Keresés

Részletes keresés

_Espada Creative Commons License 2021.01.11 0 0 222

Örülnék neki, én csak puhatolózásokat hallottam jó pár név mellett.

De talán lenne rá esély, ránéztem eurobasketen a lengyel csapatra, csak ugyan igazoltak, de ami feltünőbb, Dorsey az Arénában megállíthatatlan volt, Körmend is emlékezhet rá,tavaly Europe Cup-ban nyomta,nem gyengén,

de az utobbi meccsein nagyon keveset tett a csapat játékához hozzá(3,4 pontok 20+ perc alatt).

Előzmény: CrazyBasket (221)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.11 0 2 221

Tegnap sem játszott a Lublinban a srác! És igazoltak is azonos posztra a múlt héten, aki játszott már viszont tegnap!

Előzmény: _Espada (219)
_Espada Creative Commons License 2021.01.11 -1 1 220

Ákossal egy hosszú interjút közeljövőben jó lenne olvasni.

Sok a kérdőjel vele kapcsolatosan számomra.

_Espada Creative Commons License 2021.01.11 0 2 219

Megint egyezik az infónk :)

Előzmény: CrazyBasket (218)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.11 0 5 218

Dorsey lehet az egyik, akit szeretnénk a Lengyelektől!

Előzmény: _Espada (212)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.11 0 2 217

De ez egy nem átlagos alapszakasz ami most van. Nézz rá a beosztásra! 2-3 naponta meccset játszunk. Ilyenkor jól jön ha nem játszanak 30-35 perceket a játékosaink. Szóval nem hinném, hogy ilyen helyzetben bárki reklamálna a játékperceiért.

Előzmény: falco Man (215)
falco Man Creative Commons License 2021.01.11 0 0 216

Plusz ha BL-Ben sajnos nem jutnánk tovább, akkor meg inkább feleslegesnek látom.

falco Man Creative Commons License 2021.01.11 0 0 215

Alapvetően én is egyetértek azzal, hogy bővítjük a rotációt, de tegyük fel, hogy több sérülés nem lesz, akkor kinek a percei fognak drasztikusan lecsökkenni az alapszakasz végéig ? Nem biztos, hogy ez a koheziora jó hatással lenne.  Ugye egy fiatalnak mindig pályán kell lenni 20 percig, ez nálunk nagyon latszik sajnos az első félidőben.

Ha egyébként hozunk is valakit, mindenképpen egy elsősorban jó védő hátvéd kellene Anderson és Zoli melle, akinek nem kell sok labda. Jó lett volna ha Keller nyáron jön és akkor Curry is maradhatott volna. . Plusz meg én is jobban örültem volna neki. :)

nForce Creative Commons License 2021.01.11 0 0 214

Abszolút egyetértek. Keller szerződtetése egy befektetés is valahol a következő évre és jó látni a koncepciót, de az idei évet tekintve úgy van igazán értelme ennek az igazolásnak, ha tudjuk bővíteni a rotációt.

Ha igaz a lenti hír Searcyvel és az új légióssal kapcsolatban, akkor simán el tudok képzelni egy deal-t a lengyel csapattal.

Előzmény: Godemperor (213)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.11 0 1 213

Szóval te úgy gondolod, hogy idén is söpréssel nyerünk? Hát én ebben azért nem vagyok biztos. Alacsony poszton amúgyis kevesebben vagyunk mint tavaly, plusz ha a PO-ban esetleg valaki kidől onnan, akkor annyi lehet a bajnokságnak.

Én azt mondom, ha van rá keret, akkor nem árt egy ötödik légiós oda.

Előzmény: falco Man (210)
_Espada Creative Commons License 2021.01.11 -1 2 212

Én úgy tudom,több név is van a kalapban(összesen 3) és 2es posztra keresünk játékost.

A több név között szerepel olyan is, aki jelenleg az egyik BL ellenfelünknél pattogtat.

Lehet rosszul tudom.

Előzmény: Törölt nick (211)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.11 0 2 211

Gondolom azért nem a Zaragozához.:) 

Okornnál szerintem az számít, hogy aki tapasztaltabb abban bízik.  Így volt ez Searcy esetében (Lake-kel szemben), és erről van szó Doktor és Dancsecs összevetésében is. De szerintem ez majdnem minden edzőnél így működik. Szerintem is meg lehetne próbálni Dancseccsel kezdeni, és Kovácsot is pályára küldeni. Bár az igaz, hogy az edzéseken nem vagyok ott, szóval én ezt látatlanban véleményezem csak.

