Az a véleményem erről hogy a Hammondokból nincs azért olyan túl sok. Egyre nő az érdeklődők száma és orgonából csak korlátozott (csökkenö) mennyiség áll rendelkezésre. Ráadásul hosszutávon akármennyire babusgatjuk is őket, sajnos csak romlik majd az állapotuk a használattól. Ilyen olcsón meg pláne ritkán van lehetőség orgonát venni:)
Szóval szerintem a több Hammond mint kolbász nem állja meg a helyét:)))
Nahát, sajna megint lemaradtam egy jó kis Rhoda koncertről, majd írjátok meg részletesen milyen volt! :) Viszont megvan a B4/2 szoftver most teszteljük, van már kövér basszusa, de hangkarakterileg még mindig kicsit fakó az amp szimuláció, de amúgy hasznosabb mint az első verzió! Mondjátok ha kell, aztán vmi jó Hammondos Cd-ért bartelezhetünk! :)
Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek a Rhoda koncerten, Joey papát is nagy kár lett volna kihagyni...
más: ez. csak szólok, hogy erre valószínűleg dobok egy liczitet. Azért szólok, mert nem szeretnék megint egy honfitársammal versenyezni külföldi Hammondért, mivel volt rá példa már. Különösebb hozzáfűzni valóra nincs szükségem :) én is látom az állapotát, úgy vélem hazahozni bonyolultabb lesz, mint megjavítani. Szóval csak értesítettem mindenkit. Ezzel párhuzamosan lesz egy eladó Hammond TR200-am...
Holgyek-Urak, Hammond fan-ok!!! Kapuzaras, 9 db jegy van mar csak nalam a hetfoi szuperkoncertre!
Szoljon meg akinek kell....
A szinhazban mar allitolag elkelt az osszes belepo a Rhoda Scott koncertre!
Jojjon aki csak teheti!!!
Hammond mindorokke!!!
Mé ne? :) Előfordulok ám itt-ott. Többen tanúsíthatják.:) Olvasgatom a fórumot, csak nem tudok sok mindent hozzáfűzni... Meg mostanában asszem nem is fogok másik orgonát venni, amiről olyan nagyon értekeznem kéne. Március 10-én ismét megdörrentem a cuccot a Jókaiban. Hétfőn meg megyek Kecskemétre a koncertre, lesz még 2 helyem az autóban, ha érdekel valakit a lehetőség.
Rhodától nem kell félteni az orgonát. Már tapasztaltam :-)
A Purplésok leginkább a régi progresszív zenét és jazzt szeretnek hallgatni. Ezt ők mondták. Ennyit a mostani zenéjükről. 68-69-ben nagyon progresszívak voltak, 70-72-ben is úgy ahogy. 73-74-ben nyomokban.
Továbbra is a legjobban javallt koncertfelvételeik:
1968 okt 18 San Diego, Purple Storm
1969 okt 10 Montreaux
1970 jan? Stockholm
1972 Made In Japan
na és mégegy, az utolsó előtti comehelles fellépés Stockholmban
Nem a cd, vagy videó, hanem az official bootlegből. Itt már Ricsi olyan elborultan játszott, hogy az fantasztikus! Ez a különbség egy művész és egy egyszerű iparos között.
Jól lement a koncert a Művészetek Palotájában. Igencsak bevált a Viscount DB5/142 összeállítás. Szépen szóltak Attila AF hangszerei is. Elég magasra lett téve a mérce, ámbár kissé újabb számokat vártak el, mint a fő profil, dehát ez van.
Ne ijesztgess Norbi!:-) Csak nem konyokol, vagy glissandozik rajta mint Emerson:-)
En ugy vettem eszre, hogy finoman csinalja azt a kezeivel, es nagyon kigyakorolta mar, hogy nem akad bele a keze...:-)
Majd esetleg megmondom Neki, hogy mint a himestojassal:-)
Lesz ra alkalom, mert bizony nemhogy az a megtiszteltetes er, hogy hetfon a hangszeremen jatszik, hanem meg mi hozzuk le kocsival Ferihegyrol vasarnap este Kecskemetre:-)
Vagy en ulok az anyosulesen, vagy Ő mogottem majd:-) Na ehez mit szótók?:-)
O.K.! Sima ügy lesz. Én egy kicsit féltem a billentyűidet. De hát mit számít is ha egy világhírű zenész játszhat rajta. Ez szerintem egy megtiszteltetés lehet számodra! [:-)
:-))) Jo lesz Őt hallgatni is!
Jo hogy jossz kicsi Lord koma! Kulonben a hatamon kellene vinnem a Hammond-ot!:-))
Ugy nez ki, hog ymar hetfon reggel 9 ora fele vihetjuk a faszekrenyeket!
Urak! Keszen all a hangszer a hetfoi Rhoda Scott koncertre!
Ugy meg lett specizve, hogy a hangzassal mindenki nagyon meg fog elegedni!:-)
Nem sok jegy van mar! Jojjon aki csak teheti!!!
Kecskemet, februar 27.-e!
Rhoda Scott Trio koncert
Jegyek a www.victoraudio.hu weblapon, vagy a 76/417 672 70/512 2889
szamon rakathatok felre!
Hammond organ forever!!!!