Nekem amúgy Curry védekezése baromira hiányzik. Nagyon örülnék neki, de ha tényleg jön Keller és tényleg valamelyik center menne, egy olyan stílusú, jól védekező hátvéd jöhetne.
Nagyon remélem,hogy Kellert soha nem látom a Falco közelében, nem azért mert nem tudna segíteni nekünk, hanem emberi okok miatt.
Szerintem Anderson sérülését nem kell túlgondolni, nála most jött ki, de lesznek még tavasszal is sérülések mindenhol, ebben biztos vagyok. Kizárt dolog, hogy fogunk mögé játékost hozni, ő az első számú játékosa a csapatnak, egyébként szerintem ha a Lublin a sorsdöntő ellenfél a BL-ben, akkor játszik. :) Szeged ellen majd megnyeri nekünk a meccset.
Nagyon kíváncsi leszek a vasárnapi mérkőzésre, egy ilyen győzelem szerintem jó kis lendületet adhat majd nekünk, mégha a leggyengébb BL ellenféllel is játszottunk.
Keller valóban egy új légiós miatt lehetne érdekes. Viszont ez talán bl továbbjutástól, és persze a csapat pénzügyi helyzetétől is függhet. Én nem irányítót hoznék, mert Beni tökéletes arra a posztra. Inkább 2-3 poszton kellene tehermentesíteni a srácokat.
Kyan legelső interjúban màr említette, hogy az alapozás alatt sok sérülésmegelőző gyakorlatot végez, mert voltak már ilyen jellegű problémái.