Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
egyébként marha érdekes, mert eccer akartunk menekültek lenni Bécsben, és én a harmadik napon beszéltem! hivatalos helyeken! külföldiül!! De ahhoz kellett a nyomás, ami a családon volt.
meg volt olyan is, h vidéken (ne tudd meg, milyen a vidéki kivilágítatlan éjszaka!) mentem haza a délutános műszakból (amikor még gyártósori összeszerelő voltam, ami ma operátor), és mire felértem a dombtetőre ... hát ... a gatyám .. mindenem .. ehh... szóval nehéz volt ... de! amikor a kölyköt hosztam a kollégiumból, és fogtam a kezét ugyanilyen viszonyok között, úgy éreztem, ha szembe jönne egy tigris pl. (pedig akkor még nem is voltak elszabadult feketepárducok, csak vidéki cigók harcikutyái), szóval, hogy én akár egy tigrist is simán meg tudtam volna fojtani ...
szóval mindenki talpraesett lesz, ha muszáj neki ... sztem ... csak kell az az izé ... az a hormon, vagy mi ...
na kibogoztam mi van, elbasztam egy régebbi igazolás dátumát tényleg, ahogy sejtettem, ennek nem lesz jóvége. :D
férjem közölte, hogy mi ketten a fiammal négyzetesen hülyék vagyunk. (jelentsen ez bármit is) és arra bezzeg van esze a gyereknek, hogy ezt kihasználja. :DDD
Mert a tudást nem adják ingyen. ;P Igazán tudhatnád. :_D
Lehetn hogy egy-két kiadványuk van amúgy. De ilyesmi volt az Ezermester Kiadványok is Magyarországon. Persze ma már mindenről is van egy videó a neten, hogy hogy kell csinálni. Elméletben pl. már hegeszteni meg esztergálni is tudok, rengeteg videót néztem. A valóságban félek a saját körfűrészemtől is. ;P
különben ez nem mindig hasznos, mert azt mondják, gyere 12-én 11 órára és én megyek 11-én 12 órára, simán, de most valamit nagyon összehozott az élet, de nem tudom kibogozni. remélem nem lesz belőle gond. :) (és eközben az egész család azon agyal, kire ütött ez a gyerek, mármint a fiam, én meg magamban röhögök)
nem mindig vagyunk ám ilyenek amúgy. például a fiam külföldön tisztára talpraesett. kipróbáltam. mondtam neki például, hogy az ő feladata átvenni az autót meg taxit intézni meg megkérdezni hol van buszmegálló (mondjuk az nem esett le neki mi a lófaxnak nekünk buszmegálló) és mindent flottul intézett, még patikába is kellett mennie mert kellett allergia elleni szer, és direkt akarom, hogy önálló legyen idegen földön, és kurvára jól megáll a lábán ilyen helyzetekben már, itthon a boltban meg felvásárolja a kelkáposztakészletet. szóval nem mindig vagyunk ám dinkák, csak alkalomadtán. :)
és olyan ellentmondást nem tűrően, mégis lesajnálva tudnak nészni, amíg elbasszák azt is ami addig működött, h te mi mindenhez nem érthecc, mert fasztalan vagy ...
kevesen képesek arra, amire itt szegény Dzsonszi is hosszas, és kitartó türelmet tanúsítva bizonyított ...
hidegvérrel, és rezzenéstelenül, csakis kizárólag a kért infot megadni! nem zsizsegni, nem énjobbantutomozni, nem hülyézni (mondjuk, ha nyilvánvaló, akkor ugye felesleges is az ilyesmi) ...
hazajött a lányom de ez sehall selát, nem tudja mi van.
a gyerek napját nem kell igazolnom mert legutóbb valamit elbaszhattam és minden igazolva van automatikusan. nem nagyon értem de ez a haszna ha az ember hadilábon áll a számokkal és összevissza irkál mindenfélét. :DDD
eddig mindent meg tuttam javítani vajazókéssel, körömreszelővel, és/vagy klopfolóval ...
mostmár van kalapácsom, ikeás fúrókészletem, csavarhúzóm, félreszájú harapófogóm, kalapácsom, és innentől kezdve nem megy semmi ...
