Én csak ma délután olvastam, hogy Paul meghalt azóta még nem nagyon tértem magamhoz. Nem is tudtam, hogy beteg volt, így még megdöbbentőbb ez a szörnyű hír.
Huh, most nem tudom megkeresni, mert még munkában vagyok. Majd otthonról megnézem, ha meg már nincs a youtube-on, akkor feltöltöm valahová és letöltheted, mert nekem megvan:)
"Új magyar snooker-er weboldal indult. Egyenlőre nulla infó van rajta, de ismerve a webmestert hamarosan beindul majd igazán. www.netkep.hu/snooker/ms_index.html"
Most hallottam a hírt. Egyszerűen felfoghatatlan. Döbbenetes. Csak 28 éves volt. Talán még emlékeztek, pár hónapja itt a fórumon kérdeztem tőletek, hogy mi van vele, gyógyulgat-e. Sohasem gondoltam volna, hogy ilyen fiatalon, ilyen akaraterővel nem győzi le a betegséget. Sajnos tévedtem.
VAn a youtube-on egy Hendry interjú. Ott meg lehet hallgatni, hogy ő milyen ember is (szerintem egy nagyon szimpatikus, kedves fickó). Egyébként szerintem is ő nyilatkozott a legszebben, csak én elfogult is vagyok vele kapcsolatban. Azért érthető, hogy a Paulhoz leginkább közel álló emberek egyelőre egy szót sem mondtak. Azt hiszem, nekik idő kell még, hogy egyáltalán beszélni tudjanak a dologról:(
El kell, hogy mondjam, hogy a sok udvarias nyiolatkozatt közül amit a profi játékosok tettek Paul halálával kapcsolatban, kiemelkedik Stephen Hendryé, aki láthatóan nem csak mint sporttárs nylatkozik, hanem mélyen emberi, beleérző és humánus szavakkal emlékezett erre a kivételes tehetségre és nagyszerű emberre.
Az én szememben, (Hendry eddig semmilyen szempontból nem tartozott a kedvenceim közé), nagyon nagyott nőtt a skót bajnok, főleg emberileg.
Alakult egy klub a myvipen Paul Hunter emlekere,kerek mindenkit,hogy aki ugy gondolja csatlakozzon,hogy ennyivel is tisztelegjunk a nagy snooker jatekos elott!
Most olvastam, es en is teljesen megdobbentem:( Nem szamitottam ra, nem tudtam, hogy ilyen rossz a helyzet:( Nagyon hirtelen tortent:( Bar tul sokat nem lattam jatszani, de hianyozni fog. Nyugodjek bekeben!