Keresés

Részletes keresés

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.07 0 4 59

Komolyan mondom semmi bajom Kellerrel. De nem hiszek Neki. Simán lehet harmadszor is pofára esünk vele kapcsolatban. Kíváncsi vagyok mi a sztory vége, és ha esetleg jön, akkor ki távozik. 

falco Man Creative Commons License 2021.01.07 0 0 58

Igen, ha jön akkor valamelyik center megy. A 12 meccset egyébként PO ra értettem, mert addig kell jatszatni a fiatalokat egyébként, tehát így mezonyposztra nem lenne értelme hozni senkit. 

Majd meglátjuk.

Előzmény: _Espada (56)
Ryland Creative Commons License 2021.01.07 0 0 57

Sokan lettünk hirtelen, jó döntés volt ez az új fórumnyitás! :)

Keller: ha egy az egyben cseréljük bármelyik centerünket, és nem jön senki, azzal előrébb szerintem nem lépünk, max. annyit érünk el, hogy nem a többiekhez igazol...

Ha leigazoljuk, elküldjük az egyik centert, és hozunk még valakit, alsóbb posztokra, az egyrészt anyagilag erős lenne (bár én azt se gondoltam eddig, hogy van lecsó egy Kellert még idehozni), másrészt annyi változás hirtelen, hogy gyakorlatilag kezdhetjük előről az építkezést. Látok benne kockázatot bőven...

Vagy jön Keller, megtartunk mindenkit, és mi leszünk a legmagasabb szerkezetű csapat valaha... Végülis nem gondoltam volna, de Evan és Barac szépen lejátszott Lengyelországban 3-as posztra, Evanról tudjuk, hogy labdabiztos és gyors lábon, és Barac is dinamikusnak tűnt egy meccs alapján, nem tűnt elveszettnek az alacsonyabb játékosokon védekezve.

Nem tudom... Az a minimum, hogy ha jön, másfél évre írjon alá! Nekem emberi bajom nincs vele, profi sportban nem lehet sértődöttnek lenni, az elmebeteg mentalitása jól is elsülhet, nem lenne belealvás meccsekbe...

Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből... :D

_Espada Creative Commons License 2021.01.07 0 0 56

Most meg van az 5 légiós. Vagy úgy gondolod,ha jön valakit elküldünk?

Akkor nem kell ide, vagy a csere-bere,vagy a kényszerpihenő miatt,de nem tudunk összeszokni, ami komolyabb meccsekhez nélkülözhetetlen.

Ha jön is, akkor ne küldjünk el senkit. Viszont akkor meg sokan leszünk 4-5 poszton.

Holnap meg kiderül hogy egy osztrák bajnokság lesz a befutó :D

Előzmény: falco Man (55)
falco Man Creative Commons License 2021.01.07 0 0 55

Ha Keller jön, akkor csak négy legiosunk lesz, nem jon ötödik. Az ifi szabály miatt teljesen felesleges mezőnybe hozni, ugye kozepszakasz nincs most 12 meccsért nem fogunk igazolni senkit. Bár én meg mindig bizok benne, hogy nem jön ide.

B0nyi Creative Commons License 2021.01.07 0 1 54

Üdv ideát :-)

!Tribunus! Creative Commons License 2021.01.07 0 0 53

Szerintem is ha leigazolja a klub, akkor 1,5 évre kell.Lelépési opció nélkül!!!!

Ha ez nem jó neki, akkor menjen máshova!

Előzmény: Real013 (51)
_Espada Creative Commons License 2021.01.07 0 0 52

Ha ezt bevállaltuk,másfél év lesz szerintem.

Lake-t én is jobban bírom,mikor elkapja a fonalat. De ha első dobása nem megy be,elmegy a kedve az egésztől,és lézeng a pályán,kicsit Reddicre hajaz.

Searcy meg rutinos,benne több a pont,amit rutinból szerez,és ez kifizetödöbbnek gondolom erősebb ellenfelek ellen.(Lásd Zaragoza) 

Előzmény: Real013 (51)
Real013 Creative Commons License 2021.01.07 0 0 51

Ennek a lépésnek két esetben van értelme szerintem.

1, Keller a szezon végéig jön, egy center megy(remélem Searcy, nekem Lake nagy kedvencem 😁), hozunk kisember légióst.

2, Keller legalább másfél évre jön, és gondolva a következő szezonra, lépünk egy cserét, azt gondolva, hogy védekezésben így is előrelépünk.

