Hölgyem, jó újra Önt látnom. Szerintem jó ez a sorozat, s benne a gondolatok, mit képvisel, de vannak benne logikai buktatók szép számmal.
Míg a First Contact filmjében félelmetes és hatalmas ellenfelekként néztek farkasszemet egymással, itt a Borgok fellegvárában alázta meg őket pár ember. S mikor menekültek, csak egy kis hajót küldtek utánuk, miért nem a teljes kocka hajóhadat, ráadásul pár perc alatt elérhették volna magát a Voyagert.
Önnek erről mi a véleménye?
Ma megtekintettem egy részt (a múlt hetivel együtt) a Sat1 televízión. Nem értettem, hogy hogy volt képes a Kapitány kiszabadítani Sevent, miközben a Borg fajok ezreit illeszti be soraiba.
A másik, hogy a Királynő említette, miszerint ő is egy bizonyos faj tagja volt. Korábban azt hittem, hogy ő nem valódi. Ezek szerint a Királynőket egy bizonyos fajból válogatják? Továbbmegyek: Ezek alapján korábban nem léteztek Királynők?
A doktor poenjai mindig ülnek. Megvan az, amikor Janeway kérte valamikor régebben, hogy ébressze fel az "eszméletlen beteget" és erre "ébresztő"-kiabálta annak fülébe. Vagy amikor Parisék enyelegtek Belannával: súlyos hormonszintnövekedést érzékelek, sürgősen tennem kell valamit... De Neelix is rendben van. Pl emlekszel arra, amikor a Chakotey-féle transzban volt, es Seven asszimilálni akarta, elhessegette, hogy most nem érek rá, talán majd máskor...
Off: ha valaki Jeri "Seven" Ryan Drakula 2000 c. filmbeli alakításáról akar társalogni, írjon privát emailt a calvinka@freemail.hu-ra
Most nem igazán értem, de a tegnapi "DRONE" rész nem később kellett volna, hogy jöjjön? Lehet, hogy csak keverem valamivel.
Egyébként, ha valaki eddig kételkedett volna abban, hogy Sevennek nincsenek érzései, az most megbizonyosodhatott róla, hogy vannak.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a mai rész tetszett nekem eddig a legjobban az összes közül. A legnagyobb poén is itt volt, mikor is a Doktor Egyhez fordulva azt dörmögi: "- Látom a humorod az "anyádtól" örökölted!!" Na ez volt az, amikor majdnem kiköptem a fogaim a nevetéstől. :))) Persze, találtam most is bakit, de ez annyira tuti rész volt, hogy nem kötekedek! ;)
Azt azért nagyon birom a Trekben, hogy van benne kohézió és összefüggés, még a Voy-ban is, bár ezt többen vitatják. Nem értem mért kell annyira azt mondani, hogy nincs folytonosság. Szvsz akkor tényleg az egész szappanopera szer? lenne, ha minden részben Torres és Paris egymást falnák... Kim és Hetes "viszonyára" is történik id?röl,id?re utalás. Hogy a kapitány és Csikótej nem jön össze? Hát hiányzik az nekünk, most ?szintén?
Az is tetszett hogy a "~Remény és kétség" c. részben szerepelt "Héjsz" admirális, aki az FC elején értesíti Picart, hogy "Ma hajnalban megtámadták koloniánkat... A támadó neve..." "Igen tudom, a Borg"
A Protonos részek meg egyszer?en csak a hangulat és a rendez? miatt fekete-fehérek, semmi holotechnoblabla nem kell ehhez.
