Illetve Baracra kívácsi leszek mit kezd a szegedi négyessel,aki az egyik legjobb a magyar bajnokságban,lengyel túra után ez lesz az igazi erőfelmérő neki.
Magasan a leghosszabb a padjuk a bajnokságban, még az Albánál is+ + Somogyit bármikor elfogadnám ide Doktor helyére,legjobb játékos aki kielégíti az ifiszabályt. Szezon elején úgy hittem,ott lesznek a döntő közelében, én sem értem ennyi pénzt miért is ölnek bele..Addig eredmény nem lesz.
Ha lenne edzője a Deacnak, ilyen kerettel nem a középház alján kullognának..ölik bele a pénezt de fogalmatlan az edző..nem mint ha zavarna de ezt a vak is látja..
Egy meccs alapján jobbnak tűnik mint amit előzetesen gondoltunk róla. Nem egy helyről lehetett hallani, hogy leginkább Balmazivichoz hasonlít a játékstílusa, de remélhetően egy komplexebb játékosról van szó.
Lake amióta itt van nem nagyon emlékszem hogy középtávoli dobást vagy gyűrűnek háttal 1-1-et kezdett volna. Szegeden a labdanélküli elzárások és labdás 2-2 védések, lepattanók megszerzése kulcs
Most neztem a Minszk-Novgorod VTB liga meccset. Az elejen belekezdtek az oroszok aztan szep lassan visszajott a meccsbe Pushtavar csapata es a vegen 1 ponttal meg is nyertek a meccset. Centerben nem voltak valami acelosak ma. Nem lehetetlen kuldetes nyerni ott de nagyon nehez lesz!
Ha Keller jön csak 1.5 évre szabad igazolni . Így Searcynél jóval jobb opció egyrészt így felszabadul egy légiós hely, amit már írtatok ,lehet kis embert igazolni , akik azért biztosan olcsóbbak ebben a helyzetben mint egy jó center .
Én is hallottam , hogy az legutóbbi sérülésénél semmit nem találtak , lehet csak nem volt kedve játszani az ünnepek elött .
Keller ha úgy van tud 3 ast is dobni . Lake jobb opció cserének szerintem ő is érzi hogy ez kevés . Mondjuk azt nem értem hogy , 2 év alatt semmi center mozgás , palánknak háttal lévő pozíciós játék nem megy neki .
Alley-Up, büntető az megy ,de a többiben sajnos nem fejlődik .
Pedig mindig van mellette egy képzettebb centerünk .🤦🏽♂😊
Szegeden nem lesz egyszerű , Govens tuti 200%-on fog pörögni .🙄
Ez igy van! Keller esetleges erkezesevel stabilizalodna a palank alatti vedekezesunk illetve ki tud lepni 3-asra is ami Zozonak es Andersonnak zold ut lenne az egy-egyben. Anno Pantelic igy csinalt pontkiralyt Chadbol.
Searcy meg serulekenyebb mint Lake, tehat en tole koszonnek el.
Ha Keller tényleg jön, akkor pont azt fogjuk megkapni ami nagyon hiányzik a csapatunkba. Rendes elzárások, palánk alatti védelem és a kettő kettők jó védeése. Ebben ő kiemelkedő. Ezt tudta nagyon Reddick is és ez idén nagyon hiányzik. Ha rajtam múlna én is Searcyt küldeném el. Jó munkás ember, de Ákos az előbb felsoroltakban sokkal jobb és ugyan úgy jó munkás ember. Lake meg ideális cseréje lesz Kellernek. Amúgy csak 1,5 évre szabad leigazolni fél évre semmiképpen. Azt azért ne felejtsük el, hogy a három kulcs játékosunkhoz(Perl, Beni, Benke) tökéletes fitt Keller a válogatott miatt is... Szerintem ez a két(esetleg 3, ha jönne még egy alacsony posztos légiós) változtatás nagyot fog erősíteni a csapaton. Csak tényleg történjen meg és ne lépjünk harmadszor is ugyanabba a folyóba...