Sehol, láttál egy komoly áldozatot is, pláne 500-at? Ahogy én láttam a videókból, főként üveg betöréséből eredő vágott és a lezuhant üzemanyag miatti égési sérülések vannak, elenyésző a repeszsérült és csonkolásos eset.
Nem, mintha bárkinek is kívánnám, akár csak ezt is, így örüljünk neki, hogy csak egy jó nagy blöff, szerintem ez a legjobb ami lehet, pont ott tényleg ártatlanok vannak.
Teszem hozzá, hogy a nyugati sajtó tolja leginkább a dezinformálást, miközben órák óta nyílt titok, hogy mitől volt és legfőképp milyen hatással, de most már magukból is hülyét csináltak.
(lásd anno NYT esete Konsztantyinovkával is ugyanez)
A videók alapján valóban lezuhanó rakéta lehetett. A kórház udvarán sem látható bombatölcsér, leginkább nagy tűz nyomai láthatók, ami szintén hajtómű robbanásra utal. A több száz áldozat továbbra is érhetetlen.
A videók alapján egyébként sokkal valószínűbb a kórháztól több kilométerre történő indítás. Az állítólagos lehallgatott Hamasz beszélgetésben említett temetőből indítás félreértés vagy félrefordítás lehet. Vagy kamu.
Én ugyan nem, de azok valóban arab terroristák voltak, akik október 7-én rátámadtak Izraelre és hogy miket műveltek ott, azt jobb itt le sem írni, annyira szégyenletes.
Semmi feltételezés nem volt a mondatomban. Hogy a Hamász emberei micsoda borzalmakat műveltek a civil izraeli lakosság ellen, azokat tények támasztják alá. Pl. a túlélők leírásai.
A rafahi határátkelőnél egyiptomi civil szervezetek tüntetnek, ellenezve a palesztin lakosság beengedését a Sínai-félszigetre, másrészt azért hogy a kb 3000 tonna élelmiszer segélyt engedjék át Gázába.