nezzetek, ha ronaldinnyu ki tud hagyni egy tizenegyest egy BL negyeddonton, akkor talan egy (ket) miniszterelnokjeloltnek is lehet neha rossz napja! :) GO REDS!
Ebben a hozzászólásodban a legfontosab ez volt..." a mindenkinek olyan fontos piacon". tehát elismered, hogy fontos. Mi benn voltunk ezen a piacon, majd önként és dalolva sétődötten és büszkén kivonultunk. Rengeteg dolgot lehetett volna tenni.
Mint mondtam ma sokkal nehezebb, hiszen szinte úúj piacot kell meghódítani, és a fél világgal konkurálni. Ezérrt nagyon nagy jelentőségű az, hogy végre kihasználják a földrazji előnyünket legalább. Hatalmas hasznot hozhat.
Az OTP azért egészen jól nyomul Szerbiában pl. És ez még csak a kezdet. Ma már nem vagyunk annyira gyengék:O)))
"T/1224. számú törvényjavaslat az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról Előadó: Dr. Csehák Judit egészségügyi, szociális és családügyi miniszter Budapest, 2002. október ... 66. § A Tny. a következő új 6/A. §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki: "A tizenharmadik havi nyugdíj"
Szavazás adatai Szavazási mód: Listás "Igen"-ek száma: 195 "Nem"-ek száma: 121 Tartózkodások: 3 Összes szavazat: 319 Elfogadás: Elfogadott
Nem a kemény főnökkel van baj,hanem azzal a hiszterikus,izgága,piszkálódó stílussal ahogy Gyurcsány előadta a főnököt.Ez biztos diktatórikus stílusú vezetésre vezet.
Ugyanazt a keménységet elő lehet adni szilárd ,szelíd határozottsággal is.
Gyurcsányból folyt a kiszámíthatatlan,csapongó vibrálás,ez pedig az embert felelős vezetői posztra alkalmatlanná teszi.
Ebből a vitából nekem éppen úgy tűnt,hogy Orbán a konzultatívabb.
Végig ere hivatkozott,hogy vállalkozókkal,Magosszal és főleg az emberekkel KONZULTÁLT.
A vita alapján alkalmasabbnak egy ország vezetésére pont Gyurcsányt tarthatnánk - én ezt leszámítva is Őt tartom annak.
Az arrogancia, a piszkálódás és a többi jelződ pontosan Orbán Viktort jellemzi, mégha ez ma nem is mutatkozott meg rajta. Talán ezzel Ő is tisztában van, ezért próbált most változtatni a stílusán, ami nem volt hatásos, ráadásul ez csak egy színészi alakítás, és mint tudjuk a színészek is csak a színpadi szerepléskor öltik fel a megformálandó szerep kedvéért azt a formát, ami egyébként nem biztos hogy jellemző rájuk.
Én boldog lennék, ha az én főnököm ilyen hozzáértést tanúsítana a munkájában és még sok más magyar cégvezető............elképzeléseket sokat lehet hallani, de ezek önmagukban semmit sem érnek.
A felkészültség, tisztán látás, tenni akarás, kreativitás és elszántság nem a mazohizmussal egyenlő!!
Ha ilyen is volt - mármint ellenséget lát a másikban, akit el kell pusztítani -, egyértelmű, kitől tanulta: folyamatosan ezt tapasztalni a legtöbb jobboldali elkötelezettől. Ha valaki nem velük ért egyet, azonnal besorolják az ellenséges táborba.
A MOL arfolyama az elmult 2 evben a haromszorosara emelkedett, tehat biztos szarul alakulnak a dolgaik es azert buntetik oket azzal hogy nem ment fel a tizszeresere.
Egy nagyon friss hír a sok okostojás balosnak, akik megjátszák, hogy értenek a gazdasághoz és tisztában vannak a dolgokkal -
Az OTP előtt beszűkültek a terjeszkedés lehetőségei és a magyar pénzintézet nem tudja elkerülni, hogy néhány éven belül felvásárolják. Erre az eredményre jutott néhány napja a Capitol Consulting Group elemző cég. A bank természetesen rögtön cáfolt. Sarkady Szabó Kornél, a Raiffeisen elemzője szerint azonban maradtak még terjeszkedési lehetőségek és az egyesülésre, valamint a felvásárlásra a következő években nem kell számítani. A riporter Homonnai Gábor.
MInd az OTP, mind pedig a MOL már évek óta csak jelentéktelen piaci szereplőket tud felvásárolni. Sorra bukják el a szerbiai és ukrajnai lehetőségeket és helyette max. kisméretű vállalatokat tudnak felvásárolni.
Ami sajnos nem működik kicsiben, az nagyban sem fog menni az oroszoknál.
Ezek tények, de idézd az ellenkezőjét az elmúlt 2-3 évből.