Keresés

Részletes keresés

bobus Creative Commons License 2003.10.28 0 0 638
Sziasztok!

Idike, irjal csak, en sokat tanulok Toled is, mint masoktol is, a stilusa meg mindenkinek egyeni, hol szep, hol csunya, hol kedves, hol piszkalodos...ettol vagyunk masok...

Van egy kis kijavitanivalom!

Taxus baccata, azaz Tiszafa ugyben, leven az egyik kedvenc novenyem (ugy alt. imadom a fakat..)...
A tiszafanak csonthejas altermese van, amit korbevesz ama bizonyos, erett allapotban piros szinu un. magkopeny. Ez a madarak egyik kedvenc csemegeje, es a gyerekeknek sem lesz baja, ha ezt a magkopenyt megeszik.
Ugyanis az egesz tiszfanak egyetlen nem mergezo resze van, es ez ama bizonyos piros magkopeny. Minden mas resze NAGYON MERGEZO (egyebkent nagyon jo gyogyszer is, megfelelo mennyisegben). Kovkeppen azzal nem vedjuk meg teljesen a gyerekeket, hogy a bogyokat leszedjuk (bar a bogyoban levo mag is mergezo), hanem nagyon oda kell figyelni a levelekre is, azaz , hogy meg veletlenul se csocsaljak meg oket!!!

hodográf Creative Commons License 2003.10.28 0 0 637
Lécci nekem is!!!
Előzmény: Törölt nick (612)
hodográf Creative Commons License 2003.10.28 0 0 636
Soha nem félt szerencsére (ő egy ilyen alkat). Igaz, hogy moziban 5 évesen volt először, és sok mindent inkább otthon, videón nézünk meg együtt. Szerintem a meghittebb otthoni hangulat is belejátszik abba, hogy nem fél, és az is, hogy mindíg a megvalósítás technikai része érdekli, amit legjobb tudásunk szerint el is magyarázunk neki. De pici korától más érdekelte, mint a korosztályát általában, úgyhogy ezen én már nem is lepődöm meg.
Előzmény: Törölt nick (519)
anyabanya Creative Commons License 2003.10.28 0 0 634
A tej témához annyit, hogy ami nem tud megsavanyodni az nem jó. A teheneknek meg nem adnak vegyszeres dolgokat, mert annál ők sokkal egyszerübb lények. A lucerna a legszarabb földben is megterem. Nálunk ugy van ez, hogy ha kevés a föld aranykorona értéke, tehát nem jó szinte semmire, akkor jó lesz legelönek, mert nem éri meg rákölteni a vegyszer költségét. A tehénke jó fej és nem igényes jószág, csak néz ki abból a méla fejéből és kérödzik s nem kér nagyon extra kaját. A tej átvételi ára meg annyira alacsony, hogy örül a paraszt, hogy luk van a hátsoján és nem fogja magát a csödbe vinni azért, hogy igen drágán mütrágyázon. Ráadásul a sima pasztörözés is eléga tejnek, mert akkor már nekünk nagy marháknak iható ugy ahogy van, de a gyerekek is ihatják, ha kicsik persze forralva.

A alvás ügyhüöz én abszulut toleráns lennék, nekem csak az furi, ha rögtön a mama ágyában kezd lefeküdni a csimota, az már nem ha ájjelre átkuzik. Bár nekem mindenki külön volt az első naptól kezdve egy picike szobába, de én egyébránt ugy alszok, mit a nyúl.Ha az oldalára fordult felébredtem, sőt mielöt felsírt volna már riadtam. Ilyen volt apám is, aki felébredt arra, hogy lázas a gyerek, mert gyorsabban veszi a levegőt...Mély alvoként én sem mertem volna messzebb tenni. Az egyik barátnöm most féléve szült. Ő addig az ágyába tartotta éjjel a kicsit, amig éjjel szopot és minden gond nélkül visszaszokott a kiságyába. Azt mondta, hogy ő fáradt volt ahhoz, hogy mászkáljon éjjel s nem is akart felébreszteni másokat. De volt egy másik haverom is, szép nagy lakással és négy gyerekkel, de a családfö imádta éjjel a sok kicsi szuszmákolását hallgatni és ezért egy szobában aludtak, mind a hatan. Nekem ez kicsit fura, de jól müködött.
Nekem a kicsik különszobába szzokták meg, kiegyensulyozott kölkök lettek, de azért néha átjött némelyik a mi ágyunkba. A sogorom lánya harmadikoskoráig a mama mellett aludt, 3 éveskoráig szopott és ő is kiegyensulyozott, mert szerintem leginkább ez a mi kiegyensulyozotságunkon mulik, ha mi jól érezzk magunkat és rendben vagyunk, akkor a kis manocska is az lesz.

