Keller valóban egy új légiós miatt lehetne érdekes. Viszont ez talán bl továbbjutástól, és persze a csapat pénzügyi helyzetétől is függhet. Én nem irányítót hoznék, mert Beni tökéletes arra a posztra. Inkább 2-3 poszton kellene tehermentesíteni a srácokat.
Kyan legelső interjúban màr említette, hogy az alapozás alatt sok sérülésmegelőző gyakorlatot végez, mert voltak már ilyen jellegű problémái.
Valóban nehéz kérdés, bár a múltkor nagyon elégedetlenkedtem Lake-kel. Valószínűleg azért, mert őt illetően nagy reményeim voltak idén, és eddig nagyot csalódtam benne. A játéka viszont közelebb áll hozzám, mint Searcyé, és nehezen engedném el. Utóbbi valószínűleg azért összetettebb játékos, de nála viszont szerintem megint csak nagyobb a sérülés faktor, mint Lake-nél.
Az viszont nem jutott eszembe, amit írt Real013, hogy amennyiben érkezne Keller, akkor jöhetne még egy irányító légiós Kyan mögé, ami azért nagy nyugalmat adhatna a szakmai stábnak és nekünk szurkolóknak is. Ha viszont igaz, hogy Gasper nem akarja őt többet, akkor én azt is simán megértem. Nekem az a jó, ami Gaspernek, mivel én bízom benne.
Kyan viszont aggaszt kicsit, esetleg tud valaki arról, hogy a pályafutása során is gyakran küzdött sérülésekkel?
De ha jönne Keller, szerintem vagy Lake vagy Searcy menne, és még igazolnánk kisposztra, hogy egy sérülés esetén ne Doktor legyen az egyetlen opció az 1-es,2-es, 3-as cserére... (Bár tegnap játszott Barac is hármas poszton)
A kisemberekhez szerintem elférne még egy 'mindenes" játékos.
Szerintem ez azért nehéz kérdés,mert egy kiváló center pont az ő kettejük egyvelege :D
Lake atletikussága kimagasló,de kevésbé technikás,palánk alól veszélyes csak, mig Searcy pont ennek az ellenkezője,de cserébe rutinos,megoldja, középtávoliakkal,büntetőkkel se áll rosszul.
Ha Kellert bárki is komolyan gondolná a csapatból, akkor szerintem nem Baracot hozzuk Milosecic helyett, hanem egy 3-ast, aki esetleg tud felfele játszani. Kellerrel sokan lennénk a palánk alatt (bár tegnap egész szépen működött a magas szerkezet), Gaspernek meg még két csere sok lenne szezon közben. Szerintem extrém helyzet kellene, hogy még valakit elküldjünk, egy-két gyengébb meccs nem elég hozzá...
Kellerrel annyival lennénk beljebb, hogy nem másik csapatot erősítene... Úgyhogy remélem marad valahol külföldön! Szezon elején bejelentve bármikor elfogadnám, az elmúlt két év után is, most viszont inkább ne...
Keller védekezésben jobb, mint az említett kettő, de összességében igazad van. Mégis eljátszva a gondolattal - és nem csak Keller miatt, hiszen beszéltünk róla, hogy kellene egy komoly center - , ha tényleg lenne center csere, ti melyiküket cserélnétek?
Üdv srácok! Régóta akartam regisztrálni a nyugatos fórumra de totál betli az egész, szóval örülök én is ennek a felületnek, és remélem aki tud azok át is jönnek ide mától!