Én már nagyon faragom a bészbólütőmet, remélem, ezt is olvassa IntMan. A láda nemlétével alapjaiban rengette meg éccakai szokásaimat.
Szóval szerintem nem ördöngösség ezt megcsinálni, minden ellenkező állítás csak szó, szó, szó.
De hajlandó vagyok neki fizetni 500 forint ára bármit, ha a rendszer működő lesz, még novemberben.
További felajánlásokat szívesen veszek.
>"Pedig valamelyik este (ja, csütörtök lehetett, mert az a Szabis nap) beírtam valamit, két perc múlva ott volt ASL válasza"
Mert az ASL-ek folyton a neten lógnak ugye! :)
Jut eszembe egerentyűm!
Lucky a napokban bekuksizott ide és megszeppenve tapasztalta,hogy ő is kimaradt a szaknévsorból. Mondtam neki,hogy majd megérdeklődöm miért volt,de biztos nem azért,mert rá senki nem akar emlékezni...szóval ugyi csak véletlen volt? :)
Azt írja a Magazin: "Szegeden a belvárosban nem érdemes parkolni, egy órára 140 forintot kérnek."
Arról bezzeg már említést se tesz, hogy milyen nehéz kitalálni, hogy azért a 140 forintért hol parkolhatsz egy órát, és hol fél órát, esetleg egészen másutt két órát is... :/
Jah... nekem már fel sem tűnik. A mai nap amúgy is kissé zűrös volt. Képzeld/jétek, eleve késve indultam a melóhelyről, mert elhúzódott az egyik munka. Aztán már majdnem itt voltam a Szabiban, mikor rámtelefonált a kolléganőm, hogy most jött rá, nincs nála az iroda kulcsa. Úgyhogy irány vissza, mert ugye azt mégsem várhatom el tőle, hogy egész éjjel bent kuksoljon, mert nem hagyhatja ott az irodát. Úgyhogy irány vissza. A Moszkván az orrom előtt húz el a villamos, aztán visszafele a másik, és mikor bő másfél órás késéssel mégiscsak megérkezek ide, kiderül, hogy a fél anyag még nem áll készen a feldolgozásra.
Van értelme egyáltalán hőbörögni?
Inkább úgy fogom fel, hogy legalább addig is van időm Rátok. :o) (Khmm-khmm)
Mi is kezd idegesítő lenni? Ugye nem arra célzol, kedves Fekete Álarcos, hogy chat-szerűvé válunk? Elvégre ládafíling van, vagy mi...
Bár... te vagy a topicgazda...
Valamije télleg lehet ennek a Császárnak, mert mostanában mindenkivel összefut. Előbb egy nagymaccsal (gy. k. Párduc), aztán egy kisegérrel, mi jöhet ezek után? :o)
A kért ikonok elrepültek, lehet gyönyörködni.
És még valami. Alig néhány másodperce mutattam meg IntMannek eme míves topicot, és nagyon szélesen mosolygott, meg örült, hogy itt vagyunk, és azt mondta, hogy nem is in memoriam, mert lesz újra szövegláda, csak most még van valami marha sürgős izé, de utána tényleg a Láda van soron. úgyhogy a reményt tessék nem feladni! Világos? ;o)
Már csak azt nem tudom, hogy ha tényleg beindul ez a szövegelés, akkor én honnan és mikor fogok tudni úgy cseverészni, mint rég? Öreg vagyok én már az éjszakázásokhoz... ;o)))
Egér
U.i.: azért a nagy reménykedés közepette nyugodtan lehet addig is írogatni ide! Nagyon lelassultunk. Nemde?
Piciegér!
A THX annak szólt, hogy nevem ott van a listában (ami nyilvánvaló csak a saját ikonnak köszönhető), a topic is thx, de az persze nem neked. De a szövegládázás mégiscsak neked köszönhető, mert ha nem lennél, most az sem tudnám mi az a szövegláda, és nem néztem volna be ide. Na ennyi. :o)))
Erről IntMan motyogott valamit, hogy miért nem lehetséges a saját szerverről történő működtetés, de bevallom őszintén, hogy nem igazán értetem az okokat. Vagyis világosnak és logikusnak tűnt, amit mondott, csak már nem tudnám elismételni, hogy mi is volt az. De mint említettem kicsivel korábban én is, meg talán Vándor is elezte, ígéretek ismét vannak, és ezúttal valamivel kecsegtetőbbek, mint eddig. Szóval a remény most újult erővel él, talán... talán... de nem akarom elkiabálni. :o))
Egy ideje igy ismernek... Edyt. Ezt meg a szinhaborus idoszakban valasztottam, hogy ne ismerjenek fel akik ismernek... de nem jott be, a nev viszont megmaradt :o)
retix: keves kivetellel/hozzatetellel stimmel a listad az enyemmel. Nekem is hianyzol. Pont a minap neztem a kepeket a szilveszterrol :o)
Pille: most beszeltem ferjecskeddel, jovo heten megy kirandulni parjaval.