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.28 0 0 633
Schusy, most esett le mi okozta a tegnapi felzudulast. NEM veletek osszehasonlitva magamat irtam a novenyek baba elotti kontrolljat, nem arra gondoltam, hogy EN a tokeletes, osszevetve VELETEK a felelotlennel. A novenyek ellenorzeset Panni balesetvel kapcsolatban irtam, sajnalom ha benned ezt a kepzetet keltette.

Apropo, van egy masik noveny aminek most van szezonja es ez a tiszafa. (NEM Schusyval kapcsolatba, az o babaja meg nem maszkal a kertben/parkban, de fog!) Szep orokzold, gyonyoru piros bogyokkal. Egy bogyo eleg egy gyereket megolni, felnoteknek sem kell sok, annyira mergezo. Ajanlott olvasmany: Agatha Christie Egy marek rozs c. konyve :)

Megvettem az uvegfoliat, apu ma felrakja, egy gonddal kevesebb. :)
Ha mar biztonsagrol beszelgetunk, egy gyerek kieshet az ablakon, mi az elson lakunk de az ablakon zarhatok a kilincsek. Ez mar igy volt mikor idekoltoztunk de kicsereltem volna. Uj a konyha es a suto mellmagassagba kerult, gyerek meg atsetal a nyitott sutoajto alatt. :) Csak egy tipp, ha valaki szinten konyhat cserel. Mielott megkapnam a magamet, az ikea katalogusban is ezt tanacsoljak :).

Mindenkitol elnezest kerek, akit a stilusom irrital, keptelen vagyok mezesmazat es/vagy patoszt beletenni a mondanivalomba. Ismetlem, en itt szemelyesen senkit nem ismerek, bar van akivel mar maganlevelezest folytattam, es van akivel remelhetoleg meg fogok ismerkedni szemelyesen, Ezert barki velemenye rolam csak hibas lehet, tehat nem figyelembeveendo. En sem alkotok velemenyt az ide irogatokrol, a leirt tenyek erdekelnek, azokrol mondok velemenyt. Vannak akik nekem sem szimpatikusak, de nem fogom ezt ide kiirkalni, mert ez nem az o problemajuk, hanem az enyem es mint ilyet megoldom magam.

Angiszeged Creative Commons License 2003.10.27 0 0 631
Asszem Idike topicja nagyon érőben van! :)))

Én már csak a címen gondolkodom: IDike a jófej! vagy Idike a nyers, arogáns, személyeskedő!
vagy nyissam meg mind2t? :)))))

na kigondolom álmomban:) jóéccakát!

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 630
idike stílusa ide vagy oda , amiket leír amögött legalább információk vannak (ne adj Isten tudás :-)) az érveit alátámasztja s ez bizony ritka ezekben a topicokban.
nem is tudank vele mit kezdeni azok akik csak indulatokról és a megérzéseikről papolnak...
nekem konkrétan a stílussal sincs bajom. jobb, mintha nyálas lenne. pedig kaptam már én is.. :-))
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 628
Hát igen, Idike stílusa nekem is nagyon bejön, leginkább Mr Spockhoz tudnám hasonlítani. Nyers logika, no felesleges nyálazás.

MuTeR

Előzmény: illdii (625)
Schusy Creative Commons License 2003.10.27 0 0 627
Idike, ne haragudj, de attól, hogy nem mondod ki, még érezteted azt, hogy felelőtlennek tartasz másokat. Időnként nekem is feláll a szőr a hátamon, attól amit írsz, s ahogyan teszed azt. Lásd lentebbi kirohanásaimat... Néhány embernek ezt nehéz lenyelni, még nehezebb elfogadni. Neked meg el kell viselni ezeket a kirohanásokat, ha nem változtatsz a stílusodon. Nagyon sokszor egyetértek veled, de ha nem, én már meg sem merem említeni.

Remélem ezért nem haragszol, nem megbántani akartalak.

