Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Persze, hiszen a légáramlás miatt mindig is vannak eltérésök.
Egyik szobában nálunk is van 3. Egyik hagyomànyos a szekrénysor polcán mutatja a legkevesebbet, pedig az van legközelebb a radiátorhoz. Utána van a hosszú sarokban az éjeliszekrényön a műholdas óra, az van legalacsonyabban, az ajtó hátamögött. Tőle 2 lépésre a régi varrógépön, van a kazán termosztátja az mutat legtöbbet. Volt hogy fáztam, akkor azt leraktam a padlóra. 😀😁
Természetes hogy nem mutatnak azonosat. Nálam 3db azonos típusú mérő 2,5fok külömbséggel mér a szobában azonos magasságban. Kipróbáltam a 3db hőmérőt egy kötegbe fogtam zsinegre fel függesztettem, s láss csodát a 3 hőmérő tized fok pontossággal azonosat mutatott,igaz kézzel meg sem érintettem a telón néztem meg.
Lehet mindkettőjé ! Nekünk van vagy öt itt a lakásban és mind más fokot mutat Az egyik 22 fokon van ,a digitális 24,1 fokon van ,óriás higanyos vagy valami klasszikus hőmérőn 24,5 fok időjárás állomásé 23 fok ,már csak azt nem tudom melyik lehet az igazi ! M ég egy digitális külső belső hőmérő 22,1 fokon van ! Már csak azt szeretném tudni most tegyek a kazánra vagy épp nem kéne mert túl fűtök épp ! ((::!! Melyiknek higgyek ! A magasságuk kb azonos olyan fejmagasságban van mind ! 4 a szobában 1 az ebédlőben !
Így legalább jóbb körkép kapunk az országban milyen az iőjárás .
Ez biztosabb mint amit azok az időjosok mondanak .😃😀😄😉
Most Dunakeszin már csak 0,9 fok van , kezd a párás ködös idő lenni . Ha tiszta az idő már innen látni lehetne a Naszály hegyet , de csak is nagy párát látni a helyén
De nemsokára még Fóton is tudni fogom mennyi az az annyi .