Keresés

Részletes keresés

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 202
de azt nem értettem igazából, hogy... most kitagadta tényleg az apja az örökségből, azért melózott az újszülött, vagy koraszülött, vagymifene osztályon, vagy mert tényleg sok(k) volt neki az a Foreman-es ügy?

Mert elpoénkodtak rajta, de... akkor WHAT?!

Szerintem mindkettő. Mert nagyon úgy néz ki, hogy az apja tényleg kizárta az örökségből (de MIÉRT?), Háuz ezt kiderítette, márpedig ő az ilyesmiben nem téved (mesterdetektív), de az is látszott, hogy Chase nagyon kész volt lelkileg, igazából már vártam is, hogy mint fiatal dokin, mikor jelentkeznek rajta a "sok ez már nekem"-tünetek.

De azt is bírtam, amikor Foreman visszajött, a Doki meg követelte, hogy veszekedjen már vele, mert nem bírja elviselni, hogy mindenben egyetértenek. :-DDD

Látom, jól lefertőtlenítesz..:P amikor már 4 perce simogatja a fenekét a vattával :D

Jaja! :-DDD Mondott is valami olyasmit, hogy nem lehetsz elég óvatos, vagy hasonlót... :-) LOL

Ja, és csak tegnap voltam Robbie-val ma már nem. :-P

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (194)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 201
Hát aztán- mi hajnalban is megnézzük :DD
Előzmény: Kymry (200)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 200

Bébe, akkor onnantól a sorozat két órával hátrébb szorulna a műsorban, mert olyan 18++++ lenne, hogy csak na:)

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (198)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 199

Megmondom őszintén, az a jelenet akkora, h nem is jutott eszembe, hogy irigykedjek:DD

Hétvégén? Hm... hát, a Time Lord most hosszú ideig nálam lesz... :-P

Előzmény: Kymry (196)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 198

ójaj, hát csak nem fúj ki (fújik ki?! Hogy kell ezt ragzani?!:D) 3 szezon után a nafta David Shore-ból!

Nehogymárannyimindentlehetmégitt- ha kell, megírjuk neki a forg.könyveket.Ezen ne múljon! :))))

Előzmény: FeanorB (195)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.20 0 0 197

én azon is röhögtem, hogy te jó ég, és ha rájuk nyit vki? nem láttam hogy magukra zárták volna az ajtót..:DDDDDD

úú, az a jelenet!! amikor észrevette house, hogy mit csinál a nő a gyerekével...eldobta a botot, berohant, kitépte a kezéből és rögtön elkezdte szájból-szájba lélegeztetni a babát....az nagyon ott volt! ezért a jelenetért megbocsátod neki az összes bastard-beszólását!

Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 196

Na, meg a szurikák :DD Jáj, imádom Cuddyt is- azt mondja: Látom, jól lefertőtlenítesz..:P amikor már 4 perce simogatja a fenekét a vattával :D

Irigykedtél, mi? Apropó, mit csinálsz a hétvégén?;-P

FeanorB Creative Commons License 2006.07.20 0 0 195

nekem azért ennél értelmesebbnek tűnik David Shore, az író....bár ez nem jelenti azt, hogy mondjuk ha kilép, nem adják oda vmi hülyegyereknek hogy folytassa...habár ekkor meg Hugh-t tartom annyira intelligensnek, hogy oké, akkor én is húzom a sátorfámat...

jajj, láttátok, hogy a retekklub is elkezdte majmolni a tévékettőt, van vmi sorozata, doktor las vegas vagy mi...rob lowe-val akitől kiráz a hideg!

Előzmény: Desperate HOUSEwife (191)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 194

Hi, Candyyyy!!!! :))))))

höh-aszittem, Robbie-val vagy ma is ;)))))

Jajjj, kivégeztem House-t, de inkább ő engem... :-P - télleg kis Chase-em hogy kikattant a Foreman szenved cé epizód után... de azt nem értettem igazából, hogy... most kitagadta tényleg az apja az örökségből, azért melózott az újszülött, vagy koraszülött, vagymifene osztályon, vagy mert tényleg sok(k) volt neki az a Foreman-es ügy?

