Keresés

Részletes keresés

FHV Creative Commons License 2008.08.11 0 0 608

Nem probléma. Amíg az NS a cikkjében lehozza, hogy Kati 50%-ot védett - szemben a valós 38%-kal - és ezzel elkápráztatja az olvasókat, addig hiába is vár arra Herr, hogy beállhasson, hiszen Kati szuper...

Csak az a baj, hogy a tudósító utánanézhetne az olimpiai stat-oknak, és utána kellene megírni a cikket. Ugyanis Kati - Hajdú jól látja - közepes formában van sajnos, míg a többi csapat kapusai igencsak brillíroznak...

Most a brazilok ellen már csak 32% volt a teljesítménye, hozzátéve, hogy a II. félidőben nem igazán kapta meg a segítséget a védőktől, (bár az elsőben is inkább a ziccereket fogta) ráadásul el is fáradt...

Előzmény: Törölt nick (455)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 607

Mondjuk ezt a magyarázatot speciel értem.

Ugyan leadtunk öt gól előnyt, de még így sem kerültünk hátrányba. Ha még egy-két gólt lőnek szvsz biztos kikéri az időt akkor és ott. És a csapat anélkül is magára talált és tartotta az x-et illetve a +2-t.

A végén végülis jókor kértük ki...

Előzmény: enndru (603)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.11 0 0 606
 Nos- ha ez igaz- gratulálok, mindenféle értelemben!
Előzmény: xxx7 (592)
Prücsök. Creative Commons License 2008.08.11 0 0 605
Pl Hajdu üljön fel a lelátóra Imre Vili helyett? :)
Előzmény: enndru (603)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 604

Azért nem hiszem, hogy ez csak Pekingben derült volna ki...

És augusztus 4-ig lehetett leadni a csapatlistát szóval volt rá idő.

Előzmény: xxx7 (598)
enndru Creative Commons License 2008.08.11 0 0 603
"- Nem lehetett volna időkéréssel megakasztani a brazil felzárkózást?
Hajdu János - Talán érdemes lett volna időt kérni, meg is fordult a fejemben, ott volt a kezemben a tábla. Ugyanakkor az időkérést a második félidőben az ember arra tartogatja, hogy meccset nyerjen vele. Ha az elején kihasználom a lehetőséget, akkor a végére nem marad esély."

Egy hét alatt ennyi "érdekes" nyilatkozatot...

Az edzők közötti munkamegosztáson nem lehetne valahogy változtatni a komoly meccsek előtt? :)
Előzmény: V-Man (577)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 602

Mert amúgy elég megbízhatóak az információid, például a tavalyi vb-topic-ból ez itt:

'Na elmondom amit ma hallottam a csapatról.

A gondok Görbicz és Tóth körül alakult ki és a román
meccs után teljesedet ki mivel Sopi lőtt 14 gólt és úgy érezte elég jól teljesített és erre tessék az a hülye órát nem Ő hanem Anita kapta és nem ajánlotta fel neki úgy mint Pirosnak.'

(Vb-topic 9367. komment)

xxx7 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 601
Pastrovicsot vitték volna de mivel még Orsit se akkarja becserélni ezért erről lemondtak.
Prücsök. Creative Commons License 2008.08.11 0 0 600

Honnan az info?

Nem kellene feleslegesen keverni...

RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 599
Te a csapatból ismersz vkit...?
xxx7 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 598
Sajnos nem.
Előzmény: RnD (597)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 597
Csak vicceltél, ugye?
Előzmény: xxx7 (592)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 596

Nagyon úgy néz ki...De bejelentették ezt vhol hivatalosan? És miért nem?

Mert ha bejelentették volna, akkor handball.hu-n aligha maradnak el a kommentek, márpedig ilyenekre ott nem emlékszem.

Előzmény: attus germanicus (594)
xxx7 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 595
Igen nem neveztünk nem fért bele a keretbe (pénz) és a kapitány azt mondta neki nincs rá szüksége mert a kinti emberek megoldják.
Előzmény: attus germanicus (594)
attus germanicus Creative Commons License 2008.08.11 0 0 594
Én úgy tudom, hogy nem neveztük 15. játékost. Az oroszokkal ellentétben nem adminisztratív hiba miatt, hanem úgy egyáltalán nem.
Előzmény: RnD (593)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 593

Cserélni a negyeddöntők előtt lehet, de a cserejátékosnak már most akkreditálva kell lennie (és az olimpiai falun kívül, de Pekingben kell tartózkodnia). Mondjuk ez utóbbi azt hiszem nem kell, de az időeltolódás etc. miatt nagyfokú felelőtlenség lenne ezt az extra játékost csak közvetlenül a becserélése előtt odautaztatni.

Az orosz válogatott nem akkreditálta Szaidovát ezért ők nem is cserélhetnek már játékost (legalábbis ebben a hitben élnek).

Úgyhogy a kérdés: van olyan játékosunk aki az olimpiai falun kívül lakik...? Mert ha nem, akkor lehet h nincs nevezett cserejátékosunk sem.

Ami lehangoló (lenne)...