Vandor: van lehetoseg ra, hogy sajat szerveren mukodjon a Lada? Kis atprogramozassal, ha megkaphato, athelyeznem a sajat szerveremre es ujra mukodhetne... ha ebbe a tulajdonosek is belemennek. Erre iranyuloan van valami hozzaszolas/ralatas?
PS:
Nekem is van szep kepem... ami masnak nem is volt es nem is lesz :o)
Noss.. bár értelmi képességeim eléggé szerények, de halálos biztonsággal sikerült felismernem azon Párduc-ot, az egyetlent akit ismerek. :))
A konkrét mikorokra nemtudok válaszolni, mivel nem jegyeztem meg az időpontokat. Egy a biztos, hogy a "kék" metróból ki-beszálldosva szembesültem Vele, vala. :) Ha esetleg adok magamról csodás, friss fényképet lehet hogy még Ő is rám ismer majd legközelebb.. hmm? :))D
Épp az jutott ma este eszembe, amikor leültem egy kicsit netezni, hogy milyen volt régen, amikor ha leültem, egyszerűen ittragadtam, mert mindig volt kihez szólni, volt valaki, akivel eszmét cserélhetett az ember. IMÁDTAM!
Mostmeg ... reménykedjünk, hogy hátha megint lesznek olyan esték, amikor ujjak ezrei (vagy csak százai?) szaladgálnak a billentyűzeten, és Ládáznak.
Aki nem élte meg, az nem tudja milyen érzés ez ...
Kedves ladasok!Nagyon jo lenne ujra egy olyan chatet ossyehozni mint regen......es mindenkinek az ikonja is kint lehetne:)))
Pille...Piggy nagyon jol van most latogatott haza 5 napra mosy itthon nagy az orom.
Mindenkit nagyon hianyolok.....meg a zord retixet....kis betukkel.......
Meg jovok, most sietek.......puszi mindenkinek..
Jippíííí!
Azért néha én is benézek. Hiába, ez van, ha az ember lánya már nem olyan intenzitással netezik, mint rég. Lemarad mindenről.
Pedig valamelyik este (ja, csütörtök lehetett, mert az a Szabis nap) beírtam valamit, két perc múlva ott volt ASL válasza, aztán megint írtam, és vártam, hogy ki lesz a következő hozzászóló. Kicsit gáz volt, mert egy pillanat alatt megint azt a régi bizsergést éreztem, mint anno, amikor még ládáztunk. Az a vibrálás, amikor egyszerre kismillió emberrel beszélsz, nyomon kell követned mindet, miközben a kettővel ezelőtti mondat már rég kipörgött... de érdekes, azóta egyetlen másik chaten sem éreztem ezt a hangulatot, mint a Ládában. :o))
Szóval akkor a kérdésekre szép sorjában... Lukács, ezer meg mégegy bocs, hogy lemaradtál. Nem is tudom, hogy lehetett, pedig tudtommal neked is volt ikonod, tehát a listában benne kellett volna, hogy szerepelj. Ezennel megkövetlek... :o)
Zorro, mit csináljak, ha az én ikonom előbb szerepelt, mint a tiéd? Mármint a sorban. Meg aztán az is befolyásolta, hogy tudod, egyszer újra kellett csinálni, amikor elszállt, és ahogy az emberek sorra bukkantak fel, úgy illesztettük be újra és újra a régieket, szóval módosult ám rendesen. Sajna... :(
Sunny, Morci: a képeket megpróbálom mélben elküldeni. Az egyszerűség kedvéért megtennétek, hogy írtok egy rövid levelet a sediagi@hotmail.com-ra, az aktuális mélcímetekkel? Így két legyet ütnénk egy csapásra, egyrészt én nem felejtem el megtartani az ígéretemet (ehhe...), másrészt nem kell annyit keresgélni a címet (mert ugye kényelem is van a világon ;o) ).
Kis: nincs mit, de a köszönet - a topicért - nem engem illet. Vagy félreértettem volna valamit? Vaa
aagy... mást köszöntél? ;o))