Meglátjuk 🤷‍♂️

buccke02 Creative Commons License 2021.01.07 0 3 50

Nyugtával a napot... :) majd elhiszem, ha látom

_Espada Creative Commons License 2021.01.07 0 1 49

Ákos leigazolása, egy légiós elküldése, plusz egy új légiós szerződtetése,szerintem bitang pénzt felemészt,ami nem reális ebben a helyzetben.

Inkább 1 Curry,mint 100 Keller.

Nekem is baromira hiányzik a játéka.

Előzmény: RJBarrett (48)
RJBarrett Creative Commons License 2021.01.07 0 0 48

Nekem amúgy Curry védekezése baromira hiányzik. Nagyon örülnék neki, de ha tényleg jön Keller és tényleg valamelyik center menne, egy olyan stílusú, jól védekező hátvéd jöhetne.

Előzmény: Donc1c (46)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.07 0 0 47

Igy sokan leszünk palánk alatt. Ha tényleg jön, egyik center helyett mezőny ember kell

Előzmény: _Espada (45)
Donc1c Creative Commons License 2021.01.07 0 3 46

Én is így gondolom!

Curryt kibaszhatná Forray úr! 😁

Előzmény: RJBarrett (44)
_Espada Creative Commons License 2021.01.07 0 2 45

Remélem nem küldünk légióst el,mert jön. Annyit nem ér az egész,és a csapatmorálnak sem tenne jót.

RJBarrett Creative Commons License 2021.01.07 0 0 44

Szerintem ennek akkor van értelme, ha hozunk egy csere-hátvédet.

Máskülönben nekem nem hiányzik Keller.

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.07 0 0 43

Na úgy néz ki 4 válogatottunk lesz.... 

_Espada Creative Commons License 2021.01.07 0 0 42
_Espada Creative Commons License 2021.01.07 0 0 41

Na,ugy néz ki Keller ide jön..

falco Man Creative Commons License 2021.01.07 0 4 40

Üdv itt mindenkinek, végre én is megérkeztem. 

Nagyon remélem,hogy Kellert soha nem látom a Falco közelében, nem azért mert nem tudna segíteni nekünk, hanem emberi okok miatt. 

Szerintem Anderson sérülését nem kell túlgondolni, nála most jött ki, de lesznek még tavasszal is sérülések mindenhol, ebben biztos vagyok. Kizárt dolog, hogy fogunk mögé játékost hozni, ő az első számú játékosa a csapatnak, egyébként szerintem ha a Lublin a sorsdöntő ellenfél a BL-ben, akkor játszik. :) Szeged ellen majd megnyeri nekünk a meccset.

Nagyon kíváncsi leszek a vasárnapi mérkőzésre, egy ilyen győzelem szerintem jó kis lendületet adhat majd nekünk, mégha a leggyengébb BL ellenféllel is játszottunk. 

Falco!

Yelloman Creative Commons License 2021.01.07 0 0 39

Csapatról van info? Rendben hazaértek?

Yelloman Creative Commons License 2021.01.07 0 1 38

Üdv mindenkinek! Hajrá Falco

Lassa

Lépéshiba_ Creative Commons License 2021.01.07 0 1 37

Hajrá Falco 💪🏀 csak jó védekezéssel nyerhetünk Szegeden

RV1947 Creative Commons License 2021.01.07 0 1 36

Hajrá Falco!

RJBarrett Creative Commons License 2021.01.07 0 1 35

Sziasztok!

A nyugatos fórumot régóta olvasom, de én sem regisztráltam oda még.

Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.07 0 1 34

Sziasztok! A nyugatos fórumot kb. 2007 óta olvasom, de valamiért soha nem regisztráltam oda. Hajrá, Falco! Nyerjünk Szegeden!

!Tribunus! Creative Commons License 2021.01.07 0 1 33

Norbi ez jó ötlet volt!

Előzmény: nForce (-)
_Espada Creative Commons License 2021.01.07 0 1 32

Falco Mant egyelőre én is hiányolom,jókat szoktunk beszélgetni,és jó meglátásai is vannak sokszor :)

Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.07 0 3 31

Inkább Praenoricum az, akit szívesen látnék itt szintén onnan. Valamint remélem, hogy falco Man is megjelenik majd itt.

Előzmény: Törölt nick (27)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.01.07 0 3 30

Sziasztok! Én is itt. Hajrá FALCO 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!