nem nem vicc ott a tel számom is lehet hivni beszélek magyarul.) de egyébként 36évesen 18 év tapasztalattal szerte a világban nekem nem elég ez a fizetés meg ez itt a cote d'azur és 3000 nettokat is fizetnek ezért is kerestem a képesitésemhez megfelelöt és talláltam. Tehát csak bátran hivjatok!
de ez egy jó kezdeményezés (még ha nem is annak szánta), ha neked már nem kell a meló azt megpróbálni továbbadni egy magyarnak, továbbítani ajánlatokat, amik nem érdekelnek, vagy vmiért nem megfelelő, hátha vki másnak meg pont ez lesz a megfelelő.
akár újra és újra fetüntetni a topikban francia álláskereső portálok címeit, hiszen mindig vannak "új" érdeklődök.
napsütéses hétvégét mindenkinek. Magyarországon is és Franciaországban is
Szakácsok Figyelem! Dél Franciaországba Trans en Provence állásomat 500euro-ért eladom havi netto 1800euro fizetés 10töl-2ig majd este 7töl 10ig vasárnap szabad kézilány , mosogato van az étterem olasz egyszerü az étlap délbe 20-30 fö este 10-30 fö változo az étterem neve Le Moulin de La gardiole én jobbat talláltam . Pénzt elöre nem kérek ......... olasz nyelv is elég alapfokon konyha szinten 0033753144275 vagy uralkelet@gmail.com
Hàt ha senki sem vàlaszolt, ez annak a jele, hogy senki sem tud segiteni, vagy be sem néz a forumra.
Az idôs emberek gondozàsàt, segitését àltalàban association-ok intézik, hozzàjuk lehet beadni munkakérést, cv-vel. En màr többször dolgoztam ebben a szakmàban. Autoval kell rendelkezni, mert egyik helyrôl a màsikra kell futkosni egész nap. Most màr egyre inkàbb még ehhez is 1-2 év gyakorlattal rendelkezést kérnek.
Azért nem szaad elfelejteni, hogy ez első sorban nem tehetség kutató, hanem show műsor.
Erről a telefonszereő operaéneke fickóról is kiderült, hogy korábban volt már előénekes Pavarotti angliai koncertjénél. tobábbá elvégzett valamilyen mesterkurzust Pavarotti operaiskolájában.
Úgyhogy a meglepetés amit a zsűri eljátszott, nem volt igazi.
Gyantom hogy a közönség meg az ektónikus kijelzőn megjelenő " heves taps" és "örjöngés"
feliratokra reagált.
Úgyhogy semmi sem az aminek látszik. Ettől persze még jól énekelt a fickó.
Nekem sokat mond e vers, a lelkembôl szòl. (Azt mondja a költô, hogy aki képes elhagyni hazàjàt, mert azt hiszi, hogy màshol majd jobb lesz, az csak menjen. De ô marad. Akkor is ha idegen földdé vàlik a haza, idegen népek bitoroljàk, ...)
Eredj, ha tudsz... Eredj, ha gondolod, Hogy valahol, bárhol a nagy világon Könnyebb lesz majd a sorsot hordanod, Eredj... Szállj mint a fecske, délnek, Vagy északnak, mint a viharmadár, Magasából a mérhetetlen égnek Kémleld a pontot, Hol fészekrakó vágyaid kibontod. Eredj, ha tudsz.
Eredj, ha hittelen Hiszed: a hontalanság odakünn Nem keserűbb, mint idebenn. Eredj, ha azt hiszed, Hogy odakünn a világban nem ácsol A lelkedből, ez érző, élő fából Az emlékezés új kereszteket.
A lelked csillapuló viharának Észrevétlen ezer új hangja támad, Süvít, sikolt, S az emlékezés keresztfáira Téged feszít a honvágy és a bánat. Eredj, ha nem hiszed.
Hajdanában Mikes se hitte ezt, Ki rab hazában élni nem tudott De vállán égett az örök kereszt S egy csillag Zágon felé mutatott. Ha esténként a csillagok Fürödni a Márvány-tengerbe jártak, Meglátogatták az itthoni árnyak, Szelíd emlékek: eszeveszett hordák, A szívét kitépték. S hegyeken, tengereken túlra hordták... Eredj, ha tudsz.
Ha majd úgy látod, minden elveszett: Inkább, semmint hordani itt a jármot, Szórd a szelekbe minden régi álmod; Ha úgy látod, hogy minden elveszett, Menj őserdőkön, tengereken túlra Ajánlani fel két munkás kezed. Menj hát, ha teheted.
Itthon maradok én! Károgva és sötéten, Mint téli varjú száraz jegenyén. Még nem tudom: Jut-e nekem egy nyugalmas sarok, De itthon maradok.
Leszek őrlő szú az idegen fában, Leszek az alj a felhajtott kupában, Az idegen vérben leszek a méreg, Miazma, láz, lappangó rút féreg, De itthon maradok!
Akarok lenni a halálharang, Mely temet bár: halló fülekbe eseng És lázít: visszavenni a mienk! Akarok lenni a gyujtózsinór, A kanóc része, lángralobbant vér, Mely titkon kúszik tíz-száz évekig Hamuban, éjben.
Míg a keservek lőporához ér És akkor...!!
Még nem tudom: Jut-e nekem egy nyugalmas sarok, De addig, varjú a száraz jegenyén: Én itthon maradok.
Esetleg tud valaki segíteni? Szeretnék Franciaországban dolgozni gyerekek vagy idős személy mellett. Annak is nagyon örülnék, ha kapnék 1-2 linket, ahol ilyen hirdetést találok. Előre köszönök minden segítséget!
Él valaki vagy jelenleg tartózkodik-e valaki Vichybe? Ha lenne valaki aki imseri vichy-t és megmutatná, szórakozási lehetőség egyéb dolgok vagy csak találkozás beszélgetés. Itt vagyok vasárnaponként unalom van!!!