Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
...mielőtt tovább mennénk, akkor egyszerű a dolog, ha igaz, hogy minősítő jelzőkkel illettem az ideírók valamelyikét, akkor rém egyszerű: copy, hsz szám.
Várom a példákat, a rám vonatkozók itt figyelnek alul, ha kell szedek egy csokrot.
Valamikor régen kis hazánkban a kommunistákat is üldözték írott és íratlan szabályok alapján (a zsidókról, buzikról nem is beszélve), most mégis itt élhetnek köztünk és a társadalom toleranciát mutat irányukban! SŐT!
No én a "SŐT"-re nem vágyom! Pusztán azt szeretném elérni, hogy NE LEGYÜNK MINDENHONNAN KITILTVA! És amíg nem lesz legális addíg pedíg óvatosan- nem NP területeken- de biztos szabálytalanul quadozgatok!
És most ne gyertek nekem megint fizikai fenyegetésekkel, mert az szerintem még Hozzátok sem méltó!
Tudjuk hogy te vagy az Isten, nem kell bizonyítanod. Az írásaid szentírásként fogjuk fel már egy ideje, nem kell ezt bizonygatnod! Hódólatom ó én Istenem!!!
Na, ha valaki túltenni a személyeskedésen magát láthatná hogy itt azok vannak többségben akik nem akarják betartani az írott és íratlan szabályokat. Hiszen senki soha nem ócsárolta azokat a quadosokat akik ott és úgy használják a sport (ritkábban közlekedési) eszközeit ahol azt szabad ahogy azt szabad!
(mint magam is láttam ezt a nagyvilágban ez itt tűnik csak túlzott elvárásnak)
Ha ezt az egyszerű dolgot itt sikerülne megértenetek, nem kellene számotokra kedves jelzőket keresgetnetek velem kapcsolatban....
Így viszont nagyon furcsa kép kezd kialakulni az "írástudó" quadosokról.
"Agresszívek és kompromisszumképtelenek", ahogy egy hivatásos természetvédő azt kitapintotta...
Ha valamit bemásolsz, akkor légyszíves figyelj oda, mert ez a mondat, amit kiemeltél nem az eke ámokfutásához kapcsolódik. És az a gyanúm, hogy u.hu és eke nem túl jó barátságban leledznek...
"Keményen szabályozni kellene mikor és hol lehet motorozni ezekkel a zajgépekkel. Kisfiam ma remegett az erdőben mondván nehogy erre jöjjenek a motorosok."
Másodszor is bizonyítod a primitívségedet eke? Lapozz vissza oda, ahol legutóbb UGYANEZT leírtam : ugyanígy ki copyztad az elejét, SZÁNDÉKOSAN lehagyva hogy pont MI TESZÜNK az ellen hogy ez így legyen (ellentétben a hozzás hasonló szájhősökkel), és szó szerint ugyanezt a baromságot válaszoltad. Béna vagy, és jó látni hogy még csak nem is fejlődsz.
Nyugodtan olvasd továbbra is a hozzászólások SZÁMODRA kedvezőnek ítélt részeit, és sz@rd le a többit. Igazad van, így is lehet élni. Csak nem érdemes...
Az előző elköszönés nem véletlen - a válaszokból RÖGTÖN kiderül hogy kinek melyik része az aktuális. A Tiédre egy nagyobb pénzösszeget nyugodtan raktam volna előre. Ismét az orális fixáció a részed.
"Ja, és zárszó: mindenki úgy quadozik és ott AHOL CSAK AKAR !!!"
Igen, ebben az esetben mindenki odarakhatja "joggal" a zongorahúrját ahova akarja, és olyan magasan, ahogy azt akarja....
Csak kibújt a szög a zsákból, hogy nem ismeritek el a másokra kötelező szabályokat és törvényeket. Talán ezért írták rólatok (az ilyenekről), hogy a "legagresszívabbak" és a "legkevésbé kompromisszumképesek"!
Felőlem azt csinálsz amit csak akarsz Quadorzó... én befejeztem, egyenlőre az olvasást is. Majd vasárnap jól kifaggatlak mire jutottatok !!! :-)))
Ja, és zárszó: mindenki úgy quadozik és ott AHOL CSAK AKAR !!! Legfeljebb személyesen vágom tarkón, vagy keresem meg levélben (mint a már soxor említett videó kapcsán is) ahol is Ti kedves sötét-zöldek, és főleg te kedves szűklátókörű eke, nagyban kussoltál. Aki tilosban jár, az előbb fog tőlünk kapni mint tőled kedves eke, ugyanis mi teszünk is , és a kondíciónk is megvan hozzá hogy ne CSAK A BILLENTYŰZETET CSAPKODJUK ha úgy adódik. Tudod ezek ilyen fizikai dolgok, borivásból-vacsorából felmentett csökevények ne erőltessék inkább... Hát ennyi voltam, részemről újra csend, amíg Krisztához hasonló TENNI IS AKARÓ , a környezetet valóban FÉLTŐ emberek fel nem kérnek a folytatásra/közreműködésre. Cső.
EKE B@ZD MEG! Többet itt meg ne lássak ilyen szennyet (pártállástól függetlenül). Azért PoliDili-ben vagyunk, mert az ÁLTALAD szított hangulat és az azt követő indulatok miatt Deibler ide "rendelte". Nem kell ez ide.
"...oxyura válasz | megnéz | könyvjelző 2007.02.02 20:30:13 (3034) Ezt a topikot is kicsináljuk? :-))) Gondolom ezek már keményebb gyerekek!..."
UGYE mindenki érti, hogy ez mit jelent. Ezután minden ims, happy lóf@sz, eke, oxyura stb... hsz. lásd mint meg sem írt kezelendő. Ha már töröltetni nem hagyja a "kedves modi" a topikot, akkor süllyesztjük. Ki tudja, pár hónap múlva talán újra értelmes emberek vetődnek ide, és eke "kedvencek" listájából is kikerül , és így talán az itt lévőknek nem az lesz a célja hogy 'KICSINÁLJA' a fórumot. Addig is béke Veletek, és üdv minden Jó Embernek. A TÖBBI MEG LESZOPHAT !