'Ami azonban a legjobban tetszett, az az, hogy Párizsi mondta Seven-nek, hogy tartóztassa fel a robotot, Seven meg csak egyszerűen benyögte a nagy csatakiáltást: "Én BORG vagyok..." és kihúzta a "dugót a konnektorból" :))) '
Nekem is ez a szöveg tetszett a legjobban, de én úgy emlékszem még volt folytatása is:
"Én BORG vagyok"..."Az meg mi?" és kihúzta a "dugót a konnektorból" :)))
Na azert! :) Mar feltem, hogy senki sem ismeri rajtam kivul. :))) Azt a par hibat meg elnezem neki. Nagyon jo a hangulata. Foleg amikor az erdeti szereplokkel talakozol... Seven-el a borg kockaban gyakni a dolgozokat, ugy hatott ram, mint ha drogoznek. :)) Meghat, korbejarni a Voyager-t nem lesz samli. Erdemes letolteni azt a kb. 10megas elozetest. Nagyon durva!
Nem tudom mi bajotok van a "ONE" és a "NIGHT" részekkel nekem nagyon tetszettek.
De amit nem értek, az az, hogy Proton Kapitány és "titkárnője" miért lesz fekete-fehér, ha futtatják a holoprogramot. Mert az, hogy maga a progi ilyen szinű, az egy dolog, de az embereknek is annak kell lennie az már durva.
Ami azonban a legjobban tetszett, az az, hogy Párizsi mondta Seven-nek, hogy tartóztassa fel a robotot, Seven meg csak egyszerűen benyögte a nagy csatakiáltást: "Én BORG vagyok..." és kihúzta a "dugót a konnektorból" :)))
Más - a slipstreem miért lett quantum örvény? Tudom, hogy elméletileg ugyanaz, de nekem a slipstreem jobban tetszett.
A másik meg, hogy teljes áramkimaradás esetén a független alrendszerek miért tudnak mégis működni? Itt a teljesen van a hangsúly!!!
Ja mégvalami ha leállitják az életfenntartást (ONE), akkor miért akar Seven azonnal megfulladni? A levegő ekkora hajóban nem fogyhat el azonnal, és nem hülhet ki azonnal a hajótest, mégha az űrben kutyahideg is van, vagy nem?
Apropó, ha valaki megtudja majd, melyik "boltba" lehet hozzájutni az Elite Force küldetéslemezhez, legyenolyan kedves, és mailozzon már nekem, mert nagyon várom :)
Már hogyne próbáltuk volna, nagyon szuper kis game, minden hibája ellenére [pl.: a végén a főhös ugye EGYEDÜL megy a fő-fő gonoszt legyakni, mert úgy macho... na, én itt majdnem uninstalláltam a progit].
Főleg azt várom, hogy teljesen szabadon végigjárhassam a Voyagert! Ez nagyon szimpi dolog, csak azt nem értem miért nem volt benne az alapverzióban...
Tegnap "megvettem" a Star Trek - Away Team nemvü progit.. elég jó. Commandos + Baldurs Gate Startrek univerzumban.. nekem nagyon bejön, ha valakinek kell a "bolt" neve megírom emailbe.
hali! voyager-trade lehetőség:
ha valaki rendelkezik 2-es és/vagy 3-as szezon epizódjaival (videofile formájában, avi/asf) és cserébe elfogad 1,4,5,6,7-es szezonbeli epizódokat, az írjon!
>>így akár több Borg királynő is futkoshat egyszerre, hisz ők sem indivídumok, mint mondjuk 7
Jójó, de akkor legalább a kinézetét ill. az őt alakitó szinészt megpróbálhatták volna más kinézetűvé varázsolni, vagy talán az összes királynő egypetéjű iker? :)
Hát ez a mai rész meg mi a fütyi volt??? Mi az, hogy nem látni a csillagokat???? És ami mögöttük volt?? De még ha így is lenne, akkor is mit érdekli őket, nem hiszem hogy percenként bámulnának ki a monitornyi nagyságú ablakokon.
Már kifejezetten várok egy olyan részt, amiben nem találok banális hülyeségeket! ;)
"...Egyébként, tudnia kell róla. ..."
Emlékezz arra, hogy a Borg dolgozókkal nem osztanak meg minden infot csak AMI HASZNOS szamukra, erdekeltek benne. Ezt 7/9 el is mondta egy korábbi részben.