mit mondott a Borg királynő Picardnak a First Contactban?
"Túl háromdimenziós a gondolkodásod."
vagyis őt akárhányszor ha elpusztítják, nem semmisül meg, hiszen ő maga a kollektíva, vagyis ahhoz, hogy a Borg királynőt tényleg megsemmisítsék, ahhoz magukat a Borgokat kell kiírtani. így akár több Borg királynő is futkoshat egyszerre, hisz ők sem indivídumok, mint mondjuk 7
>>>Tevedsz. Ugyebar Arturis fajat a 8472 konfliktus utan asszimilalta a borg, epp azert, mert a Voyager segitett legyozni a 8472-ot, igy a borg tovabb tudott terjeszkendni. Tehat Seven mar a Voy-on volt, mikor Arturisek igyjartak...
Szerintem nem. Arturis faját ugyanis már asszimilálták (pont ezért rágott be a koma a Voyagerre) szóval Seven elvileg ismeri a slipstreamet.
Tevedsz. Ugyebar Arturis fajat a 8472 konfliktus utan asszimilalta a borg, epp azert, mert a Voyager segitett legyozni a 8472-ot, igy a borg tovabb tudott terjeszkendni. Tehat Seven mar a Voy-on volt, mikor Arturisek igyjartak...
>>>Miért kéne dolgoznia rajta? Honnan tudná, hogy mi is az? Elvégre most találkoztak először vele
Szerintem nem. Arturis faját ugyanis már asszimilálták (pont ezért rágott be a koma a Voyagerre) szóval Seven elvileg ismeri a slipstreamet. Bár a hülye készítők lehet, hogy azzal magyaráznák a dolgot, hogy csak azután asszimilálták Arturis faját, miután Seven kikerült a kollektívából. Egyébként, tudnia kell róla.
Kíváncsi lennék, ha egyszer kiadnának egy könyvet amiben megmagyaráznának a Star Trek összes hibáját, akkor az mekkora lenne. Ki kellene kérni a rajongók véleményét, nyilván a legtöbben a 'continuity error'-ra szavaznának, ami az események egymásutániságának hiánya, illetve időbeli problémák (két résszel ezelőtt, azt láttuk, hogy... most meg mégis az van, hogy...)
SPOLIER WARNING !!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
A folytonossági hiba klasszikus példája: A Voy utolsó részében ugyanaz lesz a Borg királynő, aki már a First Contact-ben is volt. Viszont ő ott a film végén igen csúnya bánásmódban részesül Picard és Data által... Ehhez képest hogy jön most vissza ???
A tegnapi rész alapján, csak meg kell erősíteni a burkolatot és máris pikk-pakk otthon vannak. Ám sejtem, hogy míg minden szuperbaromságot kitalálnak 2 perc alatt, erre az egyszerű problémára még 3 szezon alatt sem fognak rájönni. :(( A szereplők és az epizódok alapsztorijai remekül kidolgozottak, de sajnos néha olyan hülyeségeket raknak bele, ami igencsak kiábrándító. Ilyen sok ellentmondást már rég nem láttam egy sorozatban sem. Ennek ellenére most a kedvenc sorozatom a Voy. :)
Meg egy kerdes: a Killing Gameben volt, hogy egy hatalmas robbanast szimulalt a computer de mivel kiszedtek a biztonsagi rendszert, ezert karositotta a hajot. Hogyan lehet fotonokbol karosito robbanast letrehozni? Azt ertem, hogy a penge miert hat (ahogyan az orvos is meg tudja fogni az eszkozoket), de a robbanas azert mas dolog!
Ez az utobbi ket resz most nagyon jo volt. Mar csak azt nem ertem a One resszel kapcsolatban, hogy miert hasznaltak eddig ezeket a kamrakat. Akkor nem oregednek kevesebb ellatmany kell nekik stb.
A Hope&Fearben meg azt nem ertettem, hogy miert nem dolgozik Seven regebb ota az orveny technikan. Mar hamarabb is gondolkozhattak volna egy gyorsabb hajtomun!
