Keresés

Részletes keresés

suplatyi Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1008

Szia

Megbeszéltük a nőstényeket,a bakokról viszont nem mondanék le,szükség van rájuk a fajta érdekében,de a nőstények várvonalától függetlenül tudok neked bakot is adni,Jani állományából való nősténytől vagy baktól is.

Ezek a sznobságok már el sem érik az "ingerküszöbömet",Szerencsére a mi fiaink egy eléggé szabadlelkű társaságban szocializálódnak,remélem lesz szemük  megkülönböztetni a az igazi értéket a lényegtelentől!

Előzmény: Karesz 67 (1004)
suplatyi Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1007

Szia

Először elnézésedet kérem a irányodban megnyilvánuló érdektelenségért!Nincs rá mentség!

Örülök,hogy így érzel a Magyar óriás iránt!Az jó,hogy nem ugrasz bele,érdemes teljes körűen tájékozódni.

A Magyar óriás ketrecbe való,nem istállónyúl.Nem muszáj kis helyen tartani,de nem könnyű sok helyet biztosítani több anyának és szaporulatának plusz a bakoknak.

Nem muszáj táppal etetni,én is arra törekszem,hogy elérjem majd azt,hogy tápmentesen tartsam,neveljem a nyulakat.Most még azért etetek kb. 30 %-ban tápot,mert a minden szempontból megfelelő táplálóanyag ellátás még nem megoldott saját termelésű takarmányokkal,meg van benne egy gyógyszer a kokcidiózis megelőzésére.Egyébként maga a fajta kifejezetten alkalmas a hagyományos tartási és takarmányozási körülmények közötti tartástra.

A vadnyúl az egy más kategória,a mi esetünkben már nem az a cél,hogy csak a réten meg az erdőben "szédelegjen"!A Magyar óriás egy haszonállat fajta,tehát jó gazdasági tulajdonságait akarjuk kihasználni tartása,tenyésztése során. 

Ha van még kedved kérdezni tedd meg nyugodtan! 

Üdv:Csata Zoltán

Előzmény: Lilatigris (955)
B Antal Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1006

Na mi van be égtél?

Előzmény: förike (1003)
Jesu Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1005

Fel a fejjel, nem minden a rongyrázás...

Ha okos a srác, megérti, hogy jobban jár egy bankbetéttel most, mint egy fuxxal.

Én a magam kölkeimnél látom, hogy nagy a nyomás bizony iskolai oldalról, de hát ez volt régebben is, csak nálunk a zenélős/számológépes óra volt a menő. ;)

A világ nem változik, az embereknek se fog menni, de próbálkozni lehet. Kezedben a lehetőség változtatni a jövőn! Amit látok nekem se tetszik, a többség rossz irányba megy, azt kell elérni, hogy a tied meglássa ezt, de úgy, hogy ha lehet, maga jöjjön rá.

Előzmény: Karesz 67 (1004)
Karesz 67 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1004

Szia!

Kettő jó kiállásu csajszi kellene,két külön vérvonalból ha lehet.Ja és a Janinál lévő két bak közül az egyikről letudnál mondani a javamra?

Enyit a nyulakról!

A pénz kontra emberi tartás!!!Hát erről van friss tapasztalatom.A nagyobbik fiamnak most pénteken volt a szalagavatója.Hát mit mondjak az esemény felemeltségét teljesen elnyomta a megfelelni vágyás!!!

Ennek ajándék,annak ajándék,ruha stb.Persze lehetett nekem más a véleményem ha a többi szülő kiakart tenni magáért.Olyanok rázták a legjobban a rongyot akik napi megélhetéssel is bajban vannak.De mit tudtam csinálni?A gyerekemet nem hozhatom nehéz kellemetlen helyzetbe.Magamért ,az elveimért bárhol kiállok engem nem zavar a "sznobok véleménye"

Na ennyit erről .

Üdv!

Karesz67

Előzmény: suplatyi (979)
förike Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1003

Hopp árat nem írtam! Nem egyesületi tagoknak= Borsó 100ft/kg

Nyúltáp 2500ft/zsák

Egyesületi tagoknak= Borsó 50ft/kg

Nyúltáp 2000ft/zsák ha jó kedvemben talál a vevő 1000ft/zsák is lehet!!!

Előzmény: förike (1002)
förike Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1002

!!!!!!!!!Takarmány borsó-Nyúl táp eladó!!!!! ÉRD: feke1@citromail.hu Egyesületi tagoknak kedvezmény!!!!!!

förike Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1001

Ha annyira ki nevettetném magam akkor akik eddig nyulat vittek tőlem nem járnának minden héten hozzánk csak beszélgetni! Lehet hogy itt a fórumon hülye gyerek vagyok és hazudozó. El kell jönni és meg győződni róla, hogy milyen is vagyok!

förike Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1000

A másik ha normális is vagyok akkor is meg talánka ha nem itt akkor e-mailbe, rossz indulatú emberkék!

Előzmény: G.Zoli (998)
förike Creative Commons License 2010.11.21 0 0 999

Egyszer gyere el hozzánk!! Az írásodra ezt tudom csak írni! Benned nincs hiba? Az állomány felszámolást kérdezd meg Janitól ! EL magyaráztam miért! Szerdán adok választ az egyesület felé hogy maradok vagy nem!

Előzmény: G.Zoli (998)
G.Zoli Creative Commons License 2010.11.21 0 0 998

Unalmadba inkább tanulnod és a nyulaiddal kellene foglalkoznod, kitartóbbnak lenned meggondoltabban fogalmaznod. Ez egyik nap még papolsz egy ügyért a másik nap már fórumozni sem akarsz és felszámolsz mindent. Kibeszélnek a fóruzok a hátad mögött? Saját magad röhögteted ki a kommentjeiddel és hozzáálásoddal. Előbb gondolkodj aztán beszélj (írj)!

