Szakaggy le... mit gondóssz, bazmeg, nem láttam, hogy az államadósságot ábrázójja? Csakhogy kéccót is hasznáttam, ÁHT-hiány és adósság, erre rámmásztál... menny a sunyi picsába! Amíg finom vagyok és nőies, te geciputtony!
Orbániádát itt kizárólag mindenféle Gyurcsányhazudozás kognitív diszonanciájától zavarodott elméjű ballib szavazó szajkóz, akiknek minden borzaslmas gazdasági mutatóra egy kis sutyerák orbánozás a utolsó mentsvár.
Szakaggy le rólam a faszba... én nem szólok hozzád, de ha kicsavarod a sunyi vitamóccered szerint a szavaimat, hát elkűdlek a náthás picsába, eccerű ez... amúgy meg dóggoztasd a rokonságodat...
Eccerűen... a világgazdaság helyzetétől függünk erőst... és az is igaz, hogy mostan dübörögnünk köllene - ez Gyurcsánék sara... De az nem Orbánék eredménye, hogy amikó' futott a gazdaság, futott a mi szekerünk is...
Hát kispajtás, ahhoz azért rohadt vastag komcsibőr kell a pofára, hogy márciusban azt vonítsátok,m hogy a Fidesz csak riogat, mert dübörög a jólét, most meg azért nyaljátok Gyurcsány seggét, hogy végre rendbeteszi az országot.
Ha nem lennél olyan sötét, amilyen vagy, akkor tudnád, hogy a maastrichti kritériumokat, köztük a maximum 60%-os GDP arányos államadósságot három évvel az eurobevezetés előttkell elérni és három éven át tartani is kell ahhoz, hogy bevezethető legyen az euro. Szóval Gyurcsábny elvtárs bár elsumákolja az eurobevezetés dátumának kimondását, de a divergenciatervük világossá teszi. Ha csak 2014-re lesz 60%, akkor legelőször 2017-ben vezethető be az euro.