Schusy

Előzmény: Törölt nick (603)
illdii Creative Commons License 2003.10.27 0 0 625
Egyetértek:) A "tapasztalt" anyaság bizonyára roppant relatív fogalom, én a magam 15 hós:) múltjával eszméletlen sokat tanultam idike hsz-aiból.
Nem muszáj egyformának lennünk és nem muszáj szmájlidömpingesen jófejkedni minden áron, nekem is válszolt már keményen ő is meg más is mégse bántott meg vele.
Viszont _nekem_ speciel rendkívül szimpatikus a világról alkotott képe, nem fogom felsorolni, hogy ki mindenkiénél szimpatikusabb;)

ildi_aki_próbál_csak_olvasni_de_nem_mindig_sikerül

Előzmény: Angiszeged (593)
ar0mo Creative Commons License 2003.10.27 0 0 624
Kedves Pumukli!

En vasaroltam biofarmos biotejet, aztan egy reggel veletlenul felforraltam, az eredmeny ritka gusztustalan lett, a tej harom reszre valt, volt egy attetszo vizszeru reteg, egy feher, de nem homogen, hanem szemcses es a legszebbek a feher foszlanyok voltak, ezek az edeny aljara tapadtak mas reszuk pedig uszkalt a felszinen.
Mivel mas telefonszamot nem talaltam felhivtam a forgalmazot(asszem naszalytej), aki felvilagositott,hogy ez teljesen normalis jelenseg, nem szabad az UHT tejet felforralni(fura mas tejnel en nem tapasztaltam ezt a jelenseget)
A lanyom az eset utan jo ket hetig gyanusan kovetett reggelente, nehogy alattomban zold dobozba rejtett tejet kapjon:))))

Nem vagyok bioellenes:) sot ha tehetem ilyen termeket vasarolok, csak eszembe jutott ez az eset a mutej vagy nem mutej kerdesben:)

Előzmény: PUMUKLI (623)
PUMUKLI Creative Commons License 2003.10.27 0 0 623
Szasenyka, nem tudom, miért jó az, ha fikázod a biotermékeket anélkül, hogy egy adott termékről bármi bizonyosat tudnál. Holott ha figyelmesen olvasnád a hsz-okat, nemrégen írtam, hogy személyes isemrőseim a Zöldfarm tulajai, tehenészetük van.
Attól, hogy egy tej UHT, miért kéne műnek lennie? Csak idézem a tejesdoboz túloldalát (mert gondolom, ezt már nem olvastad el, csak azt, hogy ultrapasztőrözött.
"A Zöldfarm biotej értékeit Körös-Maros Nemzeti Park természetvédelmi terület tiszta, érintetlen, gyógynövényekben gazdag legelőin nevelkedő, biogazdálkodásban tenyésztett szarvasmarha-állományunk biztosítja. Minőségét a Nemzeti park védelme, ökológiai eredetét a Biokontroll Hungária Kft szavatolja... Takarmánytermesztésünk során nem használunk a termőföldet vagy az ékővizet szennyező anyagokat (mint pl. műtrágya, gyomirtó, rovarirtó, gombaölő szerek), nem adunk szarvasmarháinknak génmanipulált növényeket. Nem használunk antibiotikumokat, hozamfokozókat..."

Bocs, hogy kikeltem magamból, ráadásul nem is engem kérdeztél, hanem idikét, de mindegy, ez kikívánkozott eblőlem.
Pumukli
Előzmény: Törölt nick (505)
bobus Creative Commons License 2003.10.27 0 0 622
Igen, ha mindenkinek megfelel...
Mi most alszunk eloszor olyan meretu agyban, ahol kenyelmesen elferek a parom mellett..:-)))
Ha meg a gyerek is ott aludna, nyomorognank, szoval nem lenne kenyelmes..(meg mindig felnek, hogy lemaszik, leesik, stb.) :-))))
Epp most jottem az altatasbol, en is imadom, hogy ugy alszik el, hogy sokszor fogja a kezem, nagyokat szuszog...de tudom, hogy nem tudnek aludni, ha mellettem lenne, es neki is jobb, hogy kipihentek vagyunk mi is, o is...(es ahogy irtam, ha beteg, mindig az o szobajaban alszom).

Erre sincs orok ervenyu szabaly, mindenkinek meg kell talalnia azt a format, modot, ahogy a kicsinek, es a szuloknek is a legmegfelelobb!