Előzmény: förike (993)
arthur1 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 997

Én is,Én is!:)

Magyar óriás vagyok,

A kihalás szélén állok.

Vannak még jó emberek,

kik engem megmentenek.

Ha megtalálom a  párom,

sok kis nyuszival meghálálom.

A sok kis növendék,lesz a bisztosíték,

A magyar óriásnyúl egy nemzeti érték!

Előzmény: förike (993)
arthur1 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 996

Ha valaki meg tud győzni, hogy nem helyesen gondolkodom vagy cselekszem, akkor változtatni fogok rajta, mert én is az igazságot keresem. De az, aki kitart a butaság mellett, árt. (Marcus Aurelius)

Előzmény: förike (984)
arthur1 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 995

Hali!:)

Ha van időd és kicsit vissza olvasol,szerintem minden kérdésre fog választ találni!

Most a párom ép kinn van a nyulaknál,de ha bejön fogok neki szólni,hogy írja le Neked a tapasztalatait a magyar óriásokkal kapcsolatban!

Jól döntöttél,hogy ezt a fajtát választottad,sok sikert,kitartást hozzájuk!

Előzmény: Lilatigris (955)
Lilatigris Creative Commons License 2010.11.21 0 0 994

Köszönöm a sok választ! Nem baj! Azért így is menni fog!

förike Creative Commons License 2010.11.21 0 0 993

Próbáltam unalmamba egy verset írni! Hogy minek azt nem tudom.

Magyar Óriás a nevem csekély a családom

Kezdtek kihalni őseim, de voltak megmentőim

förike Creative Commons License 2010.11.21 0 0 992

Most a pályázatot ki hagynám!:-) Lehet hogy lesznek még ilyen hülye írásaim!!:-))

Előzmény: suplatyi (991)
suplatyi Creative Commons License 2010.11.21 0 0 991

Ennek függvényében állíthatnám,hogy nyugodtan pályázhatsz az eddig eltelt életem leghülyébb ismerőse címre,de nem állítom!Tudom,hogy ezek a szövegek olyan felnőttektől valók akik kicserélték a lelküket egy pénztárgépre!Ebből csak kihalni lehet!Ettől lejjebb nincs!!

Előzmény: förike (990)
förike Creative Commons License 2010.11.21 0 0 990

Jártam ott!

Előzmény: konaking (989)
konaking Creative Commons License 2010.11.21 0 0 989

Ezért kel iskolai kirándulásokat szervezni az elcsatolt területekre, hogy ne legyen ilyen vélemény. Kimennél Székelyföldre, megváltozna a véleményed.

G.Zoli Creative Commons License 2010.11.21 0 0 988

Pfff. Jobb is!

förike Creative Commons License 2010.11.20 0 0 987

Van-e má kis nyúl?? Nálam ha minden jól megy reggelre lesz, ma építette a fészkét az egyik anya!

Előzmény: suplatyi (985)
förike Creative Commons License 2010.11.20 0 0 986

;O))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: suplatyi (985)
suplatyi Creative Commons License 2010.11.20 0 0 985

Szerintem is hagyjuk inkább, nincs kedvem így lefekvés előtt fölösleges köröket úszni a híg fos tengerében!

förike Creative Commons License 2010.11.20 0 0 984

Kolozsvár az hol van szerinted? Az most nem lényeges hogy valamikor mi hozzánk tartozott! A csaj alig tud Magyarul! SAJNOS apukám húgának a férje Román és ő is Kolozsvárról származik! Nem kell mondanom hogy utálom mint a sz@rt!!!!! Aki Romániába él és Román állampolgár az az én szemembe csak Román! Erről többet nem szeretnék beszélni, mert olyat találok írni amit magam is meg bánok!!!

Előzmény: suplatyi (983)
suplatyi Creative Commons License 2010.11.20 0 0 983

Román???

Előzmény: förike (982)
förike Creative Commons License 2010.11.20 0 0 982

Az egész Fidesznek csak azok a Magyarok akik külföldön élnek! Tegnap épp nevetni volt kedvem és néztem a megaszart! És a zsűri közt az Eszenyi Enikő azt mondta a Tolvaj Renátára aki Román hogy ő a Kárpátok Madonnája!!!!!!SZÉP!!!!! Orbán Viktornak több olyan ki jelentése volt hogy neki előrébb valók a külföldi Magyarok mint az itteniek! De asok idióta megszavazta!! Nem baj majd akik meg szavazták legfeljebb nem tudnak nyugdíjba menni! Érdekes ez ellen nem tüntetnek! ( Mind örökké a Piros szekfű)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ne rontsuk el a politikával ezt a jó fórumot!!!!!

suplatyi Creative Commons License 2010.11.20 0 0 981

Nna!!Erről pofázok!:-)

Előzmény: N.Jani (980)
N.Jani Creative Commons License 2010.11.20 0 0 980
suplatyi Creative Commons License 2010.11.20 0 0 979

Szia

Dehogy sértett meg senki!Nincs nekem semmi bajom senkivel!:-))

Ez egy Kós Károly idézet(oda írhattam volna),nem a múlt héten írta de aktuális,a kedvencem.:-)

Abban az értelemben "szántam",amit nagy általánosságnak nevezel.

Pénz kontra emberi tartás!!!

Hány darabot szeretnél?

Előzmény: Karesz 67 (976)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!