Azt azért nagyon birom a Trekben, hogy van benne kohézió és összefüggés, még a Voy-ban is, bár ezt többen vitatják. Nem értem mért kell annyira azt mondani, hogy nincs folytonosság. Szvsz akkor tényleg az egész szappanopera szer? lenne, ha minden részben Torres és Paris egymást falnák... Kim és Hetes "viszonyára" is történik id?röl,id?re utalás. Hogy a kapitány és Csikótej nem jön össze? Hát hiányzik az nekünk, most ?szintén?
Az is tetszett hogy a "~Remény és kétség" c. részben szerepelt "Héjsz" admirális, aki az FC elején értesíti Picart, hogy "Ma hajnalban megtámadták koloniánkat... A támadó neve..." "Igen tudom, a Borg"
A Protonos részek meg egyszer?en csak a hangulat és a rendez? miatt fekete-fehérek, semmi holotechnoblabla nem kell ehhez.
'Ami azonban a legjobban tetszett, az az, hogy Párizsi mondta Seven-nek, hogy tartóztassa fel a robotot, Seven meg csak egyszerűen benyögte a nagy csatakiáltást: "Én BORG vagyok..." és kihúzta a "dugót a konnektorból" :))) '
Nekem is ez a szöveg tetszett a legjobban, de én úgy emlékszem még volt folytatása is:
"Én BORG vagyok"..."Az meg mi?" és kihúzta a "dugót a konnektorból" :)))
Na azert! :) Mar feltem, hogy senki sem ismeri rajtam kivul. :))) Azt a par hibat meg elnezem neki. Nagyon jo a hangulata. Foleg amikor az erdeti szereplokkel talakozol... Seven-el a borg kockaban gyakni a dolgozokat, ugy hatott ram, mint ha drogoznek. :)) Meghat, korbejarni a Voyager-t nem lesz samli. Erdemes letolteni azt a kb. 10megas elozetest. Nagyon durva!
Nem tudom mi bajotok van a "ONE" és a "NIGHT" részekkel nekem nagyon tetszettek.
De amit nem értek, az az, hogy Proton Kapitány és "titkárnője" miért lesz fekete-fehér, ha futtatják a holoprogramot. Mert az, hogy maga a progi ilyen szinű, az egy dolog, de az embereknek is annak kell lennie az már durva.
Ami azonban a legjobban tetszett, az az, hogy Párizsi mondta Seven-nek, hogy tartóztassa fel a robotot, Seven meg csak egyszerűen benyögte a nagy csatakiáltást: "Én BORG vagyok..." és kihúzta a "dugót a konnektorból" :)))
Más - a slipstreem miért lett quantum örvény? Tudom, hogy elméletileg ugyanaz, de nekem a slipstreem jobban tetszett.
A másik meg, hogy teljes áramkimaradás esetén a független alrendszerek miért tudnak mégis működni? Itt a teljesen van a hangsúly!!!
Ja mégvalami ha leállitják az életfenntartást (ONE), akkor miért akar Seven azonnal megfulladni? A levegő ekkora hajóban nem fogyhat el azonnal, és nem hülhet ki azonnal a hajótest, mégha az űrben kutyahideg is van, vagy nem?
Apropó, ha valaki megtudja majd, melyik "boltba" lehet hozzájutni az Elite Force küldetéslemezhez, legyenolyan kedves, és mailozzon már nekem, mert nagyon várom :)
Már hogyne próbáltuk volna, nagyon szuper kis game, minden hibája ellenére [pl.: a végén a főhös ugye EGYEDÜL megy a fő-fő gonoszt legyakni, mert úgy macho... na, én itt majdnem uninstalláltam a progit].
Főleg azt várom, hogy teljesen szabadon végigjárhassam a Voyagert! Ez nagyon szimpi dolog, csak azt nem értem miért nem volt benne az alapverzióban...
Tegnap "megvettem" a Star Trek - Away Team nemvü progit.. elég jó. Commandos + Baldurs Gate Startrek univerzumban.. nekem nagyon bejön, ha valakinek kell a "bolt" neve megírom emailbe.
hali! voyager-trade lehetőség:
ha valaki rendelkezik 2-es és/vagy 3-as szezon epizódjaival (videofile formájában, avi/asf) és cserébe elfogad 1,4,5,6,7-es szezonbeli epizódokat, az írjon!
>>így akár több Borg királynő is futkoshat egyszerre, hisz ők sem indivídumok, mint mondjuk 7
Jójó, de akkor legalább a kinézetét ill. az őt alakitó szinészt megpróbálhatták volna más kinézetűvé varázsolni, vagy talán az összes királynő egypetéjű iker? :)
Hát ez a mai rész meg mi a fütyi volt??? Mi az, hogy nem látni a csillagokat???? És ami mögöttük volt?? De még ha így is lenne, akkor is mit érdekli őket, nem hiszem hogy percenként bámulnának ki a monitornyi nagyságú ablakokon.
Már kifejezetten várok egy olyan részt, amiben nem találok banális hülyeségeket! ;)
"...Egyébként, tudnia kell róla. ..."
Emlékezz arra, hogy a Borg dolgozókkal nem osztanak meg minden infot csak AMI HASZNOS szamukra, erdekeltek benne. Ezt 7/9 el is mondta egy korábbi részben.
mit mondott a Borg királynő Picardnak a First Contactban?
