Hittük, bíztunk benne. Ki gondolta volna hogy egy erős, fiatal férfi nem tudja legyőzni a betegséget? És hiába tudtuk, hogy meg is halhat, igazából egy pillanatra nem számoltunk vele. Nehéz lesz feldolgozni.
Szerintem is mindannyiunknak nagyon fog hiányozni. Én csak most olvastam a hírt, csak néztem a teletextet és megláttam a nevét. Már akkor tudtam hogy baj van és amikor elolvastam az első mondatot egyszerűen rámtört a sírás és azóta sem tudok megnyugodni. Többek között miatta is szerettem meg a snookert, amíg nem láttam őt játszani és még Ronnie-t és Matthew-t játszani, addig azt sem tudtam mi az a snooker. De nekik hála megszerettem és most már imádom. És most.....nem tudok mit mondani.....egyszerűen nem találok szavakat, csak sírok.:'( Nagyon fog hiányozni.
Hát szerintem meg Drago a leggyorsabb játékos :) Jó lenne őt látni már végre de valahogy most amikor mindenképpen láthattuk volna akkor nem jutott be a GP-re.
Remelem White nak nagy kezdolokest adott ez a gyozelem.Majd a Trevis Perkins en (uk champion) remelem nagyon sokaig menetel.(mert a grand prix selejtezojeben elverzett.sajnos!)
Egyepkent en meg merem koczkaztatni hogy a mai napig White a leggyorsabb jatekos a snooker mezonyben!!
es elnezest minden szurkolotol (pl ertek itt Rocket re)
na
Hendry:Davis
haat az elso frame.....na jo vegyuk bemelegitesnek.
de a DSF is inkabb penznyero musort kozvetit mint a snookert..ez szegyen..
de vissza az aranyfiu es a rockforty roka kuzdelmehez.
szerintem altalam ket nagyratartott ur ,mintha a Premier Leaguet egy szorakoztato idotoltesnek venne.
en igy erzem de nem csak ok masok is.
Pl White Ding meccsen mennyi hiba volt,de azzal meg haggyal de mennyi elkapkodott lokes volt,
Csak az utolsó két Jimmy frame-t láttam, de alig hittem a szememnek. Ez lenne az a Jimmy, akinek mostanában semmi sem megy? És mi történt a csodagyerek Ding-gel? Láttátok ahogy beszélt/talán káromkodott?/amikor elszúrta (érzelemnyilvánítás Ding-töl !!!), és a szeme is ugrált néha. Nagyon ki lehetett akadva a kölyök. A Hendry-Davis meccs elsö frame pedig olyan színvonalu volt, mint egy vidéki sörmeccs,ha valaki most látta volna elöször a két palit játszani, nem tudom komolyan venné-e,hogy itt egy 6-szoros világbajnok játszott egy 7-szeressel.
En is nagyon sajnalom Jimmy-t, de ez a 6-bol 3 nyert meccs, 12-12-es frame arany, ilyen ellenfelekkel szemben, tobb mint elkeserito:( Nem latom realis eselyet, hogy vissza tudja kuzdeni magat a 16 koze... Parrott is hasonlo cipoben jar, de o legalabb 4-et nyert meg a 7-bol...
A tovabbjutok: Issara Kachaiwong, Jamie Jones, Michael Judge, Dominic Dale, Jamie Cope, Paul S. Davison, Judd Trump, David Roe, Liang Wenbo, Gerard Greene, Robin Hull, Fergal O'Brien, Ben Woollaston, Andrew Norman, Mark Allen, Tom Ford
Ismertebb kiesok: Ricky Walden, Jimmy Michie, Jamie Burnett, Rory McLeod, Tony Drago, John Parrott, Drew Henry, Barry Pinches, Adrian Gunnell, Stuart Pettman, Dave Harold, Mark Davis, Paul Davies, Jimmy White
A legnagyobb meglepetes az iden ujonc thai Issara Kachaiwong csoportgyozelme, es persze Jimmy White, John Parrott bucsuja. Feltuno meg a fiatalok jo szereplese, Trump 17, Jones 18, Woollaston 19, Wenbo 19, Allen 20, Cope 21, Ford 23, Kachaiwong 23, Norman 25 esztendos, es mind ott lesznek a 48-as mezonyben.