Feltettem ide a Paul Hunter-emlekmusort (42 perc, reklamok nelkul, Mike Smith kommentarjaval). A regebbi videok tovabbra is elerhetok .
Mivel a rendelkezesre allo hely veges, es a kesobbiekben mas videokat is szeretnek feltenni, a Hunter-musor korlatozott ideig lesz fent (1-2 honap).
Ujabb forumozok kedveert szolok, hogy a videokat csak .hu domainrol lehet letolteni, ha valaki kulfoldrol szeretne, irjon egy mailt (zombie1@gmail.com) az IP-cimevel.
"Akik Sheffieldbe eljutnak, szerintem ha megkapják feladatként, hogy lökjenek egyetlen (edzés)nap alatt 15 147-et, akkor megcsinálják."
Úgy tudom Stefán Hendry egy hét edzésein lök átlag 5-öt. De azt sem "készakarva"!
"Ha igaz, hogy magyar játékosok nem nagyon tudnak 100-as breaket sem, akkor - bár már több mint egy éve nem játszottam, mivel nem volt kivel játszanom, mert senkit nem szórakoztatott, hogy nulla esélyük van - holnaptól gyakorolni kezdek."
Világos! Hogy lehettél volna ANNYISZOR világbajnok... :)
"es nagy sajnalattal veszem tudomasul pl vasarnaponkent hogy szinte az asztal ossze van "hanyva"(ugyanis szombat este a "kemenymag" rajta cigizik iszik es sok mas minden.."
Ezt hol tapasztalod?
A személyzet mit csinál szombatonként???
"Talan a Biliard art ban meg elfogadhatoak az asztalok ,de Vantara Pal (magyar snookerjatekos (szerintem nalunk az eggyik legjobb) azt mondta nekem hogy a Biliard art ban a legjobb asztalnak (3 as) is 3-4 szer rosszabb a tempoja."
"En azert reszesitem elonyben a snookert a poollal szemben, es azert tetszik sokkal jobban, mert sokkal nehezebb, es nincs az, hogy "lokok egy nagyot aztan csak bemegy valami". Magyarul nem lehet fafagozni. Marmint itt most a (nagyon) amator poolra gondolok."
Attól, hogy amatőrök, a játékszabályokat megtanulhatnák... És ez 2003 óta sem változott semmit. :(
es nagy sajnalattal veszem tudomasul pl vasarnaponkent hogy szinte az asztal ossze van "hanyva"(ugyanis szombat este a "kemenymag" rajta cigizik iszik es sok mas minden..
Talan a Biliard art ban meg elfogadhatoak az asztalok ,de Vantara Pal (magyar snookerjatekos (szerintem nalunk az eggyik leg jobb) azt mondta nekem hogy a Biliard art ban a legjobb asztalnak (3 as) is 3-4 szer rosszabb a tempoja.
"Saját tapasztalatom, hogy amikor rendben karbantartott asztalon játszom akkor sokkal jobban élvezem a játékot és jobban is szokott menni. (persze ha a klubtulajok nem érdekeltek ebben akkor a saját pénztárcájuk érdekében nem foglalkoznak annyit az asztalokkal,"
Volt jó asztal Pesten. A Sport Biliárdteremben!
Az ország legjobb asztalvilágításával rendelkezett (akkor).
A főváros legolcsóbb óradíjával üzemeltettük. Vagyis pont nem a pénztárcájára gondolt a klubtulaj.
A kommentár magyar. Lehet érezni, hogy a jól ismert snooker kommentátoraink is nehezen találják a szavakat, megviselte őket a tragédia.
Számomra főleg a tribute összeállítás kezdése volt szívszorító, amikor az utolsó versenyén, az áprilisi vb-n felkonferálják Paul-t, majd leadják életének utolsó hivatalos frame-jét...
Én egyébként azt hittem, hogy dokumentumszerűbb lesz a film - végül is "csak" egy-egy emlékezetesebb versenyéből vágták össze az anyagot. Persze így is dícséretes a Eurosport részéről - végül is ők nem bulváradatbázissal rendelkeznek. Verbálisan így is sok info hangzik el Paulról, bár ezek jórészt a halálakor megjelent angol net-es híradásokból, megemlékezésekből kinyert tudnivalók, vagy pedig olyanok, amiket amúgyis tudtunk róla.
Nem találok szavakat. Olyan fura volt látni. Sajnos tegnap nem tudtam megnézni a műsort, de szerencsére ma ismételték, meg hát tegnap fel is vettem. Tényleg erre a mosolyra fogok emlékezni, ha Paul eszembe jut, mert mindig olyan kis vidám volt. Tényleg üde színfoltja volt a snooker világának és hiányozni fog. Most már azért jobban viselem mint egy héttel ezelőtt, de.....Örökké szeretni fogom, soha nem felejtem el.
Itt Németországban 23 órakor ment a Paul-müsor, én eddig meg voltam gyözödve, hogy az ES program egységes.
Torokszorító érzés volt látni valakit ilyen fiatalon, sikeresen, ereje teljében, és közben meg tudni, hogy már nem él. Ráadásul tényleg piszok tehetséges volt, sokat elérhetett volna még; szóval hiába nem voltam sosem Hunter-fan, lelkileg nagyon rossz hatással volt rám az adás.