Előzmény: vincentvega78 (590)
xxx7 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 592
CSAK NEM JÖN A BABA?? (DE)

Sajnos elfelejtetünk 15.ik embert nevezni
creedence Creative Commons License 2008.08.11 0 0 591
"(De nem akarom újrakezdeni a vitát, TT hozzáállásával sztem most töredéke gond van, mint decemberben volt.)"

nem akarod ? Akkor ne akard :))
Előzmény: FaberK (586)
vincentvega78 Creative Commons License 2008.08.11 0 0 590

Érdekes ez a Piga-sztori... Mondjuk Hajdu vagy mondta volna el mi az az ok, vagy inkább ne szólt volna semmit, mert ez így hülyén sült el...(gyárthatjuk az elméleteket:-))

Így viszont ezzel kapcsolatban fölmerül egy-két kérdés:

1. Ez az ok (akármi is legyen) csak a Brazil meccsre szólt, vagy az összesre?

2. Ha az összesre, akkor nem-e le kéne cserélni a 15. játékosunkra?

3. Egyáltalán van 15. nevezett játékosunk?

4. Ha van, akkor ki az?

5. Mikor lehet cserélni?

Félreértés ne essék, semmi bajom Pigával, nem kívánom hogy hazajöjjön, sokkal inkább azt, hogy játszon, mert ma lehet h Ő is segíteni tudott volna támadásban.

De ha olyan probléma áll fent (akár egészségügyi, akár más), ami biztosra vehetően azt eredményezi hogy nem fog pályára lépni egy meccsen sem, akkor azért érdemes lenne elgondolkozni a fentieken.

F37t5H Creative Commons License 2008.08.11 0 0 589
Piga meg biztosan tévézik a társalgóban :)
Előzmény: Prücsök. (585)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 588
Pigniczkivel kapcsolatban már minden titkos: pályára sem lép, nem tudni miért és a képaláírásoknál is más névvel helyettesítettük be az övét. Valamiért nagyon rejtegetjük...
Előzmény: Prücsök. (585)
RnD Creative Commons License 2008.08.11 0 0 587

TT-nek játékidő kell, hogy egyszercsak beinduljon ("robbanjon a dinamit" ahogy Hajdu mondta), ha a padon ülne, akkor semmi nem történne.

A probléma csak az, hogy ha a mérkőzés első 10 percében nem megy neki, akkor arra a meccsre már annyi, csak a következőben reménykedhetünk. Nála vagy az elejétől minden klikkel vagy nem és akkor már nem is fog menni. De azért pályán kell hagyni így is, hogy érezze a bizalmat. Most sem volt baj végülis hogy az első félidőben fent volt, de tény hogy utána sürgősen le kellett volna cserélni.

Előzmény: FaberK (586)
FaberK Creative Commons License 2008.08.11 0 0 586

NA tudja mi kell TT-nek, csak az nem jó a csapatnak. Most akkor gólkirálynő kell vagy jó szellemiségű, a siker lehetőségét hordozó csapat?

(De nem akarom újrakezdeni a vitát, TT hozzáállásával sztem most töredéke gond van, mint decemberben volt.)

Előzmény: xxx7 (423)
Prücsök. Creative Commons License 2008.08.11 0 0 585

Kép a www.mob.hu-ról:

Aláírás: Pálinger Katalin telefonál...

korieander Creative Commons License 2008.08.11 0 0 584

"Hajlamos vagyok szinte örülni annak h Tóthnak eddig nem megy, mert így nagyon jó az esély arra hogy a következő (fontosabb) meccseken menni fog neki"

sztem ezt Hajdu nem fogja hagyni...eddig ugyanis következetesen a magyar csapat ellen működött...(és még szidtam anno Mocsait...pffff)

Előzmény: RnD (574)
takacsi Creative Commons License 2008.08.11 0 0 583
Ellehetetlenítették.....
Kudarc vele is lehetett volna, csak sokkal kisebb sansszal.
Előzmény: F37t5H (548)
legyenugy Creative Commons License 2008.08.11 0 0 582
Ja és elfelejtettem oda írni az előbbi hozzászólásomhoz, hogy amit adtam linket, annak az oldala állandóan frissül, új eredmények, tabella állások, stb.
Ezt is csak ezért írom, hátha esetleg valaki ezt nem tudja!
Érdemes a böngészőben felvenni a kedvencek listájába a linket!
Előzmény: legyenugy (575)
Prücsök. Creative Commons License 2008.08.11 0 0 581
a sok segítő mellé már igazán felvehettek volna valakit,aki nyilatkozik helyette :)
Előzmény: Prücsök. (579)
rezike Creative Commons License 2008.08.11 0 0 580
Igen, pont erre gondoltam én is, Konkoly nagyon sokat cserél Győrben. Volt mikor Görbe a padon kezdett, Pálinger is, serdülőket /Kovacsics, Deáki/ tesz be folyamatosan, sokszor még szoros, vagy nem eldőlt meccseken is.
Előzmény: gerg0 (554)
Prücsök. Creative Commons License 2008.08.11 0 0 579
amatőr...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!