Lake miért csak pár percet játszott eddig? Megsérült? Vagy mégis csak ő távozik?
Sajnos eddig úgy néz ki, hogy a bajnoki meccsekre továbbra sem tudjuk a top formánkat mutatni. Úgy érzem nagyon a BL-re van kihegyezve minden, de majd ha már véget ér a sorozat kiderül, hogy mit tud kihozni a csapatból Gasper. Olyan mintha nem tartana attól se, ha pályahátrányból kellene nekivágni a rájátszásnak, pedig az nem lesz könnyű.
Elso negyed rendben volt, de a védekezés ott sem volt tuti. De a másodikban sajnos Zozonak meg nem jött meg a dobasa, Lake brutal gyenge egy normális védekezés ellen es hátul is nehezen követi a jatekot, viszont Dancsecs udito Doktorhoz képest.
Ez kb. a magyarázat arra, hogy a bajnoki és a Kosárlabda Bajnokok Ligája mérkőzéseket miért egy Mindigo szintű tragikomédia adja, és hogy reggelenként a közszolgálati tv nemzeti sporthíradójában miért egy egymondatos hír a Falco győzelme a Zaragoza ellen a székelyföldi jégkorong és a vajdasági fociról készült nagyinterjú után... Nevetséges...
Este bízom a srácokban, a lengyel meccsből lehet lendületet nyerni, remélem nem belealvás lesz a BL-győzelem után. A fiúk biztos érzik, mennyire fontos ez a meccs az alapszakasz eredményét tekintve!
Illetve Baracra kívácsi leszek mit kezd a szegedi négyessel,aki az egyik legjobb a magyar bajnokságban,lengyel túra után ez lesz az igazi erőfelmérő neki.
Magasan a leghosszabb a padjuk a bajnokságban, még az Albánál is+ + Somogyit bármikor elfogadnám ide Doktor helyére,legjobb játékos aki kielégíti az ifiszabályt. Szezon elején úgy hittem,ott lesznek a döntő közelében, én sem értem ennyi pénzt miért is ölnek bele..Addig eredmény nem lesz.
Ha lenne edzője a Deacnak, ilyen kerettel nem a középház alján kullognának..ölik bele a pénezt de fogalmatlan az edző..nem mint ha zavarna de ezt a vak is látja..