nagyon szerencsések vagyunk egyszóval, hálát adhatunk a Magasságosnak, hogy ilyen jó dolgunk van 'L'ajoskám! Nemde? Csudaszépek a nők is, olykor villámlanak, olykor sír az ég, de: ....
mondtam már az asszonynak, hogy akkor a legszebb amikor mérges ;-)
de 'Érte/m' mérges, a világféltés miatt, mint egy gyökértelen gyökér (ami ugye mindig gyökértelen, épp attól gyökér)
csodás, teljesen elérzékenyültem, most szólj hozzá! hüpp-hüpp
>de biztos mi sem vagyunk elég férfiak, különben nem trécselnénk ilyen dolgokról, mint a pisis tinik
latod eppen itt van a kutya elasva ,mert ha" Igazi ferfiak" lennenk akkor semmi Yin nem lenne bennunk,de ez tavolvan az igazsagtol,mert mindenkiben van yin&Yang,de a mesteri az hogy tudjuk e egyensulyozni?Es most visszaszeretnek terni a gyonas fontossagara,az nem mas mint a leted egyensulyozasa,nagyon fontos mert emlekszel a ko hordozasahoz?
Szoval itt verem a gepet titkosan (de jobb mintha mast vernek)hahaha egy nagy ko esett le a szivemrol.
Szokrat-nak is volt egy "bitang" felesege,egyszer O tartott egy eloadast es a felesege hatulrol egy vodor vizet ontott a fejere.Szokrat elkezdett nevetni es a felesege meg duhosabb lett mert nevetett.O en szeretlek asszony mert azt mondjak a feher felho nem hordoz villamot magaba,de te hordod.valahogy igy.
nem minden asszony, és nem is így kezdik. emléxel még az elejére? mert ők általában elfelejtik
de örüljönk nekik, egy bólogatójulcsával nem sokra mennénk
alázat, az hibádzik az értelmes, iskolázott nyugati nőkben, de az kb. nagyon, és amíg nem látják az Átjáró fényét, addig nem is nagyon lesz, utána meg minek ;-)))
ezért szokom néha tündérsárkánynak hívni ;-)))
de biztos mi sem vagyunk elég férfiak, különben nem trécselnénk ilyen dolgokról, mint a pisis tinik
Minden asszony ilyen irigy,vagy csak engem alldott mog az Istenke ezzel?O ,a tegnapi filmbol tanultam,hogy a szerelem ,es a hazassag kozott nagyon nagy kulombseg van .Hahaha
Tegnap este megneztuk az uj Casanova filmet.En mar regen kivancsi voltam ra,mert Mr Kwan emlitette,hogy Casanova egy perfekt Taoista volt.Most mar megertem ,hogy miert mondta,es teljesen egyet ertek vele.Egy magas inteligenciaju ember volt aki nem felt megvalositani vagyait.Mindenkinek ajanlom ezt a remek filmet.
én elzavartam a családot két napra az anyóshoz mert van most egy jó nagy munka, s mondtam maradhattok, de a kisujjamat sem fogom megmozdítani, és esetleg megeresztek egy-két ökörordítást is, ha nem tudok nyugodtan dolgozni
úgyhogy most nyugodtan tudok neked is tanácsokat adni ha gondolod! HAHAHA
ja igazad van ,az en hibam.Gyorsan gepelek,mert az asszony adott feladatokat mielott elment dolgozni,lekellszedni a karacsonyi disziteseket,felkell szedni a kutya utan,nameg aztmondja ,hogy megint viz van a crawlspace-ben.