Nah, nyílván nem illik a reklámozás, de azért bizonyos értelemben nem az. (Ezt aztán jól megmondtam. :D = nem csak magamat reklámozom, hanem még a sok írót is.)
Kedd óta elkezdődött az első magyar Snarry-Drarry olimpia... naponta száz oldalas befejezett történeteket olvashatunk... :) (jobb esetben, rosszabb esetben pár tized)
(Ma egy nyolcvan oldalas Snarryt...)
Húsz író... húsz nap... aki még nem járt arra használja ki az alkalmat. :)
Ma háromszor is nekiugrottam, de nem és nem merem elolvasni... Kit nyírnak ki közülük? Márminthogy tudom, h kik közül, mert olvastam a másik topicban, de mégis... :,( Pedig de szeretném tudni, h az Agronomós találgatásainkból bejön-e valami... Nem tudom, milyen perverzitásokat ébreszt mindenkiben a karácsony, de most olvastam egy korábbi kedvencemet, ami éles kanyart vett a nagyon sötét irányba, nemrég egy másik kedvencem tette ugyanezt, a Resolution is kezd eldurvulni (legalábbis vagy nagyon OOC lett, vagy nagy baj van), nem merem végigolvasni az egyetlen Gyűrűk Urás ficet se, amit elkezdtem, mert úgy néz ki, h tömeghalál várható, most meg ez is...
Bah, megyek aludni. Holnap visszatérek az Agatha Christie-kre. Azokban legalább szórakoztató a gyilkosság...
...ja, és láthatóan nem jött be a munkahelyen való bétázás... sőt. Tizenhatozás volt :,( Remélem most, h már a karácsonyon is túlvagyunk, lesz egy kis időm... *sóhaj*
Talán nem minden AYLNO-kedvelő olvassa az angol, illetve a magyar nyelvű topikot, ezért szeretném jelezni, hogy karácsonyi ajándékként mindkét fic frissült. Aspen feltette a 23. fejezetet (ez az ASLNO utolsó előtti része). Figyelem: karakter-halál!
A fordítók is megleptek minket egy újabb fejezettel, köszönet érte! A szokott helyen megtalálhatjátok őket.
Látom megtaláltátok az elkésett fejezetet. :) A következőre viszont csak januárban számítsatok (csütörtökön ;-)), mert az ünnepeket reményeim szerint számítógéptől, internettől távol töltöm.