Az viszont érdekes, hogy van , aki magabiztossággal írja, hogy nem érkezik ötödik légiós, és van, aki szintén ilyen magabiztosan hirdeti, hogy fog érkezni. Én inkább azt gondolom, hogy Gasper csak akkor ment volna bele ebbe a center cserébe, ha pluszban érkezik még valaki alsó posztra. Nyilván minden anyagiak függvénye, és ismerve a jelen állapotokat ennek a keretnek is nagyon kell örülnünk. Szerintem egyébként ilyenkor 1-2 posztra elég olcsón is hozzá lehetne jutni játékoshoz. Olyan viszont ne jöjjön, aki pár éve még komolyabb szinten játszott, de már egy éve nem lépett pályára, meg olyan se, aki "jó játékos ám", csak sérülés miatt egy jó ideje nem játszott.  Ilyen játékosokhoz kevés már ez a pár hónap, ami hátra van. 

Előzmény: CrazyBasket (208)
falco Man Creative Commons License 2021.01.11 0 0 210

Csak a PO-val számoltam plusz utolsó 3 forduló, ahol esetleg egyesével pihentetunk, így gondolkoztam. De továbbra is úgy látom, ha nem lesz hosszabb sérülés, akkor nem kell és nem is fogunk hozni, persze ha egyaltalan van ra keret.

Előzmény: Godemperor (200)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.11 0 1 209

Akkor gondolom a lengyelekhez.

Előzmény: CrazyBasket (208)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.11 0 0 208

Az egyik BL csoportellenfelünkhoz! :)

Előzmény: RJBarrett (206)
FALCOMAN1 Creative Commons License 2021.01.11 -1 0 207

Én arra tudok gondolni , Doktor és Dancsecs között annyi a különbség , hogy Petinek több tapasztalata van Zegi múltja miatt is , és mivel magasabb , nagyobb darab védekezésben talán jobban rá meri bízni az ellenfél irányítóját .

Devin kiváncsi leszek hova megy . Meg remélem hozunk vkit ha belefér 1-2 posztra . Mert nem fog Beni mindig ilyen jól játszani mint az utóbbi meccseken .

RJBarrett Creative Commons License 2021.01.11 0 1 206

Hova igazol Searcy?

_Espada Creative Commons License 2021.01.11 -1 1 205

Okorn nem hülye edző,valamiért csak Doktort játszatja.

De hogy ennek mi az oka, nem sikerült rájönnöm.

Searcynek sok sikert az új csapatában!

Nálunk pedig lesz 5.légiós. :)

Előzmény: CrazyBasket (204)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.11 -1 1 204

Illetve biztosabb a Dancsecs keze mint a Doktoré! Doktornak amúgy is ez az utolsó olyan éve, amikor belefér a fiatal szabályba! 

matt999 Creative Commons License 2021.01.11 -1 1 203

Dancsecs nemcsak, hogy tehetségesebb Doktornál, hanem még ráadásul saját Falco nevelés is! Mindenképpen őt kéne játszatni Doktor helyett!

Előzmény: Yelloman (202)
Yelloman Creative Commons License 2021.01.11 -1 1 202

Andersonról van valakinek infója?

A fiatalszabály értelmét mindenki elismeri, de ettől függetlenül szerintem a tehetség utat kell, hogy törjön magának, de nagyon fontos lenne, a fiatalok mentális felkészítése is!

A Szeged ellen egyébként a Dancsecs sokkal meggyőzőbb volt szerintem, mint a Doktor , s ez már nem először fordult elő!

Többet játszatnám , mert én úgy látom benne több (egészséges) önbizalom van , ami szintén fontos a kiugró teljesítményhez!

jumpman2323 Creative Commons License 2021.01.11 -2 4 201

Sziasztok! én is új résztvevőként fogom megosztani a gondolataimat a jövőben. Szakmailag lenti kollégával egyetértek Keller leigazolásával, talán a legfontosabb része, hogy a jövő szezonra is biztosítva van így a magyar magunk.

másik téma: tegnapi meccs első félidejében is kijött a fiatalszabály értelmetlensége. attól valaki nem lesz jó játékos, hogy kötelezően játszik X játékpercet. ha megvan a tehetsége és szorgalma egy játékosnak, akkor mindenféle idióta szabály nélkül is meg fogja kapni a lehetőséget. (Jelen esetben viszont játékminőség romláshoz vezet, illetve a csapatok számára extra költségekkel, mert olyanért kell fizetni, ami alapból nem lenne indokolt.) hajrá Falco! 

Előzmény: Savaria9700 (197)
Godemperor Creative Commons License 2021.01.11 -1 0 200

Először is gratula a fiúknak!

