Keresés

Részletes keresés

Godemperor Creative Commons License 2021.01.19 0 6 380

Anderson egy kissé túl van hype-olva! Abszolút nem emelkedik ki a magyar mezőnyből sőt... Ma mondjuk többet ártott mint használt. Ilyen sérülékenységgel párosulva ez kurva veszélyes! Maradjunk annyiban, hogy ezt benéztük. Egy tavalyi Curry-Hooker páros fényévekkel többet ért.

Előzmény: falco Man (379)
falco Man Creative Commons License 2021.01.19 -3 0 379

Biztosan ma kell egy játékosról ítéletet mondani, amikor 2 és fel hét sérülés után tért vissza. De akkor már rendesen itelkezzunk mert Benke és Bruinsma meg rosszabbak is voltak mint Anderson, de semmiképpen se jobbak. Elobbi 34 percet kapott ami védhetetlen. Szerintem engedjük el ezt a vonalat, mert ez a meccs már sokkal korábban elment, amiben az edzői stáb is bőven benne van.  

Ha nem nyúlunk bele a csapatba, az őszi keretunkkel hoztuk volna ezt a meccset, úgy gondolom. Jelenleg egy átalakulás közepén vagyunk, két új játékost építünk be szinte csak meccseken mert edzeni nincs idő. Nagyjából ott tartunk mint két éve ilyenkor, csak ez egy erősebb keret. Valamint az iranyitonk is folyamatosan sérült.

Azt én is aláírom, hogyha Anderson ilyén sérülékeny marad, akkor el kell gondolkozni a hogyan továbbrol.  Ugyanakkor ha most mégis egy védekező csapatot építünk, hasonlót mint a tavalyi, akkor pedig edzői hiba volt egy ilyen játékost idehozni, mert ebbe a kontrollált, defensive Heavy, valtos játékba abszolút nem illik Kyan. 

Meglatjuk majd a többit.

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 378

Nem voltunk ma jók.

De tök  felesleges is lett volna jónak lenni. 

Andersontól mindenki csodát vár... De így nem lehet. Sérülésről nyilván nem tehet...

Volt nekem ilyen. Meghúzódik a combizom. Oké, pihensz rá. Két hétig semmi tünet. Játszol két meccset... Na, ez egész jó...

Harmadik meccs, ártalmatlan szitu...

BUMMMMMM, még sose fájt ennyire...

Pihensz rá  három hetet.

Na, most már csak jó lesz!

Lenyomsz három meccset, jó formában.

Harmadik meccs végén, ártalmatlan szitu...

Megint nem tudsz lépni kb...

Az egészséges Govenst nem cserélném el Andersonra, de utóbbiban jóval több van, ebben száz százalékig biztos vagyok. 

Ma amúgy sem Zozó, sem Bruinsma, sem senki nem hozta magát. És így is partiban voltunk!

Ebből kell építkezni!

Az ötödik légiós meg kellene, pont Anderson/többiek sérülése miatt!

MA NEM VOLT ESÉLYÜNK NYERNI, A BÍRÓK MEGOLDOTTAK VOLNA MINDENT.

Ennek ellenére büszke vagyok a csapatra!

HAJRÁ FALCO!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 -1 1 377

Azért ma sem Zoli, sem Evan sem Szili nem hozta sztem amit várunk tőlük. Tényleg mindenkitől az a plusz 2-3 pont az a 2-3 rossz megoldás helyett jó és sima meccs lett volna sztem. Mindegy ez van  HAJRÁ FALCO! 

falcoszurker Creative Commons License 2021.01.19 -1 5 376

Andersont szerintem el kell felejteni. Mondjuk azt sem értettem, hogy Perl szinte végig a padon ült az utolsó negyedben és öt erőltette a Mester. Mikor eszetlenül játszott amúgy, meg mellette még rosszul is. Inkább a Curry Hokker páros szerintem! 

hali79 Creative Commons License 2021.01.19 -2 5 375

Így van.

