Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Csak sikerült bejussak a régi regemmel, ez talán bizalomgerjesztőbb, elnézést.
Egyelőre szeretnék egyben megkapni a szettért 290eFt-ot, hátha valakinek aki üzletszerűen ilyenek továbbértékesítésével ezzel foglalkozik is megérné így és nem kel bontani.
Tartalék túrázós rendszernek szerintem ideális, nem kell félteni annyira.
Csere 55" OLED TV és Pellet-es BBQ azonos árkategóriában érdekel :)
Mivel ez nem licitálós fórum, az ár megadása kötelező. Hogy kinek mit ér meg, az egyénenként változó, de így egyben, árukapcsolással valószínűleg kevesebbet, mintha külön beárazod.
egyben szeretnék ettől megszabadulni ha értelmes összeget ér még:
- E-M5 12-40 Elite Kit fekete (OLYNHM011) azaz E-M5 MkI (BFH203709) - 2015 szeptemberi Mintaboltos vásárlás, javított volt (talán a shutter gomb, hibátlan azóta)
- 12-40 2.8 PRO (AC5249912) - M.Zuiko Digital ED 40-150mm 1:4.0-5.6 R Fekete ABJA12636 - M.Zuiko Digital 17mm 1:2.8 Pancake Fekete AB9236795
- 9mm 1:8.0 Fisheye Fehér - ennek nincs semmi doboza - extra gyári akku (most töltöm őket, hogy bírják-e a hosszú pihenés után) - Toshiba FlashAir W-03 16GB CL10 WIFI SD kártya
- Metz Mecablitz 36 AF-5 digital (Olympus/Panasonic) vaku - ezt 220 Volt-tól vettem használtan, sose derítettem ki mennyire kompatibilis egyáltalán vele
- Lowepro táska (mosás esedékes, de hibátlan)
- a gépen a szíjtartó bal fül leesett, ezen kívül szép állapotú, jobb oldalon van egy félkezes szíj rajta ezt ellensúlyozandó, a 12-40 gyári lencsevédője kezd szétesni, minden dobozában papírokkal, Szegeden lehetőleg
Mit lehet ezért egyben megkapni?
Amilyen szerencsétlen vagyok eladom és jövőre valamelyik kölök tuti fotózni akar majd, de 2020 szeptemberében készült vel az utolsó kép, csak pihen a polcon azóta :(
Banyek, ezek hülyék... Fél órán keresztül nézegettem az oldalukat. Kerestem több féle képen. Az összes verziót át néztem! Saját keresőjük SE hozza fel, HA! Ha úgy írom be, hogy: