajnos az idos korba az akarat koncentracio nehezebb igy nem midnen sikerul mar. En mint latod nem magam elveszteseben  a meditacio kornyzetenek megteremtesevel erem el amit szeretnek (mi gondolom szinten nagyon jo )hanem gondolom ellenkezo de forrasaban iker modszerrel : a nagyon tudatos akarat-koncentracioval-:))

Előzmény: gb. (299)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 301
nagy baj ;-)

BÚÉK te vén gazember, remélem a család jól van!

éppen dolgozom... ;-(

békesség!
Előzmény: gb. (300)
gb. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 300

Szia,es nincs mit.

sok szerencset kivanok ,en is keresem a kapcsolatot Deng Ming Dao-val es sehogyan sem tudom megtalalni a cimet manapsag.

Udv.gb.

Előzmény: Lindacska (298)
gb. Creative Commons License 2006.01.05 0 0 299

Szia, nehez lehetett az eleted szulok nelkul,de van amikor jobb szulok nelkul elni mint rossz szulokkel,mert azok is vannak neha.

Tudod van olyan meditacio ami felkeszit bennunket a halalra es a halal utani idokre.

Probalj olvasni konyveket Elizabeth Kubler Ross -tol,ha jol irom a nevit,o raaldozta egesz eletet a haldokloknak a komformitasaban.

Előzmény: Mumu (294)
Lindacska Creative Commons License 2006.01.04 0 0 298

Koszonom,kedves gb!

A dilemmam csak az hogy nincs neki valami magyarorszagi cime is?

Jobban szeretnek magyarul irni neki.

Arra emlekszem hogy kb egy evvel ezelott volt lehetoseg irni a honlapjan is ,de latom most be van szuntetve a tarsalgo.

Ha tud valaki errol valamit....kerem szoljon.

Koszike!

gb. Creative Commons License 2006.01.04 0 0 297
Előzmény: Lindacska (295)
Lindacska Creative Commons License 2006.01.03 0 0 296

BOCSANATOT KEREK!

Azt akartam irni,hogy valaki...

Lindacska Creative Commons License 2006.01.03 0 0 295

Sziasztok!

Nem tudja valami megmondani milyen cimre lehet irni A.J.Christiannak?

Mumu Creative Commons License 2006.01.03 0 0 294

Semmikepen nem vagyok biztos benne. hogy is lennek az ? Ha igy lenne akkor egy szerencsetlen , allitasait maga sem komolyan vevo valamiben kapaszkodo akaro ember  lennek.

Hosszu eletem alatt amelyet 12 eves korom ota arvakent elek meg es  ertem el azt amit lehetet csak az allando informaciora,annak ellenorzesere, figyelem a kritikara annak sajat magamban valo ellenorzesere, korrigalasra es a kovetkezo lepesek felmeresere,tobb alternativajara es abbol mindenkepen egy peszimistajara figyeltem oda.

Az ido jar es en idoben elek,tehat en magam is jarok.Miutan  en allandoan talalkozok valakivel /valamivel vagy az velem,nezopont kerdese, ez is az en mediumomba tehat  idoben tortenik.Magam lathatom erezhetem hogy az ido ahogy okosan mondjak hatrahagyja, nyomait,oszulok,lihegek, kopaszodok,  tehat valtozok ,ez a valtozas a megtett ido=ut jelle es annak a merteke.  Miutan az ember  mint egyeduli eloleny sokkal az esemeny elott elore tudja hogy van halal is,hogy a halott valami nagyon furcsa megmagyaraztalan ok miatt bar ugyanugy nezz ki mint egy perccel hamarabb most mar nem el,valami ami nem lathato (persze kivetel az  eroszakos halal )   megtortent vele,igy tudja hogy az utnak nala is valamikor egsz termeszetes vege lesz. A tapasztalatunk szerint a halot szejjel malik, porra vall, ha ugy akarjuk,de semmikepen nincs tovabb,beleolvad a nagy anonim (nevtelen,szemelytelen  ) ,amorf (alaktalan )tomegbe,a kornyezetbe amiben elunk.