Én semmi extrát nem látok benne,és lehet morogni rám,de lassan 3 hónap eltelt (arról nem beszélve,hogy minden második meccsen nem is játszott)..ha tényleg ő a legdrágább emberünk,akkor hozzunk  helyette olcsóbban egy jó kezű 2-3-ast...Beni meg majd elirányít(ha kell pihenni,azt majd megoldja Zozó és Benke)

Előzmény: Donc1c (374)
Donc1c Creative Commons License 2021.01.19 -1 7 374

En meg nyiltan leirom azt is, hogy lehet nyomni, hogy Govens nem tud vedekezni, de milliardszor hasznosabb O is es Curry is ezen a szinten, mint Anderson.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 373

Ma sajnos nem volt 1 emberünk sem aki vezér lett volna, hozza a saját szintjének kb 75 % és ezáltal a többiek is talán jobban játszanak. A sok kihagyott helyzet, ziccerek, büntetők, tripláról ne is beszéljünk és ennek ellenére szoros volt. Na ezért bosszantó az egész. 

_Espada Creative Commons License 2021.01.19 -1 0 372

Ami most eszembe jutott,ami itt sportszerűtlen fault volt,emlékeztek Zaragozva ellen hasonlót nem adtak meg nekünk tavaly?..

indulabusz Creative Commons License 2021.01.19 0 2 371

Ami az érdekes, hogy Beni 31:40 perc alatt +14-es +/- mutatót produkált. 

A meccset pedig 5 ponttal elvesztettük. Azaz 8:20 perc alatt amíg nem volt a pályán, 19 pontot vertek rank.

Ez nagyon durva.

Előzmény: hali79 (369)
falco Man Creative Commons License 2021.01.19 -2 0 370

Nehéz egy ilyen meccs után mit írni, sajnos várható volt a hazai pálya, a két sportszerűtlennel meg is kapták a kellő lökést, amit egy ilyen szintű csapat pedig ki is fog használni.

Ettől függetlenül szerintem gyengék voltunk, gyengén készültünk fel az ellenfélből és a meccselés sem volt jó. Csak az a szomorú, hogy ezt a meccset már le se kellett volna játszani.  Nagyon látszott, hogy belenyúltunk a csapatba a változtatásokkal, sok idő kell még, hogy ilyen szinten tudjunk jól játszani, ebben nem segít a COVID helyzet.

Innentől pedig teljes gőzzel előre hazai fronton.

Abban nagyon bízok, hogy Anderson sérülése nem fordul rosszabbra, mert akkor borul az egész.

hali79 Creative Commons License 2021.01.19 -1 5 369

Szerintem kiejtettük magunkat a rossz döntéseinkkel és eladott labdáinkkal,de legfőképpen a rossz triplaszázalékunkkal...

Pedig ez egy könnyen nyerhető meccs volt!!

és az utolsó gondolatom a meccsről:Nekem senki ne magyarázza meg ,hogy Anderson jobban irányit ,mint Váradi Beni,arról meg vitát se nyissunk,hogy melyik hasznosabb...

_Espada Creative Commons License 2021.01.19 -2 0 368

A mai meccs alapján nem vált kérdésessé,hogy a FIBA  a saját szabályaira fittyet hányva,miért is nem adta 20-0-val a meccset a Falconak.

Az első sportszerűtlen vicc szintű volt,egy kellemes hazai pályát kapott a Novgorod,de a maiért mi is tettünk,ne nyerjünk.

Anderson porcelánból van, pihent több hetet,erre újra lesérült :( Ha van rá keret,ötödik légióst hoznék.

Nincs semmi baj,menjünk előre a bajnoki címért és az első kupáért!

HAJRÁ FALCO, SZÉP VOLT FIÚK!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 -1 0 367

Erre az utolsó faultra sportszerűtlent adni azért az már legalja, higy basszák meg.Nem ezen múlt, de akkor is. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 366

Ez a novgorodi dupla uttal, az itteni meccsen ami fujast kaptunk, majd most amikor kimentünk és megint leszopat minket három buzi így együtt gusztustalan volt

Jobbak voltak de a három buzi megmutatta hogy amint esélyünk van gyorsan tesznek rola hogy ne legyen... ezek jó bírók voltak, tudtak csalni, mert videon nezve egyik iteletukbe se lehet igazán belekötni csak a másik oldalon ezt sosem fújták meg...