Fene tudja. Gondolom azért nem játszatja mostanában Kovácsot, mert alsó poszton kell a tehermentesítés. Ha ő játszana fiatalként többet, akkor értelemszerűen több perc jutna az említett három posztra netán érkező légiósnak. A max 12 meccs hogy jött ki? Nekem az 15, persze lehet hogy csak 9. Mire jönne, addigra amúgy sem maradna sok meccs az alapszakaszból. Meg sok minden függ attól is szerintem, hogy a BL-lel mi lesz.

Előzmény: falco Man (195)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.01.11 -2 0 199

Ismerős csapatba megy, de nem Magyarországról! Köszi mindent Devin!

Előzmény: Donc1c (198)
Donc1c Creative Commons License 2021.01.11 -1 3 198

Köszi mindent, Devin!

(Elköszönt az instagram sztorijában)

Savaria9700 Creative Commons License 2021.01.10 -1 6 197

Sziasztok!

Először is gratulálok a csapatnak a mai győzelemhez, külön gratuláció jár Váradinak és Perlnek. A mentalitásukkal meccsről-meccsre bizonyítják, mennyire fontos hogy itt játszanak.

Keller leigazolása kapcsán több tényezőt is érdemes figyelembe venni, annak tudatában hogy néhányan számomra érthetetlen módon visszalépésnek tekintik Searcy-hez képest:

-Védekezésben teljesen más szintet képvisel Searcy-hez viszonyítva, bővül vele a védekezési variációk lehetősége, mivel ha pályán van 2/2-ők védése váltással is megvalósulhat 

-Ezt a meccsritmust Searcy eddig is nehezen viselte és ez csak egyre rosszabb lenne, sok meccset kihagyna

-Keller mentalitása magyar szinten mindig is kiemelkedő volt, megalkuvást nem tűrő játékot mutat minden , mezei’ bajnokin is

-Nagyon jó elzárásokat ad Searcy-vel ellentétben, pick&roll-ban kiemelkedő(ezen felül kifelé is tud válni elzárások után, ezzel helyet teremtve a mezőnyembereknek)

-Jövőre nézve ez a 1,5 éves szerződés tervezhetőséget nyújt a csapat számára 

-Ezen felül ezáltal egyik rivális rotációja sem bővül a válogatott kezdő centerével

Szóval ezeket mérlegelve kell tekinteni a dolgokat, mert oké hogy pozícióból jobban dolgozik Searcy, de ez egy tényező a sok közül. 

Óriási erősítés Keller érkezése! 

Amúgy örülök, hogy ilyen népes fórumozó társaság jött itt össze, én is próbálom majd néhány gondolatomat megosztani veletek a szezon során.

zizou0005 Creative Commons License 2021.01.10 -1 9 196

Sok jó játékosunk van igen ... és én büszke vagyok arra, hogy a sok jó között a legjobb a saját nevelésű Perl Zoli, míg a másik saját nevelésű Beni pedig a legjobb kapitány/vezér.

Jó légiósokat bárki tud fogni bármikor, de 2 ilyen magyarja senkinek sincs ;)

falco Man Creative Commons License 2021.01.10 -6 0 195

Én csak a tényekből próbálok kiindulni. Gasper nyáron mondta, hogy ha Kellert sikerul leigazolni, akkor négy legiossal visszuk végig a szezont, gondolom ez nem valtozott nála. Plusz ugye ennek csak maximum 12 meccsre lenne hatása, addig az ifi szabály miatt nem lenne semmi jatekideje, maximum 8 perc körül, amiért nem igazán jön legios játszani. 3 posztra hatodik ember lenne Anderson, Benke, Zoli, Beni, fiatal mögött. Ezek alapján én nem látok erre esélyt, maximum tényleg akkor ha Kyan kidol több hónapra. 

A többin nem érdemes vitatkozni, sok jo játékosunk van, szerintem Andetson a legjobb. Jó dolog, ha ilyen játékosok között lehet válogatni.:)

Előzmény: Törölt nick (193)
splity24 Creative Commons License 2021.01.10 -2 0 194

tudom nem engem kerdeztel de itt huzodasokrol van szo! Azt barki szerezhet. Lehet ez csak egy veletlen egybeeses most, hogy 2x egymas utan igy jart de ha komolyabb a dolog az mar tobb kerdest is felvet!

Előzmény: Törölt nick (193)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.10 -2 1 193

Tudom, hogy Kyan nagy kedvenced (bár azzal nem értek egyet, hogy a csapat legértékesebb játékosa) , ezért kérdezném tőled, hogy mi a véleményed  a sérülései kapcsán? Ha esetleg megsérülne harmadszor is (persze ne legyen így ! ) az átigazolási idő előtt, akkor elgondolkodnál a cserén (még akkor is, ha ilyen minőséget nyilván nem kapnánk ilyenkor), vagy kockáztatnád, hogy utána talán sérülésmentesen végig tudja vinni a szezont?

Előzmény: falco Man (188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!