költözéskor az ágyam nem fért el a kanyarban, a költöztető fennhangon, h ő asztalos, szíjjelszette, majd úgy rakta össze, h utána 3 napig én szereltem, mert persze a rajz már nincs meg, nem volt meg, de összeraktam.
szóval! széjjel tunnám szedni a szifont, ha azt nem egy barbár-kontár hímsovén gyökér húszta volna meg, aki aszt hihette, h a szifont soha többé nem szükséges szétszedni, és a víz egyenes útját valószínűleg nem feltételezte, és azt hihette, h a csőrendszer összeeresztésénél akár szivároghat is vmi ... pedig ugye, aki csak egy nagyon keveset is gondolkodik, az tudhatja, h rendben lévő szifon nem szivároghat, csak, ha vmi elakadás van, azt pedig tisztítással lehet eltávolítani, azaz széjjelszedéssel, ami pedig nem megy, hha a szak(r)ember a rátekerést hegesztés gyanánt műveliakurvaanyját!
Ezek a Wojak figurák, mindegyiknek van jelentése, az alsógatyával a fején nyálcsorgatóst legtöbbször laposföldes vagy más okból nem túl okosnak vélt karakterekkel azonosítják, az "agyast" meg kifejezetten intelligent wojaknak hívják. :)
tökéletesen igazad van, én tudnék is neked oktatót. te még olyan nyugodt faszit nem láttál. kurvajó! csak az a baj, hogy drága. bár mi nem drága már. viszont tényleg brutálisan higgadt és jó.
és ő nem alonsokat akar hanem olyanokat akik biztonságosan tudnak vezetni és ő erre meg is tanítja őket.
ha majd egyszer autót akarsz szólj. de mondjuk egyre inkább felesleges autót fenntartani.
nem vok kemény dió, csak szű köll hozzám ... látni kell, h kibaxottul félek, és meg kell nyugtatni, h nem lesz semmi baj ... meg az oktatók is félősek ... namost, ha két félős beül egy autóba ... akkor ugye ... nahh ...
mer' az oktatónak nem szabad megijednie attól, ha a tanuló megijed ... szerintem legalábbis ...
mer' én beszarhatok, ha rám szólnak, h nézzek tükörbe, és belenészek, és ott van egy batár hatalmas nagy kamion, de ha én megijedek, és sikítok (és örüjjön, h nem hugyoztam össze az ülését), és elengedek mindent is, h be tudjam fogni a szemem, akkor az oktatónak hideg kéne, h legyen a vére nem??? Nem még utána lebarmolni!!! Há' minek mongya énnekem, h "tükör"! ??? Há' ne mongya, h "tükör"!, és akkor nem ijedek meg! Faszom!
nem, majd b+!, mindegyik oktató asziszi, hogy egy Alonso-t fog ki, vagy legalábbis kinevelni ...
valami rohadt nagy zaj van mifelénk. de nem látom mi mert (szerencsére) sok a fa és mindent eltakar. arra meg lusta vagyok, hogy kimenjek és megnézzem mi ez az egész, de mintha földindulás lenne reggel óta. rossz bioházörző leszek öregasszony koromra. erősebb a lustaságom mint a kíváncsiságom. de azért akkor is, mi lehet ez... lehet mire ki akarok menni a kapun már nem is tudok!
fújd be a csavarlazítóval megint aztán várjál estig vagy holnapig. van ami magától megoldódik. ha mégsem, akkor addig is nem idegeskedtél.
nekem is dolgoznom kellene és itt figyelem feszülten a fejleményeket. :))))))) de közben legalább készen lett az ebéd. a leveleimet azért követem, áll a bál, ott is mozizok. ma csak mozizok és kaját készítek úgy tűnik. :)))))
hogy ott rohadtál volna bele anyád belében, vagy apád csapott volna ki a falra te szemét, bugris, kenderkócos, kurvaistenfaszát raknád szárazon a seggedbe, én meg erősíteném rá a csavart, hogy belőled ki ne jöjjön soha, te büdösgyökéralkoholistaanalfabéta hímsovénpatriarcha kontárgeci!