Ha Ebbo tenyleg szinvak,akkor nem tudom mit kell fikazni,hogy lassan jatszik...Es ha anno a Ronnie kiborult akkor az teljesen jogtalan volt.Szerintem...Mellesleg mindketto a szivem csucske,es lehet biralni de meg a jatekat is birom az Ebdonnak,na jo a Ronniet szorakoztatobb nezni,de Ebboval tovabb tar az elvezet:D
Én olyan konzervatív figura lennék, ezért nem bírom, ha valaki melírozott hajjal jelenik meg egy nagyveresenyen, de MOST nagyott nőt a szememben Mátyás.
A bbc.co.uk-n vannak képek és cikk is a temetésröl. Ott volt mindenki, aki számít a snooker-világban; a legjobb barát, Matthew volt az egyik koporsóvivö.
Ezzel kapcsolatban akartam irni epp, a videok elkoltoztek egy masik szerverre ide. Ennek hosszutavon annyi elonye lesz, hogy itt tobb hely all rendelkezesre, mint az elozo szerveren.
Ez majdnem olyan kerdes volt, mintha megkerdezted volna, mit ebedeltem ket evvel ezelott 16-an (remelem azert hamarosan vegzel a regi hozzaszolasokkal... :)
De azert eloturtam a dolgot, ime:
Four years ago he forfeited prize money and ranking points when he tested positive for marijuana, which is not considered performance-enhancing but is on the banned list nevertheless.
"En arrol beszeltem hogy az asztalok igenis "osszvannak hanyva" (Gold Crown,Bora Bora)"
Ezek mondjuk elég csíra helyek, de nem véltelenül kérdeztem, hogy mit csinál a személyzet. Mert ugye ha ODA figyelnének...
"meg azt mondtam hogy 3-4 lasabb a tempoja az asztalnak mind egy igazi versenyasztalnak (tehat azt ertem ezalatt hogy nem lehet az asztalon finoman jatszani Pl nez meg tv-s meccseken van amikor alig loki meg es megis nagyon visszajon a falat erintve ,nalunk ilyen 3-szor erosen kell meglokni."
Ez két dolog függvénye a tisztaságon kívül:
1. A posztó "szőrössége"
2. A mandiner minősége. (Utóbbi jól tesztelhető azzal, hogy a golyó "érkezési" és "elpattanási" szöge mennyire egyezik meg.)
"arrol nem is beszeltem hogy ha nekilovom a mandinernek a golyot akkor "finoman"szolva felugrik."
Ebből a szempontból megint két dolog játszik közre:
1. A mandinernek a golyó középpontjában kéne találkozni a golyóval. De FELETTE találkozik! (Én még legalább is csak olyat láttam. Tv-ben is!)
2. A posztó rugalmassága: minél szőrösebb, annál rugalmasabb.
"Nekem volt edzom Fodor Laszlo Kulfoldrol hozatott snooker verseny asztalt
6811 Strachan porsztoval es azon tanit,"
Ne má'! Csak szivatsz. :) Hol van az asztal felállítva?
azt nem tudom hogy mennyire van biztositva a mesterdako de azt tudom hogy sokan Magyaroroszarol es a snooker mezony apraja nagyja John Parris-nel csinaltatja dakoit (Pl Davis,Hendry,Higgins,Stb)
Meret utani gyartas
tehat lemerik,sulyat,stb
is igy keszul el a dako.
ami nagyon draga.
de ha erdekel akkor menj fel a John Parris.co.uk ra.
En arrol beszeltem hogy az asztalok igenis "osszvannak hanyva" (Gold Crown,Bora Bora)
meg azt mondtam hogy 3-4 lasabb a tempoja az asztalnak mind egy igazi versenyasztalnak (tehat azt ertem ezalatt hogy nem lehet az asztalon finoman jatszani Pl nez meg tv-s meccseken van amikor alig loki meg es megis nagyon visszajon a falat erintve ,nalunk ilyen 3-szor erosen kell meglokni. arrol nem is beszeltem hogy ha nekilovom a mandinernek a golyot akkor "finoman"szolva felugrik.
Es az a baj hogy hiaba van par asztalon versenyposzto (Strachan 6811-es) sajnos
a sok szemetelestol elhasznalodik.
Nekem volt edzom Fodor Laszlo Kulfoldrol hozatott snooker verseny asztalt
6811 Strachan porsztoval es azon tanit,
ha jatszottal volna rajta hidd el te is ilyen velemenyen lennel mint en.
Az Artban most mar eleg tavol allnak az asztalok az elfogadhatotol. Nagyon rajuk fer mar az ujra posztozas es annak ellenere, hogy a mult heti versenyre igertek nem lett ujra huzzva :((