Savaria9700 Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 365

Az első és negyedik negyedes néhány perces üresjáratunk volt a vereség oka, 40 perces közepesnél jobb játékkal ez a meccs hozható lett volna még ilyen játékvezetés mellett is.

Számomra Anderson hatalmas csalódás. Ma különösen eszetlenül és erőlködve játszott. Ár-érték arányt figyelembe véve,nem volt a legjobb döntés . A meccsek kb. 50%-án pályára sem lépett, a maradék mérkőzések közül pedig maximum három-négy esetben nyújtotta azt amit vártunk tőle. Amikor ezt leírtam, akkor sérült meg újra 20 mp-el a vége előtt...

Így hogy nem tervezünk 5. légióst igazolni, ez egyszerűen nem fér bele, főleg úgy hogy a támadásunk nagyrészt köré lett építve illetve kevesen vagyunk mezőnyposzton. Képességekben 20-30%-al gyengébb viszont fizikumban és védekezésben ugyanennyivel jobb játékossal jobban jártunk volna, főleg mivel utóbbiban óriási lyukat képez a csapatvédekezésben.

Donc1c Creative Commons License 2021.01.19 0 0 364

Adom!

Előzmény: Real013 (363)
Real013 Creative Commons License 2021.01.19 -1 5 363

Jó, akkor figyeljetek.

A retkes kurva anyját a Bajnokok ligájának.

Az oroszoknak.

A bíróknak.

Ennek így semmi értelme.

Ah ez sportszerűtlen, akkor nincs miről beszélni.

(fordítva ma már meccs se lenne)

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 362

Valaki írja már meg, hogyan lehet szerkeszteni a hozzászólást :-) 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 361

Ez így sokkal bosszantó b, mintha sima 20-al kikaptunk, mert csak nagyon kicsivel kellett volna jobban játszani. Ez van sajna. HAJRÁ FALCO! 

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 0 1 360

Oké...

Nekek is volt ilyen sérülésem, mint Andersonnak, és pont ilyen utolsó perces szarral sérültem rá újra....

Mertel kell érni azt a labdát....

Ehh, fasz kivan.

Akármiis van, büszke vagyok a csapatra!!!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 1 359

Ez a jelenet tipikus volt ma megszerezzük a labdát és elkapkodjuk, eladjuk még dobásig sem jutunk 

Donc1c Creative Commons License 2021.01.19 0 1 358

Nyerhető meccs volt.  Azért felfogadnék  a csapat mellé egy sportpszichológust..

Kurva ideges vagyok.

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 357

Sztem ez elment sajnos és saját magunkat vertük meg. Hiányoztak kulcsemberek pontjai, erőlködtünk nem játszottunk, a ruszkik meg abban a 3 percben dobott 4 triplaval megnyerik a meccset. És mi meg ott sorban hibáztunk még 2 pontokat sem dobtunk

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 0 0 356

Nézzük a jó oldalát!

Teljes csapattal futunk neki bajnokság érdemi részének, ahol jönnek a rangadók, Paks, Körmend, Alba...

Nyolcemberrel talán jobb is így.

Azzal együtt persze, hogy ezt a meccset már régen 20 ponttal kellett volna nyernünk.

És fordított esetben az oroszok meg is kapták volna.

Hajrá Falco!

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 355

Remélem nem, de ideges vagyok nagyon erőlködés megy, nem játszunk 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 354

Na most van vége sztem 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.01.19 0 1 353

Bazdmeg így kezdeni, miért szórjuk el a labdákat? 

wiley_ Creative Commons License 2021.01.19 -1 0 352

Undorító! Nem megy a ruszkiknak, egyszerre meg kell tolni őket...

Real013 Creative Commons License 2021.01.19 -1 2 351

Ha ez sportszerűtlen volt, akkor felesleges fair playről, egyenlő esélyekről beszélni, vagy éppen arról, hogy a Bajnokok ligája vezetősége egyenlő mércével mér mindenkit.

Hajrá Falco!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!