"Túl háromdimenziós a gondolkodásod."
vagyis őt akárhányszor ha elpusztítják, nem semmisül meg, hiszen ő maga a kollektíva, vagyis ahhoz, hogy a Borg királynőt tényleg megsemmisítsék, ahhoz magukat a Borgokat kell kiírtani. így akár több Borg királynő is futkoshat egyszerre, hisz ők sem indivídumok, mint mondjuk 7
>>>Tevedsz. Ugyebar Arturis fajat a 8472 konfliktus utan asszimilalta a borg, epp azert, mert a Voyager segitett legyozni a 8472-ot, igy a borg tovabb tudott terjeszkendni. Tehat Seven mar a Voy-on volt, mikor Arturisek igyjartak...
Szerintem nem. Arturis faját ugyanis már asszimilálták (pont ezért rágott be a koma a Voyagerre) szóval Seven elvileg ismeri a slipstreamet.
Tevedsz. Ugyebar Arturis fajat a 8472 konfliktus utan asszimilalta a borg, epp azert, mert a Voyager segitett legyozni a 8472-ot, igy a borg tovabb tudott terjeszkendni. Tehat Seven mar a Voy-on volt, mikor Arturisek igyjartak...
>>>Miért kéne dolgoznia rajta? Honnan tudná, hogy mi is az? Elvégre most találkoztak először vele
Szerintem nem. Arturis faját ugyanis már asszimilálták (pont ezért rágott be a koma a Voyagerre) szóval Seven elvileg ismeri a slipstreamet. Bár a hülye készítők lehet, hogy azzal magyaráznák a dolgot, hogy csak azután asszimilálták Arturis faját, miután Seven kikerült a kollektívából. Egyébként, tudnia kell róla.
Kíváncsi lennék, ha egyszer kiadnának egy könyvet amiben megmagyaráznának a Star Trek összes hibáját, akkor az mekkora lenne. Ki kellene kérni a rajongók véleményét, nyilván a legtöbben a 'continuity error'-ra szavaznának, ami az események egymásutániságának hiánya, illetve időbeli problémák (két résszel ezelőtt, azt láttuk, hogy... most meg mégis az van, hogy...)
SPOLIER WARNING !!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
A folytonossági hiba klasszikus példája: A Voy utolsó részében ugyanaz lesz a Borg királynő, aki már a First Contact-ben is volt. Viszont ő ott a film végén igen csúnya bánásmódban részesül Picard és Data által... Ehhez képest hogy jön most vissza ???
A tegnapi rész alapján, csak meg kell erősíteni a burkolatot és máris pikk-pakk otthon vannak. Ám sejtem, hogy míg minden szuperbaromságot kitalálnak 2 perc alatt, erre az egyszerű problémára még 3 szezon alatt sem fognak rájönni. :(( A szereplők és az epizódok alapsztorijai remekül kidolgozottak, de sajnos néha olyan hülyeségeket raknak bele, ami igencsak kiábrándító. Ilyen sok ellentmondást már rég nem láttam egy sorozatban sem. Ennek ellenére most a kedvenc sorozatom a Voy. :)
Meg egy kerdes: a Killing Gameben volt, hogy egy hatalmas robbanast szimulalt a computer de mivel kiszedtek a biztonsagi rendszert, ezert karositotta a hajot. Hogyan lehet fotonokbol karosito robbanast letrehozni? Azt ertem, hogy a penge miert hat (ahogyan az orvos is meg tudja fogni az eszkozoket), de a robbanas azert mas dolog!
Ez az utobbi ket resz most nagyon jo volt. Mar csak azt nem ertem a One resszel kapcsolatban, hogy miert hasznaltak eddig ezeket a kamrakat. Akkor nem oregednek kevesebb ellatmany kell nekik stb.
A Hope&Fearben meg azt nem ertettem, hogy miert nem dolgozik Seven regebb ota az orveny technikan. Mar hamarabb is gondolkozhattak volna egy gyorsabb hajtomun!
Hmm .. elgondolkodtató, hogy a borg miután asszimilálta a quantumörvény technológiát, nem lenne -e jobb lecserélni a transztér csatornát? Ha jól vettem észre, hatékonyabb. Vagy a kockák szerkezete nem engedi?
Majus 6-ka, vasarnap, a Petofi Csarokban de. 10 oratol
10:00 Filmvetites: Star Trek: Voyager (Skorpio I-II)
11:30 Filmvetites: Babylon 5: A gyulekezo
13:00 A Birodalom visszavag werkfilmje
13:20 Filmvetites: Csillagkapu: A kigyo szoritasaban II
14:10 SF Nap megnyito - Tartja: Novak Peter
14:15 A Magyar Star Trek Klub musora A klingonok mar a spajzban vannak! - A Magyar Star Trek Klub filmje
14:55 Legyel Te is Admiralis! - Star Trek kvizjatek Queue jatekvezetovel
15:25 Interju a Star Trek: Voyager szinkronszineszeivel
15:45 Az Eredeti Csillagok Haboruja Klub Egyesulet musora Az Episode II hirei es elozetese
15:57 A Csillagok Haboruja halottjai - szineszek, akik mar nincsenek koztunk
16:07 Az Arnyakademia - Az Eredeti Csillagok Haboruja Klub Egyesulet filmjenek elozetese
16:17 Duality - Csillagok Haboruja rajongoi film az internetrol
16:32 Csillagok Haboruja divatbemutato
16:47 Csillagok Haboruja kvizjatek
16:57 A Solaria internetes magazin bemutatkozasa
17:12 A Harry Potter Klub bemutatkozasa
17:27 Orszemkepzes a Fold nevu bolygon - A Magyar Babylon 5 Klub szinpadi jelenete
17:47 A Magyar Csillagkapu Klub musora
18:15 Musorzaras - Finale