Nem felejtős, de ez nem támadás volt a kórház ellen, az, hogy még a halottak számát sem tudjuk, viszont intő jel arra, hogy ne üljünk fel mindenféle hírnek, pláne, ha a Hamász hatóságaitól származik.
Egyszerűen a Hamász nem "rakétatudós", nem is egy rakétájuk esett már vissza a saját területükre, ez most pont különösen peches volt, mivel a robbanófej a kórházra esett rá.
A GÁZAI KÓRHÁZAT ÉRT TÁMADÁS DZSIHÁDISTA “MUNKABALESET” VOLT
A korábbi híresztelésekkel es média őrjöngéssel ellentétben a gázai kórházat ért támadás, aminek egyes jelentések szerint 500 civil esett áldozatul, egy dzsihádista "munkabaleset" következménye.
Az Iszlám Dzsihád névű terrorszervezet által izraeli célpontokra kilőtt rakéták egyike a kórház parkolójában csapódott be és ez okozta a tragédiát.
Az eset kivizsgálása után az IDF közzétette a Vaskupola radarjának a képernyő felvételét, amin világosan látszik az Izraelre kilőtt rakétasorozat és “munkabelesetet” okozó meghibásodott támadóeszköz ami a kórház parkolójába csapódott. Továbbá az IDF közétette a Hamasz belső kommunikációjának a lehallgatásából származó felvételt amiben a szervezet tisztviselői az Iszlám Dzsihád által okozott „munkabalesetről” beszélnek.
Izrael további, minősített információkat adott át az esettel kapcsolatban az Egyesült Államoknak es több más nyugati, illetve közel-keleti szövetségesének. Hogy ezek a “munkabalesetek” mennyire gyakoriak arról a csatolt térképen is meggyőződhetünk. A Hamasz es az Iszlám Dzsihád által indított rakéták jelentős hányada a határ gázai oldalán csapódik be, súlyos áldozatokat szedve a helyi civil lakosság soraiban.
Media szerint szaddam vegyifegyvereket rejtegetett,. és olyan rakétái vannak, hogy európát is tudja vele lőni, iraki katonák terhes nők hasából vágtak ki gyereket, Powell fehér port mutogatott.
Ezt is írtam tegnap, de ez se tetszett neked. Azóta tudjuk, hogy egy Haifába tartó rakétakilövés egyik darabja volt, tehát jóféle rakéta kellett legyen, mert Haifa messze van Gázától.
Amúgy nem is volt nagy a robbanás, utánaolvastam mindenhol, mivel itt ti teljesen lehülyéztetek.
Azt írják a X-en - amit North Bay kartács itt szeretettel idézget -, hogy nem voltak másodlagos robbanások, tehát nem volt ott , a kórház területén más, ami felrobbanhatott volna, viszont volt ott sok-sok oxigénpalack, amik, ha szétrobbannak, táplálják a tüzet.
Tisztázott, teljesen egyértelmű az egész. Ez az az eset, amikor a saját szemeteknek sem akartok hinni.
Gázából éppen Haifát akarták bombázni (nem semmi távolság amúgy), be is jelentették, el is indultak a rakéták, a többit pedig meg lehet tekinteni a közzétett videón,
Ez méretes f...g. Aludd ki magadat. Idehaza, de szerte Európában is a ballibsik azok, akik fényesre nyalják a terrorista palasztinokat. Ébresztő. Pont azok, akik imádják a nyugat eliszlámosítását is.
az a gondolat erősödött meg bennem, hogy akik Ny. Európa eliszlamiziálása kapcsán kisírják a szemüket, lelkesen tapsolnak annak, hogy az iszlamisták a tengerbe fojtanák egész Izraelt.
éjjel érkeztünk haza Ciprusról, kimaradt a fórum sokáig, mert csak egy teló volt nálam.
így elolvasva az utolsó hsz-eket, az a gondolat erősödött meg bennem, hogy akik Ny. Európa eliszlamiziálása kapcsán kisírják a szemüket, lelkesen tapsolnak annak, hogy az iszlamisták a tengerbe fojtanák egész Izraelt.
az egyetlen civilizált népség arrafelé.
én velük vagyok, akkor is, ha nagyon tudom sajnálni az ártatlan, szenvedő palesztin civileket.