Mert elpoénkodtak rajta, de... akkor WHAT?!

Hát, amikor eldobta a botot House, az olyan superman-es vóóóóót! Imádtam!! Én is felvisítottam akkor!

Na, meg a szurikák :DD Jáj, imádom Cuddyt is- azt mondja: Látom, jól lefertőtlenítesz..:P amikor már 4 perce simogatja a fenekét a vattával :D

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 193

mennyire élvezni, hogy Hugh Laurie, aki egy csodás ember (haha-nem mondja..:P), láthatja a fenekét :-D

mekkora jó fej ez a nő!!!! :-DDDDDDDDD

*nagyon röhög*

Megjegyzem, látszott is rajta, hogy élvezte. :-)

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (148)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 192
VAgy amikor kiszállnak a főszereplők, vagy elfogy az ötlet:) Bár szerintem ameddig Hjú marad, addig lesz Házdoki, a vészhelyzetet is sokáig vitték egy-két kulcsemberrel, itt meg a doki maga a főszereplő:)
Előzmény: Lupin's fairy (190)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 191
Na persze, és maratoni futóversenyt is nyer. :-PP
Előzmény: Lupin's fairy (190)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.20 0 0 190

Nehogymá ilyeneken aggódjatok, ez ma már sztem nem divat. Különben is kissé sántít a hasonlat Doyle író volt és megunta figuráját, ahogy Poirot-t is Agatha Christie. Ez viszont sorozat, amíg van kereslet a dokira megy, utána süllyesztőbe az egésszel.

A végére csinálnak egy duplarészt, amiben a doki végkép megjavul és tök unalmas fájós lábú pacákká alakul (ha durva forgatókönyvíró még a lába is meggyógyul):))) Lesz nagy esküvő Caddyval, azt kész!

Miért kellene megölni? akkor szokták abbahagyni a sorikat, amikor már csak a macskák nézik (azok meg nem vesznek semmit, kár beléjük a reklám) és a macskák szeretik a happy endet!:D:D

Különben is ha meghal akkor mi van?  majd kiderül, hogy csak álmodta az egészet, mint Bobby a Dallasban:DDDDDD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (187)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 189

Ugye, hogy mennyire jó a Who's your daddy? :-) Nekem az a kedvenc részem!!! én teljesen bekattantam utána, itt pörögtem ezerrel, de nem mertem szinte semmit írni... :-D

Szurkálós jelenetek a LEGJOBBAK, az egész sorozatban eddig, ever! Néhány képet már láttam róla korábban, már akkor sejtettem, hogy ez valami hatalmas lesz, de hát mozgóképben volt az igazi.

De már a felvezető is:

-Need you. NOW.

-Yes, mistress. (búgó hangon)

:-DDDDDDDDDDDD

És ezen még a kisgyerek is röhögött, akit éppen vizsgált, azt figyeltétek? :-)

És basszus, meddig "érzéstelenítette" már Cuddy-t, meg milyen körültekintéssel! :-D Nem hittem volna, hogy egyszer irigyelni fogok valakit egy injekcióért. ;-)

Annyira röhögtem, és azok a  fejek közben...Cuddy meg a végén szégyenlősen visszahúzza a szoknyáját, és kislányosan elcsukló hangon benyögi, hogy "thanks". :-))) Doki meg: "you said two times a day? This is gonna be FUN!" :-D

Annyira zseniális ez a két ember, de főleg így, együtt.

Na meg az a pillanat, amikor Cuddy benyögte, hogy "someone like you?" Rendesen rezgett a léc! Hú, de elgyengült a Doki...most megnéztem a Babies and Bathwatert is(szuper volt magyarul!), és azt figyeltem, hogy mennyire fontos volt neki, hogy megmentse azt a gyereket, meg hogy meggyógyítsa a zsugorodó bébit, és már korábban is felfigyeltem rá, hogy nagyon törődik a gyerekekkkel. Persze a maga módján. A Foreverben is, amikor a hülye nő elkezdte fojtogatni a saját gyerekét, a Doki meg elhajította a botját, és szó szerint berohant, hogy megmentse a gyereket, az fantasztikus volt. Kéne neki már egy saját gyerek, nagyon! :-)

De vissza a Who's you daddy-re: még az a jelenet volt csúcsszuper, amikor beállított hozzá Cuddy (láthatóan tök zavarban), és ennyi volt a párbeszéd:

-Thank you for the injections.

