10 eve voltunk Colorado-ba ,en Tai-Chi-z tam 14000.lab magasan/Pikes Peak-on.Meg maig is emlekszem minden mozdulatomra es persze a turistak megjegyzeseire.
Egyébként meg még régen beszéltünk a tai-chi-s fórumon 37-essel a zen meditációról. Végre úgy néz ki, hogy belátható időn belül el fogok jutni egy ilyen zazenre.
Hát, nem hinném, hogy lesz netem...legutolsó prioritás jelenleg...egyik ismerősömnél ugyan netezhetnék, amennyit akarok, másoltatott is a lakáskulcsából nekem, így akkor jöhetek, amikor akarok, de olyan szinten nincs időm, hogy ide sem tudok jönni max. hetente egyszer, legalábbis most úgy néz ki. Hát, igen, így nem nagyon tudom megitatni a lovat, mert csak a legfontosabb dolgokat nézem...aztán rohanok tovább.
A szulinap jol telt el ,szereti a fullbevalot,Nem Bank kartya Alendla,Zen kartya.Jo hallani felolled megint ,igyekezz ,hogy legyen Internetted megint. porog a Tai Chi forum megint ,van egy oreg mondas ;elviheted a lovat a kuthoz ,de nem itathatod meg".If you know what I mean!