Figyelj! Liftet nem csináltathat, mert egy fantomnak nem jár lift. A szerződések nyilvánosságra hozatalában nincs benne:). Akkor nem is létezhet. Vagy Ő a jólelkű mikulás aki hozza és nem viszi a pénzt?
AHA. E héten éppen Borsod (BAZ) megyében "csavargok". Nos, az illető személy évek óta nem volt (Érden) képes egy korlátliftet felszereltetni magának a parkoló és a földszinti munkahelye között. Élvezi, hogy mindig mások cipeljék a táskáját (is) Tudom, láttam, töbször is.
Nos, ez tényleg az AHA kategoria.
Aba Atilla barátom kerekesszékes, autót vezet, pingpong versenyeket szervez, horgászik.
A múltkor egy szolnoki hivatalban egy kockefejű megkérdezte: Tud írni-olvasni? A neje bedurrant: nem hülye, van agya. Lába nincs. Építész.
A topik ciméhez igazodva: biztonságosan, bátran vezet. sziasztok.
Kijelentésed tartalmával nem kívánok foglalkozni, de pont Te, a híres szakmérnök használsz ilyen szavakat ???? Gondolkozzál már, és embereket ne testi adottságai miatt minősíts !
Visszataszító a mód, ahogy azt próbáljátok bebizonyítani, hogy aki a városvezetés tetteit bírálja, az a város ellen dolgozik. Hazugság, hogy a bírálókat az zavarná, hogy a pályázatok sikeresek, hogy valaki azt szeretné, hogy ne legyen fejlődés. Az igazság az, hogy az eddigi tapasztalatok alapján egyszerűen attól tartunk sokan, hogy a pénz fölösleges dolgokra megy majd el, miközben fontosabb dolgokra nem jut. Például csoda-buszmegállótáblákról hozsannáztok, miközben a megállókhoz építendő gyalogátkelőkről nincs szó. Pedig a menetrend ütemessé tétele után a közlekedők túlnyomó része fejből fogja tudni, mikor kellene jönni a busznak. De mi biztosítja, hogy nem megy el 4 perccel hamarabb az a busz? És mi biztosítja, hogy ha időben megy is a busz, átér-e a délutáni csúcsforgalomban a gyalogos a megállóhoz, vagy zebra híján 5 percet kell várnia, és a túloldalról nézi végig, ahogy elmegy a busz? (Mert nem akarja elüttetni magát a folyamatosan hömpölygő kocsisorral).
Lehet összevissza beszélni, de tény (vkinek örömére, vkinek bánatára) a jelenlegi városvezetés jól pályázik, sikeres, eredményes és (ami fontos) nem kerget álmokat. Szerény véleményem szerint a helyi közlekedés fejlesztése (pontosabban megteremtése, mert a jelenleg Érd MJV területén nem létezik) sínen van. Az első fordulóban 250 milliót nyert a MJV.
"A bevételt városházi főtanácsnokok fogják hazavinni."
Azt a rokkant pasit kifelejtetted, aki - bár nem alkalmazottja sem az önkorminak, sem a polgármesteri hivatalnak - mégis mindent és mindenkit kézben tart. !!!
( állítólag....) csak kérdezősködjetek a piacon szombatonként. Én is azt teszem, amikor éppen Érden vagyok.
Lesz. Szépen végig kell menni a soron. Az első pályázatnak csak a másodikkal együtt van értelme, illetve a második pályázat feltétele az, hogy végigcsináljuk az elsőt. Az kb. 750 milliós lesz.
Itt az agymosási kísérlet a lényeg.Nyuszika:Sapka-sapka!!!!
Tulajdonképpen a családtagok fuvarozása után miért nem fizetünk adót?Hiszen az is telekocsi, de a magyar jog szerint az autó csak egy ember /cég nevén lehet...
Valahol már írtam: Az érdi Szt László téren szoktam tankolni. 60 % benzin, 40 % bioetanol. ( a fele-fele nem vált be, a katalizátor nagyon "fintorgott" ) Visszajelzett valami gorombaságot.......
Az elmúlt időszakban többször felmerült az igény, hogy a városra vonatkozóan készüljön közlekedési kataszter. A kataszteri felmérés és az arra épített nyilvántartás fontos alapot képez a műszaki intézkedésekhez, a hatóságok munkájához.
Ez az aprólékos munka hosszadalmas időt vett igénybe, melynek következtében elkészült a város közlekedési tábla nyilvántartása. A csatolt táblázat tartalmazza a közlekedési tábla típusát, az utca nevét és helyrajzi számát, ahol az található, illetve a tábla pontos elhelyezkedését és a felmérés időpontját.
A helyszínelések során azt is felmérték, hogy a kihelyezett jelzőtáblák - főleg a csomópontokban – megfelelnek-e a KRESZ előírásainak. Amennyiben ellentmondás tapasztalható, azt fel kell oldani, ha pedig a szabályozás nem logikus, azt egyértelműsíteni kell. A hibák feloldása folyamatos.
A közlekedési tábla nyilvántartás minél pontosabbá tétele, illetve a közlekedés táblák általi szabályozottságának logikussága, helyessége érdekében várjuk a lakosság észrevételeit, a pontos hely megjelölésével.
A Kamara-erdőnél a volt Mechanikai Műveknél mindíg 15.-al olcsóbb mint a legolcsóbb nagy kút.S nem sufni kút, hanem hivatalos normál. Sok taxis, autósiskola jár oda. Tőlük kaptam én is és kirpóbáltam, müxik!
A kagylóvá változás után nem sokkal voltam ott tankolni, és mondta a kutas srác, hogy figyelik a szomszéd árait, és ahhoz igazodnak. Gondolom ez fordítva is igaz, ha az egyik emel a másik is....
Érdekes átalakulás volt a benzin/diesel árakban Érden!
Idáig a tecsó és a Lukoil az legolcsóbbak tartozott. Mostanra a tecsós kút visszadrágult a Mol és mások szintjére. Sőt, a néhai Jet, most Lukoil is dettó!
Így, ha Budafokon tankolok a Lukoilnál, vagy az Agip vagy az ósannál, egy tizessel olcsóbb. Néhány hete még azon filóztunk, mitől olcsóbb Érd, mint a nagyvilág kútjai. Kár volt, elolvasták mások is, most aztán változtattak rajta.
Érdekes téma került elő valamelyik kerTV műsorában. Az volt a téma, hogy az ún. "telekocsi" rendszer vidéki viszonylatban müxik. A neten meghirdeti valaki, ha mondjuk Győrbe, Debrecenbe megy és az autó üres helyeire beül idegen is és összedobják a benzin árát. Így mindenki kényelmesen utazik, a költségek is megoszlanak és nem minden ember egy autónyi füstöt ereget a gépével.
Már szerveznék az agglomerációban is. Látszólag mindenki jól jár!
no egy fenét. Az APEH hisztizik, hogy nem lehet összedobni a benya árát. Mert adóköteles a tulajdonosnál mint bevétel.
Nesze neked környezet.
Oszt a Volán is hisztizik, hogy odalesz a bevétele. Meg a MÁV-nak.