Megbeszéltük a nőstényeket,a bakokról viszont nem mondanék le,szükség van rájuk a fajta érdekében,de a nőstények várvonalától függetlenül tudok neked bakot is adni,Jani állományából való nősténytől vagy baktól is.
Ezek a sznobságok már el sem érik az "ingerküszöbömet",Szerencsére a mi fiaink egy eléggé szabadlelkű társaságban szocializálódnak,remélem lesz szemük megkülönböztetni a az igazi értéket a lényegtelentől!
Először elnézésedet kérem a irányodban megnyilvánuló érdektelenségért!Nincs rá mentség!
Örülök,hogy így érzel a Magyar óriás iránt!Az jó,hogy nem ugrasz bele,érdemes teljes körűen tájékozódni.
A Magyar óriás ketrecbe való,nem istállónyúl.Nem muszáj kis helyen tartani,de nem könnyű sok helyet biztosítani több anyának és szaporulatának plusz a bakoknak.
Nem muszáj táppal etetni,én is arra törekszem,hogy elérjem majd azt,hogy tápmentesen tartsam,neveljem a nyulakat.Most még azért etetek kb. 30 %-ban tápot,mert a minden szempontból megfelelő táplálóanyag ellátás még nem megoldott saját termelésű takarmányokkal,meg van benne egy gyógyszer a kokcidiózis megelőzésére.Egyébként maga a fajta kifejezetten alkalmas a hagyományos tartási és takarmányozási körülmények közötti tartástra.
A vadnyúl az egy más kategória,a mi esetünkben már nem az a cél,hogy csak a réten meg az erdőben "szédelegjen"!A Magyar óriás egy haszonállat fajta,tehát jó gazdasági tulajdonságait akarjuk kihasználni tartása,tenyésztése során.
Ha okos a srác, megérti, hogy jobban jár egy bankbetéttel most, mint egy fuxxal.
Én a magam kölkeimnél látom, hogy nagy a nyomás bizony iskolai oldalról, de hát ez volt régebben is, csak nálunk a zenélős/számológépes óra volt a menő. ;)
A világ nem változik, az embereknek se fog menni, de próbálkozni lehet. Kezedben a lehetőség változtatni a jövőn! Amit látok nekem se tetszik, a többség rossz irányba megy, azt kell elérni, hogy a tied meglássa ezt, de úgy, hogy ha lehet, maga jöjjön rá.
Kettő jó kiállásu csajszi kellene,két külön vérvonalból ha lehet.Ja és a Janinál lévő két bak közül az egyikről letudnál mondani a javamra?
Enyit a nyulakról!
A pénz kontra emberi tartás!!!Hát erről van friss tapasztalatom.A nagyobbik fiamnak most pénteken volt a szalagavatója.Hát mit mondjak az esemény felemeltségét teljesen elnyomta a megfelelni vágyás!!!
Ennek ajándék,annak ajándék,ruha stb.Persze lehetett nekem más a véleményem ha a többi szülő kiakart tenni magáért.Olyanok rázták a legjobban a rongyot akik napi megélhetéssel is bajban vannak.De mit tudtam csinálni?A gyerekemet nem hozhatom nehéz kellemetlen helyzetbe.Magamért ,az elveimért bárhol kiállok engem nem zavar a "sznobok véleménye"
Ha annyira ki nevettetném magam akkor akik eddig nyulat vittek tőlem nem járnának minden héten hozzánk csak beszélgetni! Lehet hogy itt a fórumon hülye gyerek vagyok és hazudozó. El kell jönni és meg győződni róla, hogy milyen is vagyok!
Egyszer gyere el hozzánk!! Az írásodra ezt tudom csak írni! Benned nincs hiba? Az állomány felszámolást kérdezd meg Janitól ! EL magyaráztam miért! Szerdán adok választ az egyesület felé hogy maradok vagy nem!
Unalmadba inkább tanulnod és a nyulaiddal kellene foglalkoznod, kitartóbbnak lenned meggondoltabban fogalmaznod. Ez egyik nap még papolsz egy ügyért a másik nap már fórumozni sem akarsz és felszámolsz mindent. Kibeszélnek a fóruzok a hátad mögött? Saját magad röhögteted ki a kommentjeiddel és hozzáálásoddal. Előbb gondolkodj aztán beszélj (írj)!
Ha valaki meg tud győzni, hogy nem helyesen gondolkodom vagy cselekszem, akkor változtatni fogok rajta, mert én is az igazságot keresem. De az, aki kitart a butaság mellett, árt. (Marcus Aurelius)
Ennek függvényében állíthatnám,hogy nyugodtan pályázhatsz az eddig eltelt életem leghülyébb ismerőse címre,de nem állítom!Tudom,hogy ezek a szövegek olyan felnőttektől valók akik kicserélték a lelküket egy pénztárgépre!Ebből csak kihalni lehet!Ettől lejjebb nincs!!
Kolozsvár az hol van szerinted? Az most nem lényeges hogy valamikor mi hozzánk tartozott! A csaj alig tud Magyarul! SAJNOS apukám húgának a férje Román és ő is Kolozsvárról származik! Nem kell mondanom hogy utálom mint a sz@rt!!!!! Aki Romániába él és Román állampolgár az az én szemembe csak Román! Erről többet nem szeretnék beszélni, mert olyat találok írni amit magam is meg bánok!!!
Az egész Fidesznek csak azok a Magyarok akik külföldön élnek! Tegnap épp nevetni volt kedvem és néztem a megaszart! És a zsűri közt az Eszenyi Enikő azt mondta a Tolvaj Renátára aki Román hogy ő a Kárpátok Madonnája!!!!!!SZÉP!!!!! Orbán Viktornak több olyan ki jelentése volt hogy neki előrébb valók a külföldi Magyarok mint az itteniek! De asok idióta megszavazta!! Nem baj majd akik meg szavazták legfeljebb nem tudnak nyugdíjba menni! Érdekes ez ellen nem tüntetnek! ( Mind örökké a Piros szekfű)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ne rontsuk el a politikával ezt a jó fórumot!!!!!