Előzmény: bokor (621)
bokor Creative Commons License 2003.10.27 0 0 621
Együttalvás téma: Mi a gyerek négy és fél éves koráig egy szobában laktunk. Amíg pici volt, és kiságya volt, azt nagyon nem jól viselte. Ha rendesen ki akartam magam aludni, egyszerűen közénk vettem, ott békésen elaludt. Amúgy napközben is a nagy ágyon heverészett és nézelődött. Mire aztán megkapta a nem rácsos ágyat, jól megszokta, hogy közöttünk alszik :-)
Aztán elköltöztünk, lett saját szobája, de nagyon nem jól viselte. Nem félt, vagy ilyesmi, csak a szuszogásunk hiányzott neki. Meg aztán, pusztán kényelmi okokból a mi ágyunkban meséltünk neki, és amíg el nem aludt, mellette olvastam, készültem a másnapi óráimra, javítottam dolgozatot. Amikor elaludt, átvittük a saját szobájába, ott fél kettő körül menetrendszerűen felébredt, és se szó, se beszéd átjött hozzánk, hozta a maciját, a takaróját, és két kispárnát, befészkelte magát, sokszor fel se ébredtünk rá...
Ahogy nőtt, és egyre nagyobb helyet foglalt, és egyre többször ébredtünk hátfájással, úgy szerettük volna egyre jobban, ha a saját ágyában alszik. Megegyeztünk vele, hogy minden pénteken velünk alhat, de a többi napon a szobájában, ez bevált (persze néha ott felejtjük máskor is, mert csuda klassz érzés, amikor megsimogat, amikor melléfekszünk, és megfogja a kezemet, mindezt álmában!)
És roppant kiegyensúlyozott gyerek, nem fél semmitől. Nekem is az a véleményem, ha az együtt alvás minden félnek megfelel, akkor mehet, ha bárkit zavar, akkor nem érdemes rászoktatni a gyereket!
Mentat Creative Commons License 2003.10.27 0 0 620
Ez jó ötlet ott ahol a kicsinek még akadály a járóka. Az én 2,5 éves fiam simán belemászna a nagyhoz.
Előzmény: Agallis (614)
anyabanya Creative Commons License 2003.10.27 0 0 617
A csokiban morfinhoz hasonlo anyag ( endomorfin), ami az agyban is ott van egyébiránt és ezért nyugtat, ez nem koffein. Adrogosok közt sokan az elvonás ideje alatt és föleg után baromi sok csokit esznek azért, hogy kicsit leálljon a kotogásuk és lenyugodjanak. No itt nem ok csokiról van szó, csak egy kicsi boci csokiról.

A banánban szintén van egy anyag, ami az agyban is jelen van (glutaminsav, ha jol tudom), amit egyébként tartalmaz több maneger tabletta is pl a Reergin, amit több pszichiáter is felir a figyelemzavaros illetve hiperaktív gyerekeknek gyógyszer helyett és teljesen természetes. A banánban is van s ezért jól hat az agyra, szokták ajánlani lassabban fejlödő kicsiknek. Volt egy ismerösöm, aki gyermekotthonban dolgozott, ahol a doki pl napi rendszereséggel adott a gyerekeknek hámozot alma magot, mert az is serkenti az agyat állitolag és jó az imunrendszerre, a szívre....

Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 616
azon nem egyszerűen hallani lehet a mocorgásokat, hanem rémesen felerősít mindent!!! gratulálok a párod alvókájához. Szerencsés ember :-)))))
Előzmény: Törölt nick (615)
Agallis Creative Commons License 2003.10.27 0 0 614
mentat én nagyot betettem a járókába, remekül lehet legózni és vonatozni, a kicsi meg nem fér hozzá.

Agallis

Előzmény: Mentat (610)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 613
:-)
nem mered itt, mi? :-)))
Előzmény: Törölt nick (612)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 612
Jo majd leirom neked melben :)
Előzmény: Törölt nick (611)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 611
idike részleteznéd az ecet mint tisztítószert? szal hogy higítod, milyen felületekre jó ( én eddig csak vízkőoldásra használtam, tisztítani a "békás" tisztítószereket szoktam, mert azok környezetbarátak, de érdekelne ez az ecet)
Ha már olyan baromi arrogáns és elviselhetetlenül okos vagy, legalább vegyük valami hasznodat is :-DDDDD
Mentat Creative Commons License 2003.10.27 0 0 610
Amikor feleves koraban "kenyszerusegbol" egy szobaba kerultunk, akkor hetekig nem tudtam aludni, minden kis pisszenesre felebredtem

Ez nálunk is így volt, ezért költöztünk külön szobába inkább a nappalink feláldozásával, mert nem bírtam, hogy nincs egy nyugodt éjszakám sem. Most nyitott ajtónál alszanak, semmi gond nincs, ha vmit akarnak ( inni, pisilni,stb) akkor szólnak és megyek.