Hmm .. elgondolkodtató, hogy a borg miután asszimilálta a quantumörvény technológiát, nem lenne -e jobb lecserélni a transztér csatornát? Ha jól vettem észre, hatékonyabb. Vagy a kockák szerkezete nem engedi?
Majus 6-ka, vasarnap, a Petofi Csarokban de. 10 oratol
10:00 Filmvetites: Star Trek: Voyager (Skorpio I-II)
11:30 Filmvetites: Babylon 5: A gyulekezo
13:00 A Birodalom visszavag werkfilmje
13:20 Filmvetites: Csillagkapu: A kigyo szoritasaban II
14:10 SF Nap megnyito - Tartja: Novak Peter
14:15 A Magyar Star Trek Klub musora A klingonok mar a spajzban vannak! - A Magyar Star Trek Klub filmje
14:55 Legyel Te is Admiralis! - Star Trek kvizjatek Queue jatekvezetovel
15:25 Interju a Star Trek: Voyager szinkronszineszeivel
15:45 Az Eredeti Csillagok Haboruja Klub Egyesulet musora Az Episode II hirei es elozetese
15:57 A Csillagok Haboruja halottjai - szineszek, akik mar nincsenek koztunk
16:07 Az Arnyakademia - Az Eredeti Csillagok Haboruja Klub Egyesulet filmjenek elozetese
16:17 Duality - Csillagok Haboruja rajongoi film az internetrol
16:32 Csillagok Haboruja divatbemutato
16:47 Csillagok Haboruja kvizjatek
16:57 A Solaria internetes magazin bemutatkozasa
17:12 A Harry Potter Klub bemutatkozasa
17:27 Orszemkepzes a Fold nevu bolygon - A Magyar Babylon 5 Klub szinpadi jelenete
17:47 A Magyar Csillagkapu Klub musora
18:15 Musorzaras - Finale
Vegetable, Dob!
Köszönöm a legutóbbi kérdéseimre a választ!
Ez a tegnapi rész marha jó volt!!! Kivételesen csak 1 ellentmondást találtam most, a többi elfogadható volt. Szóval, ezek szerint elég 1 emberke is hogy elvezesse a Voy-t. De akkor mi a lóf@szt tütyködnek ezek állandóan a konzolok előtt?? Mindenki sír, hogy nem ér rá, mert műszakozik. :) A Computer meg olyan ész, hogy elég lenne, azt mondani neki: "Computer! Haza, a legrövidebb úton!". Ennyi. :))
De ez (is) most tényleg jó rész volt!
Én legutóbb UFO kiállításon voltam a Pecsában. Meg lehet tudni valamit, hogy mi is folyik konkrétan egy ilyen bulin? Az a klingon videó elég pöpec lehet, aki nem tud elmenni az is megnézheti majd valamilyen videóformátumban? :)
Én azon kevés klubtagok közé tartozom, akik idén is kifizették a tagságit, igazolványom is van már egy ideje, de a Sci-fi Napra nekem is 600 lesz a beugró. Ugyanis ez nem a Klub rendezvénye, ide nem érvényes a kedvezmény. Szóval, ne szomorkodj, kedves Veg.
A klingon maszkok már rég kész vannak... Ugy rémlik, mintha más fajjal lett volna nagyobb bajuk... :o) Én ugyan vulcani vagyok részben, de a klingonokat nagyon kedvelem... ;-)
:))) Keszen van. Ennel nagyobb baromsagot nem csinaltak az utobbi idoben Magyarorszagon!
Honnan vannak a remek Star Trek cuccok. Kulonosen a klingon dolgok erdekelnek! Ugyanis klingon/borg rajongo vagyok. (Az utobbiban benne van egy kicsit Seven keze. Vagy masa is?:P)
Biztos lesz még sok minden, de ami legkiváncsibb vagyok: A korridor cikke "A klingonok már a spájzban vannak" sci-fi napra készült
filmről :) A cikk nem spoiler, nyugodtan belenézhecc :o)