Léteznek a gyári rádiók helyére beépíthető, a gyárinál olcsóbb, nagyobb tudású és egyszerűbb kezelésű készülékek. Vajon miben jobbak, miben rosszabbak?
Még arra szeretnélek megkérni, hogy végezzél már egy összehasonlítást a STREAM-hoz képest érdekelne, hogy a tuner mit tud. Érzékenyebb, vagy fordítva? Meg minden tapasztalatot nagyon várok. Még arra kérlek, hogy alaposan fotózd már körbe még a beépítés előtt. Van-e esetleg rajta valami adat tábla, típus megjelölés stb...?
Várom a fejleményeket, karácsony környékén én is tervezek egy ilyen beszerzését. Mégis csak úgy öntöttem, hogy inkább ez egy Igo-8 progival mint egy Colombus. Az lenne a jobb választás, de sajnos nagyon drága és ha a képességeit egy ilyen All-in-One készülékhez akarom fejleszteni akkor meg már horribilis összeg jön ki.
Én egy tolató kamerát is szeretnék beépíteni. Lehet, hogy majd bejelentkezek egy látogatásra, mert még élőben nem láttam ilyet. (még Colombus-t is csak egyszer, de azt is pont a te kocsidban) :-D
Keret: na szóval anno sokat agyaltam, hogy olyan "gyári formájú" kell-e vagy sima 2DIN-es, de szerintem a Colombushoz hasonlóan a klónjaihoz is a gyári kell.
Az ebayről 10e Ft körüli összegért jött meg (Németországból minden drága végül, azt vettem észre), szerintem ennyiért a márkaszerviz is meghozza, egy telefont megér.
Viszont megmaradt jó pár olyan "pöcök", ami kell a keret berakásához/rögzítéséhez, abból tudok küldeni párat, ha kell.
Ez a topik lenne hivatott gyűjteni minden információt a (gyári helyre beépíthető) nem gyári multimédia rendszerek és navigációs készülékek kapcsán. Ezek olyankor nyújtanak kényelmes megoldást, ha valaki nem szeretné vagy nem tudja a gyári rendszert választani.