Ez a minden, a vilag, a vilagmindensege ,a nevvel illetett szemelynek  a megsemmisules,egyidoben a besodrasa a nagy mindenbe.

Ha ez budhsmus akkor en ebben az egybe budhista vagyok,mert a keletiizlesnek megfeleo formait a valasnak nem evszem at,nem szolnak hozzam,de nem si erdekelnek hiszen erre  csak a hit erositesenek van szuksege,en meg ezt valom minden ceremonia nelkul ...igy allitasomat nem atrtom hit bizonyiteknak csak egy tapsztalatnak.

Előzmény: Törölt nick (293)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.03 0 0 293

Hiszem a budhista allitast: az ut, a Dharma, az maga az elet ,a cel a Nirvana ,a teljes beteljesules tehat a megsemisulesen keresztuli beolvadas az egeszbe.

Mi indukálta e hitet benned? Van bizonyságod, vagy csak választottad mert tetszik?

Biztos vagy benne, vagy csak valószínűsíted?

Előzmény: Mumu (287)
Mumu Creative Commons License 2006.01.02 0 0 292
Minden amit allitok termeszetesen csak ram vonatkozik es addig lehetseges amig elek. A halalrol lehet mas elkepzelesunk de fuggetlenul elkepzelesunktol objektiven  eljon mindnyajunk szamara. En azt az utat tudatomtol vezerelve szeretnem megtenni es ahhoz tartozik az onkontrol is.
Előzmény: gb. (290)
gb. Creative Commons License 2005.12.31 0 0 291

BUJEK mindenkinek. hahahaha.

gb.

gb. Creative Commons License 2005.12.31 0 0 290

Igen a jelenletedet erositi,de ha megvizsgaljuk ,hogy mi is a jelenlet akkor tobb meghatarozast kapunk.

Osho szavaival eljek;Only that which cannot be taken away by death is real.

Everithing else is unreal,it is made of the same stuff

dreams are made of.

bocs,nem is tudom,hogy ertesz angolul?

Előzmény: Mumu (289)
Mumu Creative Commons License 2005.12.31 0 0 289
Azt mar alig szuntetem meg. Egesz eletemben vedett , segitett feljavitani jelenletemet.
Előzmény: gb. (288)
gb. Creative Commons License 2005.12.31 0 0 288

Szia,es Isten hozott.

De mit szolsz ahoz,hogy az onkritikat tudatosan megszunteted,mit gondolsz mi fog tortenni?

gb.

Előzmény: Mumu (287)
Mumu Creative Commons License 2005.12.30 0 0 287

Ha komolyan valaszolok a kerdesre akkor :a sajat utamon jarok. Az utamat kikerestem a tapasztalatom terkepen.

Hiszem a budhista allitast: az ut, a Dharma, az maga az elet ,a cel a Nirvana ,a teljes beteljesules tehat a megsemisulesen keresztuli beolvadas az egeszbe.

De en nem akartok mega Nirvanahoz erni. Elvezem az utat meg ha neha kellemetlen meglepetesekkel is jar,tudomasul veszem hogy velemenyemet allandoan korigalnom kell  ujabb tapsztalatokbol.Ezekhez a tapasztalatokhoz altalaban konfliktusok altal jutok, pozitiv kijutassal a krizisekbol. Ahhoz hogy valos kepet csinaljak  magamnak szukseg van egy sajatmagammal  szembeni targyilagosagra is es azt csak ugy tudom elerni hogy allandoan hasznalom az onkritikat. A nehezsegeket targyasitani kell ,felhozni a melybol ,magunk ele tenni, jol megnezni es aztan feltenni egyik polcra...

gb. Creative Commons License 2005.12.30 0 0 286

En utalom a politikat ,de ha engem megkerdezel,hogy az Iraki haboru az tenleg az olaj miatt van,mert ha nem lenne olaj azon a teruleten,akkor ami sem lenne ott.

BUEK-0t minden kedves forumosnak.

Bekesseg,gb. 

Előzmény: Mumu (285)
Mumu Creative Commons License 2005.12.30 0 0 285
Megneztem elso szabad idombe jovok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!