Illetve Baracra kívácsi leszek mit kezd a szegedi négyessel,aki az egyik legjobb a magyar bajnokságban,lengyel túra után ez lesz az igazi erőfelmérő neki.
Magasan a leghosszabb a padjuk a bajnokságban, még az Albánál is+ + Somogyit bármikor elfogadnám ide Doktor helyére,legjobb játékos aki kielégíti az ifiszabályt. Szezon elején úgy hittem,ott lesznek a döntő közelében, én sem értem ennyi pénzt miért is ölnek bele..Addig eredmény nem lesz.
Ha lenne edzője a Deacnak, ilyen kerettel nem a középház alján kullognának..ölik bele a pénezt de fogalmatlan az edző..nem mint ha zavarna de ezt a vak is látja..
Egy meccs alapján jobbnak tűnik mint amit előzetesen gondoltunk róla. Nem egy helyről lehetett hallani, hogy leginkább Balmazivichoz hasonlít a játékstílusa, de remélhetően egy komplexebb játékosról van szó.
Lake amióta itt van nem nagyon emlékszem hogy középtávoli dobást vagy gyűrűnek háttal 1-1-et kezdett volna. Szegeden a labdanélküli elzárások és labdás 2-2 védések, lepattanók megszerzése kulcs
Most neztem a Minszk-Novgorod VTB liga meccset. Az elejen belekezdtek az oroszok aztan szep lassan visszajott a meccsbe Pushtavar csapata es a vegen 1 ponttal meg is nyertek a meccset. Centerben nem voltak valami acelosak ma. Nem lehetetlen kuldetes nyerni ott de nagyon nehez lesz!
Ha Keller jön csak 1.5 évre szabad igazolni . Így Searcynél jóval jobb opció egyrészt így felszabadul egy légiós hely, amit már írtatok ,lehet kis embert igazolni , akik azért biztosan olcsóbbak ebben a helyzetben mint egy jó center .
Én is hallottam , hogy az legutóbbi sérülésénél semmit nem találtak , lehet csak nem volt kedve játszani az ünnepek elött .
Keller ha úgy van tud 3 ast is dobni . Lake jobb opció cserének szerintem ő is érzi hogy ez kevés . Mondjuk azt nem értem hogy , 2 év alatt semmi center mozgás , palánknak háttal lévő pozíciós játék nem megy neki .
Alley-Up, büntető az megy ,de a többiben sajnos nem fejlődik .
Pedig mindig van mellette egy képzettebb centerünk .🤦🏽♂😊
Szegeden nem lesz egyszerű , Govens tuti 200%-on fog pörögni .🙄
Ez igy van! Keller esetleges erkezesevel stabilizalodna a palank alatti vedekezesunk illetve ki tud lepni 3-asra is ami Zozonak es Andersonnak zold ut lenne az egy-egyben. Anno Pantelic igy csinalt pontkiralyt Chadbol.
Searcy meg serulekenyebb mint Lake, tehat en tole koszonnek el.