-You're welcome. You came here just to say this?

-No.

És KIMEGY!!!! Annyira jól eltalálták.

Anyukám meg megkérdezte, hogy mit röhögök olyan hangosan, amikor ezt a részt néztem, és elmeséltem neki a spermadonor-dolgot (éppen az a jelenet ment, amikor a Doki szembesíti Cuddy-t az egyik lehetséges donorral), mire anya: "na, akkor ez most pont olyan, mint a Csak szex és más semmiben, értelmiségi sportoló donorok, mi?" :-D

De tényleg, jól eltalálta, hasonló a szitu, viszont akkor most az következik, hogy csak szex és más semmi a közelében lévő kibírhatatlan, ám ellenállhatatlanul vonzó pasival... ;-) Bartynének igaza van, ne csészézzenek! :-DD

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (142)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 188

Te még hasonlítasz is Chase-re, legalábbis ő is rosszul volt Foreman szencedésétől. :-)

Egyébként azt nagyon bírtam, hogy ez az eset őt teljesen padlóra küldte, szegényke hogy ki volt már készülve utána...itt a végére Chase annyira emberi lett, még sírt is, meg amikor imádkozott a halott bébiért. :-((

De ez a Foreman-Cameron dolog is érdekes ám, ezek úgy fűzik szorosabbra a barátságukat, hogy vitatkoznak egy plágiumon, majd Foreman közli, hogy ők nem barátok, és sosem lesznek, amikor meg Foreman haldoklik, megfertőzi Cameront is, aki "cserébe" megmenti az életét, Foreman meg őt bízza meg, hogy hozzon döntéseket, amíg ő kómában van? Hogy is van ez? :-) Szóval érdekes, hogy ezek után meg hatalmas baráti összeborulás következik, nem teljsen normálisak ezek sem.

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (135)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 187

csak tudjátok mi jutott eszembe? az, hogy ugye az író a doki figuráját Sherlockról mintázta, és a House-Wilson kapcsolat olyan, mint a Sherlock-Watson kapcsolat, legalábbis hasonló, és csak az motoszkál bennem, hogy Sherlockot a teremtője kinyírta a végén (ezt hozta fel Rottring is a hetedik könyv kapcsán) szóval értitek, hova akarok kilyukadni??

Naná. :-( Őszintén szólva nekem is eszembe jutott, pontosan ezt a gondolatmenetet követve, amit leírtál. De nagyon-nagyon remélem, hogy nem ebbe az irányba tendál a sorozat, nem lenne muszáj MINDENBEN követni ezt a párhuzamot....

Előzmény: FeanorB (129)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.20 0 0 186

Hellóhelló, megjöttem! :-)

Most olvaslak vissza titeket, igyekszem mindenre reagálni. :-)

Végül is nekem több dolog miatt nem tetszett annyira ez az uccsó rész, az egyik az, hogy végül is az egésznek a 99%-a meg sem történt. (és már túl sokszor léttam ilyesmit) De pont az, amit Te is leírtál, az utolsó 2 jelenet, amikor felvágta a pasit a műtőasztalon (jááááj...), meg amikor visszatértünk a valóságba, és az a két mondat, az tényleg ütős volt. És itt lett vége, áú! :-) Mondjuk annyira csak nem kell aggódni, nyilván felépül, engem csak az izgat, hogy mennyire? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy a hallucinációi során sütötte azt ki, hogy ketamint kell adni neki, és akkor talán jó lesz a lába. Erre nagyon kiváncsi leszek. De milyen lenne már Háuz, ha nem sántítana? :-) BOT nélkül??!!