MÁS TÉMA:
Ti hogyan oldottátok meg, hogy a kicsi ne hátráltassa a nagyobbat (főleg kis korkülönbségnél ) a játékban. Arra gondolok pl., hogy nálunk Levi Legozna, Bence szétszórja, a kisvonat sínét felszedi miközben megy a vonat, stb. Bemehetne Levi a saját szobájába, de azt szeretné ha én is ottlennék. Tudtok jó megoldást?

Előzmény: bobus (609)
bobus Creative Commons License 2003.10.27 0 0 609
Ha a kicsinek ilyen jellegu gondja van, akkor jobb , ha a szulo vele van...

Amikor 3 honapos volt a kisfiam, akkor volt eloszor nathas (es jo sokaig utoljara), en a masik szobabol is meghallottam, hogy valami nincs rendben, nem kap levegot...de lehet, hogy van, aki melyebben alszik, nemtom, en akkor nagyon eber alvo votam (biztos ezt is jol kitalalta a termeszet:-)).

Amikor feleves koraban "kenyszerusegbol" egy szobaba kerultunk, akkor hetekig nem tudtam aludni, minden kis pisszenesre felebredtem...

Szoval, nalunk a kulon alvas jott be, mert nem volt olyan betegsege, ami indokolta volna az egyuttalvast, es nekunk is igy volt jobb (bar lehet, hogy az egy szobaban eltoltott ket ev miatt nem is mondhatom, hogy o kulon szobaban volt...). De teny, hogy az ujra kulon kerules sem okozott semmi problemat, es ma nagyon is szamon tartja, hogy az az o szobaja...(erdekes, hogy elinte athordta hozzank a jatekait, aztan "beszokott" a szobajaba, es most mar altalaban az o szobajaba hiv jatszani, es csak a TV-t nezi nalunk...).

De ez tenyleg gyerek/szulo fuggo dolog, ezert is irtam, hogy nalunk jo volt a kulonalvas, de ehhez kellett egy nem siros, teljesen problemamentes kisbaba is!

Ja, meg egy valami...szerintem az is gyerek fuggo (is), hogy kesobb aztan milyen kisgyerek lesz a bababol, fuggetlenul attol, hogy anyukaval egyutt aludt-e, vagy sem...nem feltetelenul kell vele egyutt aludni ahhoz, hogy kesobb kiegyensulyozott legyen...
En nem erzem, hogy megfosztottam volna valamitol a gyermekem, amiert nem velem aludt, egy nagyon kedves, baratsagos, kiegyensulyozott kisfiu, akivel kolcsonos szereteten es bizolmon alapulo a kapcsolatunk (remelem, ez a kamaszkorara is igaz lesz!!!:-)))

Előzmény: Mentat (608)
Mentat Creative Commons License 2003.10.27 0 0 608
Ez az együtt vagy külön tényleg emberfüggő. Nekem a nagyobbik fiam 2,5, a kicsi 1,5 éves koráig aludt velünk. Nem mert én okos vagyok aztán igy jó. Kényszerből. De nem bántam meg. A nagyobbik 1 hónap híján 1 éves volt mikor kruppos rohamot kapott. Súlyosat. És onnan vettem észre rögtön az elején hogy vmi. gáz van, hogy mellettem volt a kiságya és feltűnt, hogy az amúgy nyugodt gyerek nagyon fészkelődik, dobálja magát. Mert nehezen kapott levegőt. Sírni nem volt ereje, mert hirtelen jött, a sírás meg levegő nélkül nem megy. Ha akkor külön szobában alszom, nem tudom mi történik. Ezért azóta vallom azt a nézetet, hogy 1-1,5 évig jó ha a gyerek a szüleivel alszik. De ez csak egy vélemény, ami nekünk bejött.
Előzmény: anyabanya (596)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 607
Angi: ez azért biztató:-))
Előzmény: Angiszeged (606)
Angiszeged Creative Commons License 2003.10.27 0 0 606
nem olvastam ki élt belőle:))). szvsz nagyjából egyet értünk ám! És Idike leírta a többit, nem szorul a védelmemre asszem:)!
Előzmény: Törölt nick (599)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 605
Anyabanya, mi most itt elbeszelgetunk egymas mellett. En azokrol a szopos babakrol irtam, 3 honap alattiakrol, akik meg rosszul emesztik a cukrot. A te doktorbacsid minden bizonnyal a nagyobbaknak adta a cukrot szekletlazitokent, az anyatejesek nagyon ritkan szorulasosak. Szorulason nem a ritka szekletet kell erteni,a fiam 2 honapos koraig hetente max 2x kakilt, mert az anyatej nagyon konnyen emesztheto, nem maradt belole salak szinte semmi. Amikor volt szeklete, az salakszeru volt, hig.

