Szeretnék az állásra jelentkezni ha aktuális még.Esetleg egy személyes találkozó után tud dönteni mennyire vagyok Önnek szimpatikus az alábbi telefonszámon elér engem : 06203205007
Tisztelt Hirdető szeretnék az állásra jelentkezni ha aktuális még.Kérem ha rendbe lenne az alábbi telefonszámon elér engem 06203205007 Üdvözlettel Grezsák Sándorné Krisztina
Száz százalékosan megbízható, LEINFORMÁLHATÓ, dinamikus és lelkiismeretes takarítónőt keresek, hosszú távra, hetenként egy alkalomra, az V.kerületben.
A lakás tökéletesen rendben tartott, kevés bútor van benne.A rutin takarítást kell elvégezni (tökéletes porszívózás - két macska van a lakásban), portörlés, mellékhelyiségek lelkiismeretes takarítása, néhány edény elmosása... és az ablakok tisztítása, két havonta).
Ne írjon, aki nem tud létrára állni, vagy egyéb kifogások miatt nem tud mindent leporolni. A munka 4- maximum 5 óra alatt kényelmesen elvégezhető. 6000 forintot tudok fizetni. Ez az összeg nem képezi további alku tárgyát.
Budaörsi hipermarketbe és Budapest több területére keresünk több pozícióba új kollégákat. Bejelentett munka , korrekt feltételekkel.
Keresünk változó beosztásban takarító kollégákat, konyhai dolgozókat, hulladékkezelő munkatársat. A konyhai munka esetén az egészségügyi alkalmasság feltétel, az erkölcsi bizonyítvány valamennyi munkakör esetén.
Komoly szándékú, ténylegesen dolgozni akaró jelöltek jelentkezését várjuk a takaritashrm@gmail.com e-mail címre. Kérem, hogy a pozíciót illetve a bérigényt jelöljék meg a jelentkezésben! Nem kizáró ok, ha nincs gyakorlat, ha dolgozni akar, betanítjuk!
XIV.kerületbe keresek ( Kassai tér), takarítót, aki szombat (május 28) délelőtt 9 órától délután kettőig bezárólag tudna vállalni ablaktisztítást. 3 szobában 3 rekeszes,dupla ablakokról volna szó, tehát egy-egy ablak körülbelül egyórás munkát jelent. Jelentkezését, ajánlatát várom az alábbi e-mail címen : potorkeandrea@gmail.com
Precíz, munkájára igényes, megbízható, referenciával, ajánlással rendelkező takarítónőt keresek Budapesten, egy 13 kerületi, szűk 40 nm-es lakáshoz. Ketten lakunk benne, plusz két macska. Heti rendszerességgel lenne szükségünk takarításra.
XVIII. (Pestimre) kerületi családi házunkba keresünk megbízható, igényes és precíz házvezetőnőt, takarítónőt. Az ideális segítőnk kedves, rugalmas, nemdohányzó hölgy. A mindennapi takarítás mellett,portörlés,porszívózás..stb.. mindig van egy plusz (pl.spejz , vagy egy ablakpucolás) így nincs nagytakarítás. Az ideális időpont hétfőtől péntekig, reggeli-délelőtti órákban.
napi 4 óra Bérezés havi 60.000 Jelentkezni fénykép csatolásával rövid bemutatkozással:
Keddi napokra takarítást vállalok Budapesten és környékén. Rólam amit tudni lehet, hogy, pontos, precíz,megbízható referenciával rendelkező hölgy vagyok. Kedvező áron dolgozom.
Dunakeszi Tóvárosba családi ház takarítására és vasalásra heti 1 napra, referenciával rendelkező, megbízható, rendszerető, munkájára igényes hölgyet keresek.
Jelentkezőktől fényképes önéletrajzot kérnék az info@ayor.hu email címre.
Diósdi házba keresünk gyakorlott és elhivatott, precíz, munkájára igényes és becsületes bejárónőt heti 1 napra. A kis- és nagytakarítások mellett mosás, minimális vasalás és egyéb ház körüli kisebb munkák lennének. Hosszabbtávú együttműködés esetén igény szerint további lehetőségek is vannak (más házak, gyerekfelügyelet, főzés stb), ezért elképzelhető, hogy később akár teljes munkaidőben, bejelentett alkalmazottként tudnánk foglalkoztatni. Ár: megegyezés szerint
Takarítónőt keresek hosszútávra, 3. kerület Család utca. 80 m2, világos, egyszerűen berendezett, könnyen takarítható családi ház. Átlagban heti egy alkalom kb. 2 óra. Egy személy lakja, háztartás nincs. Tel.: 06-30-9-777-107, email: travelsystem@t-online.hu.
Kedves Mindenki.Takarítást vállalok családoknál.Nagy tapasztalattal rendelkezem kisebb és nagyobb lakások területén is.Referenciát tudok hozni ,ha kell.Budapest bár mely területe szóba jöhet.Elérhetőségem:06205731679.Üdv:Andrea
takaritást vállalok Budapesten háznál heti rendszerességgel megbizható 22 éves hölgy vagyok 3 év tapasztalattal rendelkezem bérezés megegyezés szerint. 06306038346 hívjon bármikor