A cameronos részeket UTÁLTAM, de nem csak azért, mert ki nem állhatom a csajt, hanem mert nem akarom, hogy valaha akár egy ujjal is hozzáérjen! Igen, kimondtam! *kifújja magát* Egész végig ez motoszkált bennem, de csak most mertem kimondani, hogy végre megnéztem az összes részt, utálatos és rossz lenne, ha összejönne vele, mert annyira nem egymáshoz valók...meg nem csak az a baj, hogy totál diszharmonikus ez a két ember, hanem az is, hogy annyira, de annyira nincs köztük chemistry, szóval semmi izgalmas nem lenne a kettősükben. Sőt, blooáááh. Nem akarom!

Jó, azt tudjuk, hogy a Doki egy perverz, L world-öt néz, meg leszbikus börtönsztorikat olvas, meg folyton szexuális célzásokat tesz, szóval szerintem ezért volt a "vetkőztetős" jelenet. Nyilván valamiylen szinten bejön neki Cameron, de szerintem csak mint "esztétikum", nem hiszem el, hogy akár egy kicsit is izgalmasnak találja ezt a csajt, mert ennél a nőnél még egy szemetesvödör is izgalmasabb. A Doki meg nem bukik az unalmas dolgokra.

Előzmény: FeanorB (128)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 185
House: Jé, beszélő denevér! Foreman, hívja fel az állatkertet, hogy nem vesztettek-e el egy óriási denevért:)
Előzmény: Mrs.Barty Jr. (182)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 184
Öhmmmm, ilyet ki se találj:) Már csak az hiányzik a sorozatnak. Különben is Wilsonnál inkább House lenne esélyes, nem?:)
Előzmény: Lupin's fairy (183)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.20 0 0 183

Először úgy értettem, hogy Chase -nek kellene Wilson:)))))

Előzmény: Kymry (172)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 182

Piton: House! Ez az ÉN szövegem!! Fuck off!

:D

Előzmény: Kymry (181)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 181

C: Mindig? De hát....... Ó, értem. Szóval én most azt csinálom (duzzog)

H: Drágám, ha továbbra is ilyen ügyes leszel, megengedem, hogy megtisztítsd a lombikjaimat is.

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (180)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 180

H: nem én szoktam mosni. Mindig van rá egy emberem...

Előzmény: Kymry (179)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 179

C: nem önthetnénk le inkább a botodat kapucsínóval?

H: miért? nem tetszik az íze?

C: mikor mostad meg utoljára?

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (178)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 178

H: Nem a Te dolgod, Cameron. Majd leöntjük kapucsínóval a kölyköt.

:D

Előzmény: Kymry (176)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 177

jajj, ez mennyire jó! Tökéletes összefoglalója a kapcsolatuknak!!! (persze kihegyezve arra, ami nincs, de az mindegy :D)

Jáj, a kedvencem az a : Cam, I love You :DDDDDDD

Előzmény: Miz Chris (175)
Kymry Creative Commons License 2006.07.20 0 0 176

C: Cuddy kapucsínó gyereket akar? Akkor miért a te spermamintáddal szaladgált egész nap?

Asszem erre még Házdoki sem tudna mit mondani;-P

Előzmény: Mrs.Barty Jr. (173)
Miz Chris Creative Commons License 2006.07.20 0 0 175

http://www.youtube.com/watch?v=g2kaQn2Eoas&search=house%20md

A múltkor pont azon gondolkoztam, hogy tök jó lenne egy videó az Iris c. számra House-al. Minden kívánságom így teljesüljön :))))

Vigyázat! Spoiler is van benne, meg ráadásul Cameron-House shipper :D

Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 174
Még bármellllik előfordulhat- mármint bármelyik nő :D Vagy mindkettőő... :D
Előzmény: Lupin's fairy (171)
Mrs.Barty Jr. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 173

Hát, hogy találtad ki :DDDDDD

H: Cameron, a szálkás nyelveddel nem érhetsz a botomhoz.

C: Jaj, House, most kezdtem belejönni!

H: akkor gyere kifelé belőle

C: itt nem én vagyok benne!

H: az más- de attól még kijöhetsz belőle. Gyerünk, Cameron, vagy beárullak Foreman-nek, hogy a múltkor elloptad az egyik betegét és azt hazudtad neki, hogy ő a férjed és szép kapucsínó gyerekeitek vannak! Pedig nem te akarsz kapucsínót, hanem Cuddy!

Előzmény: Kymry (170)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!