Kíváncsi vagyok, hogy amennyiben Kyan teljesen felépült , akkor vajon játszani fog e holnap? Ha igen, akkor a "kisembereink" többet tudnának pihenni, és Anderson is játékba lendülhetne. Vagy nem akarja Gasper a legkisebb kockázatot sem vállalni a Novgorod elleni sorsdöntő BL mérkőzés előtt? Ti mire tippeltek ez ügyben?
Holnap mindkét csapatnál lesz új arc. Nálunk ugye Keller Ákos, a Zeténél pedig az új olasz edző, Luca Bechi.
Most olvastam a Lublin facebook oldalát , és elvileg azt írják , hogy 10-14 napot még ki kell hagynia Dorsey-nak hasizom sérülés miatt . 😬 Ha ez igaz nem biztos , hogy őt fogjuk igazolni .😓
A tegnapi meccs második félideje miatt hatalmas gratuláció jár a csapatnak! Azt a Szegedet heréltük ki teljesen, akiknek a támadásait általában öröm nézni. Nagyon tetszett a védekezésünk. És az is hozzátartozik, hogy úgy nyertünk gyakorlatilag simán, hogy támadásban volt minuszunk bőven: Anderson hiánya mellett Bruinsma teljesen vakon volt magához képest, Zozó is lassan ébredt. Beninek gratula, Devinnek pedig óriási respect, így kell elbúcsúzni!
Keller: a másfél éves szerződéssel óriási igazolás, minden szempontból illeszkedik Okorn rendszerébe. Nyilván sajnálom Searcyt, de elegánsan oldottuk meg, nem ki lett b@szva, hanem egy szerződéssel a zsebben távozik, más az üzenete az egésznek. Ha meg tényleg sikerülne ez a Dorsey-Walker trade, akkor komolyan kész leszek, akkor olyan munkát tettek az asztalra az irodában Gyuri bácsiék így év elején, hogy nincsenek rá szavak... Meglátjuk, de nem kis durranás lenne!
Kellerrel a nagyinterjút én is várom, van bennem pár kérdőjel vele az elmúlt 2-3 évvel kapcsolatban, meg őt ismerve biztos mondana egy-két okosat, amivel még inkább belopja magát a többi csapat szurkolóinak szívébe... :D
Ő nagy fogás lenne! Amúgy azt lehet tudni, hogy miért nem játszik a Lublinban? Pénzügyi dolog vagy sérülés?
Searcy pedig nagyon szimpatikus játékos volt, és respekt neki, hogy az utolsó meccsen is így játszott. Amúgy pedig a teljesítményét illetően én többet kaptam tőle, mint amit vártam. Sok sikert neki Lublinban!
Örülnék neki, én csak puhatolózásokat hallottam jó pár név mellett.
De talán lenne rá esély, ránéztem eurobasketen a lengyel csapatra, csak ugyan igazoltak, de ami feltünőbb, Dorsey az Arénában megállíthatatlan volt, Körmend is emlékezhet rá,tavaly Europe Cup-ban nyomta,nem gyengén,
de az utobbi meccsein nagyon keveset tett a csapat játékához hozzá(3,4 pontok 20+ perc alatt).
De ez egy nem átlagos alapszakasz ami most van. Nézz rá a beosztásra! 2-3 naponta meccset játszunk. Ilyenkor jól jön ha nem játszanak 30-35 perceket a játékosaink. Szóval nem hinném, hogy ilyen helyzetben bárki reklamálna a játékperceiért.