A csokoladeban izgato anyag van, a koffeinhez hasonlo, mint a kaveban, szoval nyugtatonak nem igazan alkalmazhato. Banan es figyelemzavar osszefuggesrol meg nem hallottam, lehet hogy mukodik :).

"S az sem gyilkos, aki hozzátáplál, aki repce olajat használ, aki sima bolti zacskos tejet használ ( mi hozatjuk a házit), aki egyszerű joghurtot vesz, aki kecskeméti ad a kicsinek és akkortól, amikortól rá van irva, stb Sőt az sem, aki rendes tejet ad egy félévesnek, mert mondjuk a tápszerek többségét kihányja a kicsi és amit nem az baromi drága."
Te hol olvastad hogy en legyilkosoztam barkit is??? Amiket te irtal azok korrekt dolgok, bar a tehentejet felevesnek meg nem ajanlanam adni. De az elozoeket allitom en is.

Előzmény: anyabanya (592)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 604
OFF:
Most aztán frappánsan válaszoltál nekem. A vaj a fejemen meg köszönöm jól van, vagy jól nincsen. De te ezt nem tudhatod. Az analizálgatásodat el sem kezdtem, kérlek te se tedd ezt velem.
ON
Előzmény: Törölt nick (603)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 603
OFF Tudod Piglet, ha egyszer is elo tudod keresni a "felelotlen" szot a hozzaszolasaimban, amikor konkretan valakire hasznaltam, igerem nem jovok ide tobbet irni.

Egyebkent pedig, lehet hogy a "STILUSOMBAN" akad aki kivetnivalot talal, de az erkolcseimben nemigen tud, es ez nekem sokkal de sokkal fontosabb. Akinek vaj van a fejen az ne menjen a napra. Es ezennel teged is megkerlek, hogy hagyd abba az analizalgatasomat. Nyiss errol egy topikot, IDIKE a ... cimmel, aztan levelezgessetek rolam, ha nincs jobb dolgotok.
ON

Előzmény: Törölt nick (599)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.27 0 0 602
OFF
Kedves Szunya, sajnalom, hogy nem ertetted el amit az elozoekben irni akartam. Akkor most direktben: nem erdekel a velemenyed a szemelyemrol. Bocs, de ez van. Nem adok vadidegenek velemenyere, biztosan ez is rossz tulajdonsagaim hosszu sorat fogja szaporitani a szemedben. Amennyiben VELEM van problemad, legy szives maganban, ez itt nagyon OFF, meg a vegen kimoderalnak. Szivesen beszelgetek/vitatkozom veled (es barkivel) ezen es mas forumokon mindenfele temakrol, de nem magamrol. Koszonom.
A freemail nem moderalt, oda meg a nyomdafesteket turo gondolataidat is leirhatod. Maganban meg az en analizalgatasom is erdekel. :)
ON

Abban igazad van, hogy sokminden nem csak rajtam mulik. De ami rajtam mulik, azt megteszem. Legalabbis igyekszem. Pl. ma fogok venni a nappalink uvegajtajara betoresgatlo foliat, mert a gyerek elobbutobb at fog rajta menni es a sima sikuveg csunyan, akar eletveszelyesen is megvaghatja. Meg nem torte be, meg nem vagta meg magat, de elofordulhat. Inkabb megprobalom megelozni a bajt.

Na rajta, most tulaggodom a dolgokat, vagy arrogans vagyok? :)

Előzmény: Szunya (587)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!