Most, hogy megnéztem ezt az idei első adást, én komolyan mondom, alig akarom elhinni, hogy ennyire jó emberek is vannak az országunkban, és éppen nekik kell egyedül élniük. Sírtam, potyogtak a könnyeim. Miért vannak egyedül ennyire jó emberek?
Én személy szerint a pasik közt egy szimpatikusat sem találtam,
...mert válogatós vagy?
Nekem szimpatikus volt a "nyugdíjas kaszkadőr", a végén mutatott fiatal srác és -valamilyen szempontból- a "hosszú hajú macsó", valamint a martfűi srác. Utóbbinak drukkolok, mert ő lakik a legközelebb hozzánk.
Magdi szimpatikus, de azok a férfiak, akiket ő keres, már mind foglaltak ebben a korban, maximum egy hatvanas, özvegy férfi akadhatna, de azok nem adják fel a kényelmüket azért a "fürdőszobáért"! Szerintem fiatalabbak fognak jelentkezni, de kizárólag szereplési -és kalandvágyból!
Nádai Anikó viszont már most szimpatikusabb, mint anno Lilu volt, majdnem megkönnyezte Magdi történetét (és őszintének hatott), egyébként is közvetlen, természetes a viselkedése, én kedvelem. (Baukó Éva pedig -aki Anikót tartja a világ legtehetségtelenebb műsorvezetőjének- pukkadjon meg! :D A a nyomába sem érhet!)
Házasodna a gazda, újratöltve... Ki mit szól hozzá? Milyennek találjátok a gazdákat és gazdaasszonyokat?
Én személy szerint a pasik közt egy szimpatikusat sem találtam, viszont a "szabadtéri fürdőszobás" hölgy (Magda?), ő nagyon szimpatikus volt... ahogy elmesélte az életét, kicsit szomorkásan, de azért bízik a boldogságban... Ő szerintem nagyon megérdemelné, hogy boldog lehessen egy rendes pasival.